Şimdi Ara

Problem kitabı öneri listem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
18.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu üçlüyü çözüp adam akıllı faydalanan bir arkadas sınavda (matematık adına) çok sıkıntı çekmez her gün 2 test çözmeyi bağımlılık hale getırıp sunları çözmenızı öneririm ben yapıyorum ve acayip hızlandım ..

1-Rutin Olmayan Problemler Fasikülü
    2-Endemik Problemler Fasikülü
    3-Apotemi Problemler Fasikülü

Grubun cogu Apotemı problem fanı gibi duruyor ama ben endemik hayranıyım her ıkısını cozdugumde
    endemık' ın osym tarzı dusuncesı oldugunu dusunuyorum. Ama şu üçlü bermuda şeytan üçgenı gibi abi bunları çözün :D

• Usta çap problemlerden sonra bunları hangi sırayla çözmeliyim , bir fikir verir misin?
  • MrBF.TheRobot kullanıcısına yanıt
    Bence apotemıden devam edebılırısn onun konu anlatımı var ama rop ve endemıkte yok dırek sorular var.
  • Bende tyt apotemi mat var sadece onu bitirsem yeterli olmaz mı bi de acil ilk 12 soru denemesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    çok iyi diyebilirim, ösymnin soru mantığına göre hazırlamış hoca. direk ezbere yapılan sorular çok az ama genellikle hiçbir şey bilmiyorsan bile mantık ile yapılabilecek sorular ağırlıkta.
  • kendini yeterli görüyorsan sıkıntı olmaz bence ama problemler ıcın pratık kazanmak gerekır sadece apotemıyle bence problemlerı kavrarsında zaman yetıremezsen bır tane daha cozmek mantıklı
  • hocam endemik kısa mı? rop da yarısındayım bitince endemik çözeyim diyorum o kadar iyiyse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6

çok iyi diyebilirim, ösymnin soru mantığına göre hazırlamış hoca. direk ezbere yapılan sorular çok az ama genellikle hiçbir şey bilmiyorsan bile mantık ile yapılabilecek sorular ağırlıkta.
    Hocam ben 3d'nin problemlerinde özellikle şeyi de fark ettim bazı problemlerde 1-2 cümle yazılmış fakat çok ince detaylar var bu çok iyi yani bir problemin zor ve ince detay içermesi için illa paragraflarca satırlarca olmasına gerek yok diyor kitap bence

bilmiyorum bana tekte farklı gelmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 26 Şubat 2019; 2:44:18 >
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum hocam, bana göre piyasadaki problemler olarak en iyisi net.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    kısa hocam ince kitap zaten 10 soru yok testleri
  • Mutlaka çözülmeli sizce ?
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    8-10 Soru uzun metınli
  • @derdesr333 @rumeysadre Teşekkürler, o zaman bitirince alırım 15 lira bir şeymiş zaten.
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Çok iyi. Süre alıcı. Kaliteli. Tabi her soru böyle değil ama gideri var.

• derdesr333 D kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.