Şimdi Ara

Problemlerde 3d ye gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ödf 2 deki ve bilgi sarmalın 2018 kitabındaki,çap problemler fasikülündeki(acemi uzman testleri harriç),karekök 2019 tyt soru bankasındaki ve 345 deki problemler kısmı bitti.Elimde orijinal tyt var ordan da son kez temizleyim diyorum da bu 3d almama gerek var mı sadece probblem kısmı için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buraya noldu ölüm sessizliği var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pardon yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 22 Ekim 2021; 22:48:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok bence don dolas aynı kalıpları cozuyor olursun

• hocam 2 tane fasikül alıcam biri bilgii sarmal arkadaşlarım çok öneriyor,diğerini apotemi veya başka bir şey düşünüyorum öneriniz var mı? Birde meraken soruyorum apotemi problemler maraton hariç kısmı zor mu yoksa abartılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 22 Ekim 2021; 22:59:14 >
  • apotemi alabilirsin cok da abartma bence 3dye bilgi sarmala falan gerek yok hepsi ayni sorular apotemiyi de cozup denemelerden gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dost apotemıyı ben cozmedım sadece cozmus olmak ıcın cozucem yıl ıcınde o yuzden pek bır bılgım yok ama endemık var su an elımde guzel yanı 14 testlık endemık problemler kısmı koymuslar sınavda gordugumuz garıp gurup sorular var ya vardıyalı ıscı cart curt falan o tarz yanı ama gerı kalan hızdır,sayı kesırdır sblerdekı sorular gıbı ıste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizikkci kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim

• endemik ya da apo alırım teşekkür ederim bu arada bi konu da tartışmıştık polinom sorusu 21 ayt fln diye ben özür dilerim kalbini kırdıysam

• est. gardasım darılmam ben boyle seylere problem yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.