Şimdi Ara

Problemleri fullemek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mezunum geçen sene problemlerden 12 soruda 4-5 soru yaptım.Bu sene problemlerden hedefim 1-2 soru kaçırmak elimde güray problemler ve karekök rop var apotemi problemler de almak istiyorum problemlerden iyi yapmak için bir yol gösterin bana şimdiden apotemi başlarsam erken olur diye düşünüyorum önereceğiniz ısınma kaynağı var mı problemler için

• Daha ne çözcen ki hocam
    Bence gözünde büyüttüğün için sıkıntı oluyor.Apotemi güzele benziyor onu alıp denemeden gidicem ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdiGe.. kullanıcısına yanıt
    rop bomboş duruyo o baya kasıntı diyolar ben de marta kadar orta düzey bir problem fasikülü arıyorum en son apotemi ve kapanış rop düşünüyorum
  • Önce metin sonra apotemi git. Bu arada Güray ın problemleri nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam problemleri fullemek bir noktadan sonra çalışmaktan daha farkmı şeylere bakıyor gürayk apotemi rop bunları çözmek şans faktörünü minimuma indirtir ama sınav anı okuma kabiliyeti sayısal zeka yorum gücü ve süre faktörü daha belirleyici ama yinede o kadar kaynağı hakkıyla çözmek %80 ini garanti yaptırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güray in çözümleri var mi

• Melikizm M kullanıcısına yanıt
    klasik tip sorular var öğretici aşırı zorlayıcı soru yok işlem ameleliği bol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben çapla başladım apotemi öncesi çözülebilecek bir kaynak
  • Br + apotemi bitti. Üç dört beş çözüyorum tekrar için. Rop u gereksiz buluyorum

• suparaya bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertokim

Br + apotemi bitti. Üç dört beş çözüyorum tekrar için. Rop u gereksiz buluyorum

hocam bende böyle bir kombin yapmayı dusunuyorum. Br hocamdan prob satın alıp bitirdikten sonra süreyle apotemi bitirmeyi dusunuyorum.
    Ondan sonra da günlük 20 problem cozeceğim
  • ROP piyasanın en iyi fasükülü mutlaka çözün

• Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Extr4ordinary

Var

Linkini atar misin

Kitapta mi var

• http://www.matematikcozumlerim.com/index.php/guer-yaynlar.html

• Günlük 20 bana çok hocam. Haftalık 50 bana ideal gibi. Fullemek niyetindeysen tabi başka. 20 iyidir o zaman
  • Arkadaşlar problemlerin mantığını oturtabilecek aşırı zor olmayan bir kaynak tavsiyeniz var mı? fosikül,sb fark etmez
  • Niye 1-2 tane kaçırmayı hedefliyorsun ki full çekmeyi hedefle.
  • kpss problemlerde sözel mantığı falanda sayarsak 15 soru civarı geliyor ve sanırım ygs problemlere göre daha kolay süre sıkıntısından dolayı benimde full çıkarmam lazım behzat rasuli+apotem şeklinde gidicem ama ondan önce biraz mantığını kavrayabileceğim basit bi kaynak kitap önerisi olan var mı
  • yüzdeyüz problem fasiküllerini alabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.