Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi çok sayfa var bu yüzden hepsini okuyamadım. oynun orjinali yok ama arkadaşlarla internet üzerinden beraber oynamak istiyoruz. bunun için bi patch vesaire bişey varmı?
  • Arkadaslar, oyundaki yazi tipini degistiren, daha oturakli, daha ciddi bir yazi tipi yapan bir yama yok mu? Bunlar ne boyle senelerdir cocuk oyunu gibi yazilar yaa?
     Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

• Şu Türkçe spikerin nasıl kuruluğu hakkında bana yardımcı olacak bir hayırsever var mı?:D

not:dkz indirdim...
  • harbiden nasıl olucak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidkizmaz

bazı maçları "simulate match" seçeneği vardı fifa larda. master lig oynarqen pes te onu yapamıyormuyuz acaba. bunu sağlayan bi eklenti falan yokmu acaba?

yok sanırım..olsa ii olurdu aslnda..
  • arkadaslar ben orjinal pes 6 aldım ama ati ekran kartımla sorun yasıyorum ekran kartı x1600 512 sistem cok saglam oblivionu full falan oynuyodum ama bu pesin ati ile bi alıp veremedigi warmıs onunda bi patchi bu konuyla ilgili bilgisi olan warmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRAVADALI

Şu Türkçe spikerin nasıl kuruluğu hakkında bana yardımcı olacak bir hayırsever var mı?:D

not:dkz indirdim...
    dkz ye gerek yok pes6 nın kurulu olduğu yerde dat klasörünün içindeki e_sound dosyasını önce başka yere kopyala sonra indirdiğin rarlı dosyadan çıkacak e_soundu dat klasörüne koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu45 -- 20 Şubat 2007; 2:42:48 >
  • superpatch'de caLan bi sarkı var arkadaslar bi yardım edin su sarkıyı buLaLım..

kısa bi yeri sarkının tLf cekimi oLdqu icn o kadar net deil ama belli oLuo..

http://uploaded.to/?id=4b97yx

yardımlarınızı bekliorum...
  • http://files.filefront.com/evolution_balls_v2_finalrar/;6246611;;/fileinfo.html
    http://files.filefront.com/Evolution_Exerar/;6375255;;/fileinfo.html

evelation patch dosyalarında bunların linki ölmüş galiba bi baksanız bide bunların rapidlisi yokmu ya çok makbule geçer. elinize sağlık bu arada.

• arkadaşlar league c yerine almanya ligini ekleyen yamayı kullanıyorum da hem onun için geçerli hemde güncel kadroları barındıran bi option file varmı acaba elinde olan koyabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

arkadaşlar maç yaparken ekranın üst köşesinde görülen skor tabelaları ve takım isimlerini değiştirme yaması..
    bu yamaları uygulayabilmek için DKZ STUDIO programının bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor..

önce SS'ler;

dosyayı indirmek için linkteki büyük Ş harfini küçük s harfiyle yer değiştirin yoksa sayfa açılmaz;http://rapidŞhare.com/files/13516397/Scoreboards_for_all_Competions.rar

yamayı yüklemek için;

1- dkz studio programını çalıştırın
    2- prg files/konami/pes6/dat klasörü içindeki iki dosyayı sırasıyla açacaksınız;

2a;
    önce 0_text dosyasını açın,
    dkz studio programının üst kısmında EDIT/IMPORT/IMPORT ALL FILES seçeneğine gidin,
    açılan pencerede indirmiş oldugunuz 0_text klasörünü bulun ve TAMAM'a tıklayın
    yeni dosyaları import ettik ama son aşama önemli
    SAVE AS seçeneğini seçerek farklı bir isimle kayıt edin; mesela 0_text_yeni ismiyle kayıt edin
    kayıt ettikten sonra orjinal 0_text dosyasını ister silin ister bir yere taşıyın, yenilikleri beğenmezseniz geri koyarsınız
    eski dosyayı kaldırdıktan sonra yeni dosyanın ismini 0_text_yeni ---> 0_text olarak düzeltin

2b;
    sonra e_text dosyasını açın,
    yine aynı şekilde IMPORT ALL FILES deyin
    açılan pencerede e_text klasörünü bulun ve TAMAM deyin
    aynı şekilde farklı kaydedin; mesela e_text_yeni
    sonra orjinal e_text dosyasını DAT klasöründen kaldırın,
    yeni kayıt ettiğiniz dosyanın ismini düzeltin tamamdır

bu yamayı yükledim de antiaue, takım isimleri yerine logoları çıkıyo yassı görünüo çok kötü oluyo nedendir?
    option files dan kaynaklanmaz dimi çünkü e_text ve 0_text dosyalarını düzenledim

• Beyler bu superpatch i yükledim ama spiker gitti ,sorunmu var yoksa koymamışlarmı spikeri? Bide bu oyuncuların kafalarında isim yazma olayını kapatamadım bir türlü o nedendir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Beyler bu superpatch i yükledim ama spiker gitti ,sorunmu var yoksa koymamışlarmı spikeri? Bide bu oyuncuların kafalarında isim yazma olayını kapatamadım bir türlü o nedendir?

superpatch i yuklemedm blmiorum ama sound settingsten commentary volume kapalı olabilir ya da ordaki yıldızlar ..

player settings in son sekmesinde deiştirebiliosun kafada isim yazma olayını.. 1veya2 yazıyo player sırasına göre
  • Oh be nihayet!!!
  • Valla baktım oralara hepsi açık ama olmuyor ,isim olayına bakıyım teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Beyler bu superpatch i yükledim ama spiker gitti ,sorunmu var yoksa koymamışlarmı spikeri? Bide bu oyuncuların kafalarında isim yazma olayını kapatamadım bir türlü o nedendir?

superpatch i yuklemedm blmiorum ama sound settingsten commentary volume kapalı olabilir ya da ordaki yıldızlar ..

player settings in son sekmesinde deiştirebiliosun kafada isim yazma olayını.. 1veya2 yazıyo player sırasına göre

• önemli deil, halledemezsen haber wer
  • Arkadalar bir şey sormak istityrum soccercenter.net e baktım superpatch çıktı demiş evopatch mi daha ii super mi daha iyi? Bir de son sorum olarak türkiye ligi guzel olarak ğağlam olarak hangi sitede bulabilirim ,sorunsuz çalışıyormu türkiye ligi?

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

bi çok sayfa var bu yüzden hepsini okuyamadım. oynun orjinali yok ama arkadaşlarla internet üzerinden beraber oynamak istiyoruz. bunun için bi patch vesaire bişey varmı?

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLKn34

superpatch'de caLan bi sarkı var arkadaslar bi yardım edin su sarkıyı buLaLım..

kısa bi yeri sarkının tLf cekimi oLdqu icn o kadar net deil ama belli oLuo..

http://uploaded.to/?id=4b97yx

yardımlarınızı bekliorum...

yaw biLen yokmu
    superpatch'de caLıo diorum
    Lütfen yardım

• pardon arkadaşlar karıştırdım kitserverla yapıyoduk ses dosyasıymış gibi uğraştım. neyse bu arada bu evulotion patch i beğenmedim. müzikler haricindeki değişiklikleri ben farkedemedim bile. ufak yamalarla halledilecek şeyleri bize yamaları yapıp full afs yi indirttiriyolar. süper patch i deneyen varmı onasıl acaba.
    edit full sildim yeniden yazdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 23 Şubat 2007; 16:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.