Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Pro Street e giremiyorum. Yardım plssss...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pro street i yeni indirdim ve kurdum. Rar dan çıkartama işleminde kurulumda hehangi bir sorun yok. Fakat en sonra gerek YASU açılımında gerekse de OYUN açılımında hata veriyor. Hata resmi aşağıda mevcuttur. Lütfen, bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum...
    Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

• Bi böyle bi hata geliyor. Deamon un sürümünü değiştirdiğimde. ilk hata mesajı pro street ile beraber gelen deamon du. sürümü 4.10.10 du.
    Bu hata daki deamon sürümü ise pro agent 4.11.0219 ve aynı hatayı son sürümü olan 4.11.2 de de yapıyor. Ki hata mesajı da aşağıdadır.
    Lütfen biri yardım etsin....

• ARKADAŞLARRRRRRR..............
    Yokmu bana yardım edecek?????????????? LÜTFEN yardımlarınızı esirgemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirtapoz18

Bi böyle bi hata geliyor. Deamon un sürümünü değiştirdiğimde. ilk hata mesajı pro street ile beraber gelen deamon du. sürümü 4.10.10 du.
    Bu hata daki deamon sürümü ise pro agent 4.11.0219 ve aynı hatayı son sürümü olan 4.11.2 de de yapıyor. Ki hata mesajı da aşağıdadır.
    Lütfen biri yardım etsin....

crack yapman lazım

gcw de searce 'pro street no dvd' yaz bu dosyayı indir .Need for Speed: ProStreet v1.0 [MULTI2] No-DVD/Fixed EXE

• Eyw hocam ben bunu bi deneyim durumu sana bildiririm. Çok teşekkür ederim. Saolasın.
  • blckmamba hocam ben senin dediğin siteden indirdim. Dosyanın adı : vty-0121.7z ve bilinmeyen bir dosya şeklinde gözüküyor. Bunu direk pro street klasörüne attım ama crack yapma şeklinde olmadı. Sadece standart kopyala yapıştır şeklinde oldu. Benim hatam nerde acaba? Tekrar yardımını bekliyorum.
  • tamm doru dosya 5.7 mb bişi olması lazım.içinden nfs cıkması lazım onu oyunu nereye kurduysan oraya copy yapcan.oyunun 1.0 bide ona bak.oyun acılırkn sag üst kosede olması lazım.dene bida.yaz ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç girme zaten, girende hemen çıkmak istiyo
  • Buldummmmmmm buldummmmmmmmm buldummmmmmmm....
    Yani galiba :)) Bişey deneyecem olma ihtimali baya büyük olunca tekrar cvp yazacam....
  • Ayrıca iloveyouhagi neden oyuna girmeyeyim? Sebep ne? Giren niye çıkıyor? Ben bu oyun hakkında baya bişey duydum. Millet çoğu yerde öve öve bitiremiyor. Sen girme diyorsun. Bildiğin bişey varsa paylaşır mısın?
  • BLCKMAMBA aga herşey için çok saolasın. Evet dediklerini zaten yapıyordum. Doğru yere doğru şeyler yapıştırıyordum. Fakat bir türlü olmuyordu. Ama yaptım sonunda artık oyuna girebiliyom. GCW de indirdiğim dosyayı yukarıda yazmıştım. İndirirken rar olarak görüyor ama indirme bitince rar da açamıyordum. Sonra uzantısına baktım ve """.7z""" olduğunu gördüm. Ve nette arattığımda 7z adı altında bir rar programı daha olduğunu öğrendim. Ve indirdim. Sonra o gcw den indirdiğim dosyayı 7z ile açtığımda crack için gerekli olan dosya içinden çıktı. Ve crack yaptığımda tam sonuca vardım.
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. En çok da "blckmamba" ya teşekkür ederim. Saygılar sevgiler ve tüm iyi dilekler seninle ve sizlerle olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

hiç girme zaten, girende hemen çıkmak istiyo

yoo ben cıkmak istemiyorum girdimmi cıkamıyorum saten nfs hayatımın oyununu yapmıs yıllardır istedigim bi oyundu pro street artık dualarım kabul oldu sokak yarısları hiç te nfs ye göre değildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirtapoz18

BLCKMAMBA aga herşey için çok saolasın. Evet dediklerini zaten yapıyordum. Doğru yere doğru şeyler yapıştırıyordum. Fakat bir türlü olmuyordu. Ama yaptım sonunda artık oyuna girebiliyom. GCW de indirdiğim dosyayı yukarıda yazmıştım. İndirirken rar olarak görüyor ama indirme bitince rar da açamıyordum. Sonra uzantısına baktım ve """.7z""" olduğunu gördüm. Ve nette arattığımda 7z adı altında bir rar programı daha olduğunu öğrendim. Ve indirdim. Sonra o gcw den indirdiğim dosyayı 7z ile açtığımda crack için gerekli olan dosya içinden çıktı. Ve crack yaptığımda tam sonuca vardım.
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. En çok da "blckmamba" ya teşekkür ederim. Saygılar sevgiler ve tüm iyi dilekler seninle ve sizlerle olsun.

ii gözün aydın hadi bakalım eyyii oyunlarr

• Eyw blck sana da iyi oyunlar bu arada evet aynı şey benim içnde geçerli. sokak yarışı ama tek bi isteğim daha vardı onu koymamışlar. Parana göre yarışa girmek. paran yoksa yarış olmayaacaktı. Şİmdi ise standart yarış aç gir. Ama inanıyorum bunu da yaparlar. Çünkü blck in de dediği gibi bu tür yarışlar nfs nin tarzı değildi. Onlar tarzını 1 kere değiştirdiler inanıyorum benim isteğimde olur.

DİP NOT: Oyun bence harika.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.