Şimdi Ara

Problem fasikulu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çöz kazan ve kafa dengi problemler fasikulu olanlar yorumlayabilirler mı ? Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Kafa Dengi'nin örnek sayfalarını inceleyebilirsiniz.https://www.kafadengiyayinlari.com/wp/wp-content/uploads/2019/11/TYT-Problemler-SB.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-297F58E54

Hocam Kafa Dengi'nin örnek sayfalarını inceleyebilirsiniz.https://www.kafadengiyayinlari.com/wp/wp-content/uploads/2019/11/TYT-Problemler-SB.pdf
    Sağol dostum çöz kazan hakkında fikrin var mı ?

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, bir bilgim yok.
  • apotemi aldım çok kasıntı geldi sonra bilgi sarmal aldım baya iyi geldi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

apotemi aldım çok kasıntı geldi sonra bilgi sarmal aldım baya iyi geldi tavsiye ederim
    Dostum dediğim iki yayın hakkında bir bilgin var mıdır peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Dostum dediğim iki yayın hakkında bir bilgin var mıdır peki ?

Alıntıları Göster
    hocam yazdım ya :) ikiside elimde mevcut apotemi zor geldi bilgi sarmal aldım onu çözüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    problemler kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam yazdım ya :) ikiside elimde mevcut apotemi zor geldi bilgi sarmal aldım onu çözüyorum

Alıntıları Göster
    Dostum ben mi yanlış anlıyorum sen mi ? Ben kafa dengi ve çöz Kazan problemleri soruyorum. Sen bana apotemi zor geldi diyorsun sarmal oneriyorsun. Benim bahsettiğim yayınlar hakkında bilgi vermiyorsun.

• kafa dengi al. karekodlu çözümleri vardı bir ara bende 5 sene önce almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Dostum ben mi yanlış anlıyorum sen mi ? Ben kafa dengi ve çöz Kazan problemleri soruyorum. Sen bana apotemi zor geldi diyorsun sarmal oneriyorsun. Benim bahsettiğim yayınlar hakkında bilgi vermiyorsun.

Alıntıları Göster
    yav salakmısın nesin ozaman başlığı kafa dengi çöz kazan diye açsaydın problem fasikülü tavsiyesi yazmışsın tavsiye veriyoruz
  • quote:

yav salakmısın nesin ozaman başlığı kafa dengi çöz kazan diye açsaydın problem fasikülü tavsiyesi yazmışsın tavsiye veriyoruz

Alıntıları Göster
    Ne diye hakaret ediyorsun arkadaşım ne gerek var böyle konuşmaya ? Konu içeriğini okumadan başlığı okuyarak ne diye hareket ediyorsun ? Hadi diyelim yine de konu içeriğini okudun ve doğru anladın. Sen bu ikisi dışında tavsiye veriyorsun diyelimve ben seni yanlış anladım. Tepkin bu mu olmalı ? Sınav senesinin stresini birbirimiz üzerine atmanın manası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

kafa dengi al. karekodlu çözümleri vardı bir ara bende 5 sene önce almıştım.
    Hocam doğru yazdığınıza emin misiniz ? 5 sene önce almıştım derken ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.