Şimdi Ara

Problemler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , salakça eğitim öğrenimimden bahsetmiyeceğim ama gerçekten matematik temeli sıfır olan biriyim.
    Şuan -8lerden netlerimi 20-25lere çektim fakat bu problemler konusunda sizde bilirsinizki temel olsun olmasın belli bir düzeyde konuyu anlarsın ama bu lanet Problemler karmaşık bir cümle ile ifade edildiğinde hiç bir .. anlamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? bilmiyorum ama 1 teste(20 soru) 10 tanesini anca yapabiliyorum.

Bu problemler konusunda konu anlatım olabilir, çözümlü test olabilir, VİDEOLU ANLATIM olabilir elinizde bana yardım olacak bir kaynak mevcutmu.
    İsim vs hertürlü bilgi verebilirisiniz. PM'de açık.

Herkese başarılar.

edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semblance -- 30 Ekim 2012; 21:13:03 >

sanirim problemleri konu olarak degilde soru tipleri uzerinden anlatmis buradan bakabilirsin.

http://www.behzatrasuli.com/

bunun haricinde,www.ztv.com.tr ,www.internetteders.comwww.matakademi.net ,www.ossmat.com ,www.ofisokul.com sitelerine de goz atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatersbinenkovboy -- 30 Ekim 2012; 21:27:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

ben problemler anlatimini izlemedim fakat behzat hocaya kendim kadar guveniyorum. anlattigi konuya cok hakim ve ogrenci dostu. site de ucretsiz.

sanirim problemleri konu olarak degilde soru tipleri uzerinden anlatmis buradan bakabilirsin.

http://www.behzatrasuli.com/

bunun haricinde,www.ztv.com.tr ,www.internetteders.comwww.matakademi.net ,www.ossmat.com ,www.ofisokul.com sitelerine de goz atabilirsin.

çok teşekür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf Problem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.