benim PRO2000 pcim var ve home edition dışında kuramıyorum biostan ayarları felan değişecekmiş galiba bunun için ne yapmalıyımda professionalı yükleyebileyim?
yardım edebilecek kimse yok mu yaw?
kuramıyorum ne demek yani daha önce denedin ve kuramadın mı yoksa hiç mi denemedin eğer deneseydin biostan yapılacak ilk ayar başlangıcı cdrom olarak gösterip başlatmaktır ondan sonra cd takılıysa kurulum ekranını falan görürsün
ya da kurarken hata falan veriyorsa biosa girip usb çıkışlarını, varsa 1394leri disable falan yapıyosun.
ya da harddiskler başka kurulumlar için kilitlenmiş olabilir kilidi linuxle boot edip kaldırabilrsin ya da partition logic tarzı bi program kullanıp harddiskteki gizli alanları falan görüp müdahale edebilrsin
bunları yaptıktan sonra formatlanmayan harddiskin sector'lerini karışlarım
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMale
bence arkadasın durumu bu kadar karısık degıl.sadece boot tan cdyı secmeyı bılmıyor sanırım.yınede yapamazsa burdan yardımcı oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: _welldone_
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMale
bence arkadasın durumu bu kadar karısık degıl.sadece boot tan cdyı secmeyı bılmıyor sanırım.yınede yapamazsa burdan yardımcı oluruz
yuhh o kadarda değil :D ya pro200 lerde home edition var sadece home edition yükleniyo formatı yine home editionla atabiliyorum bi professionalin cd yi taktığım zaman harddiski görmüyor....
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMale ya da harddiskler başka kurulumlar için kilitlenmiş olabilir kilidi linuxle boot edip kaldırabilrsin ya da partition logic tarzı bi program kullanıp harddiskteki gizli alanları falan görüp müdahale edebilrsin
onları nası yapcas ? :D bide linux mü kurmam lasım ?
Killdisk kullanarak harddiskini sıfırla ardından kuruluma geç.