Bildirim
Pro Player Pick: Alex Ich Picks Ryze
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alex I hic ryze oynarken denk gelmedi he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne ryze ı ya eveleyn nerede?
quote:
Orijinalden alıntı: erynch
Alex I hic ryze oynarken denk gelmedi he
adam ryze ile neler neler yaptı alex ich ryze skin artları yapıldı nasıl görmedin -
Ryze silinse şu oyundan hiç bi itirazım olmaz. Adam gitmiş ryze seçmiş. Alexten beklemezdim. Noob herosu gibin bişey. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alejàndro
Ryze silinse şu oyundan hiç bi itirazım olmaz. Adam gitmiş ryze seçmiş. Alexten beklemezdim. Noob herosu gibin bişey.
bunu bunu yapma
quote:
Ryze silinse şu oyundan hiç bi itirazım olmaz. Adam gitmiş ryze seçmiş. Alexten beklemezdim. Noob herosu gibin bişey.
adamın ulusal turnuva düzeyinde 13-0 ryze statları var. başka hangi heroyu seçicekti? -
ben ryze gordum mu fizz aliyorm pek sikinti olmuyor
-
quote:
Tamam Counter Ettin. -
quote:
+1 -
Off off yıl olmuş 2012 halen Ryze a noob şampiyonu diyorlar. -
ryze'ın nesi noob ya.acayip bir şampiyon.zaten alexe karşı banlıyolardı sanırım ryze'ı sürekli. -
quote:
ADAMSIN ADAM -
Terrorists win -
ryze candir CAN
Ryze noob herosu mu?
LOL
ota boka noob herosu diyorsunuz. Sanki diğerleri çok zormuş gibi 4 tane skilli olan karakterlere kontrol ediyorsunuz altı üstü...
Oyuncu kalitesi demek champ tan ziyade map kontrolü , kullandığın karakteri tanımak demek. Sizin noob herosu dediklerinizlede , kontolü zor dediklerinizlede pro oyuncular akıyorlar , sizde anca konuşuyorsunuz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X