Arkadaşlar benim sizlerin yardımına ihtiyacım var ben orta seviye diyebileceğiniz bir bilgisayar kullanıcısıyım. Benim problemim pc'yi açınca windows açılıyor ama donuyor + fanlardan çok ses geliyor. daha önce intel core duo II kullanıyordum ama hiç böyle bir problemim olmuyordu. Benim tahminim psu'nun gücü bu sisteme yetmiyor. Sizlerden ricam problemin parçalardan herhangi birinden olduğunu düşünüyorsanız ürün önerilenizide yazmanızdır. Şimdiden teşekkür ederim.
kasa real 250 watt + işlemcim AMD Phenom II X6 1090T + ana kartım gigabyte 880GM-UD2H + ekran kartım MSI HD 4850 256 bit 1GB. + 4GB. KINGSTON RAM.
ben de de benzer bir sorunum var 300 wat power ım vardı ekran kartı fena ısınıyordu onu çıkarıp parça arşivimden basit bi ekran kartı taktım ısınma kesildi sonradan farkettim ki işlemci de pc boştayken bile 65 70 derecenin altına düşmüyordu. reset atmıyor ama kullnırken en basit işi yaparken bile donmalar yaşıyorum. şimdi ne yapmam gerekiyo bilmiyorum bütün forumda arıyorum power mı bozuldu aslında önceden bu derece sorun olmuyordu. havaların ısınmasıyla ilgil midir nedir çözemedim bu olay benim bütün vaktimi alıyo şu anda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme