Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
407.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: otorunogullari

link varmı???

ÖNCEKİ SAYFADA

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • Yaw biri şu evolution patc hin tam çalışan(düzeltilmiş) linklerini ve nsl kurulacağını yazabilirmi(tabi bide ing ve almanca olan varmış heralde,yanlızca ing olanını verebilirseniz sevinirim)
    Adın yazılacak mücevher taşa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum,800mb'lik kitserveri yükledim ve mükemmel oldu,yalnız fb'nin futbolcu isimleri falan hep başka isimler,bunu düzeltmemizin bi yolu var mı acaba?

stadlar çıktımı sende benim stadlar bir türlü çıkmıyor yardım top ve formalar mükemmel oldu acaba onun nedeni nedir yardımmmm

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Dediğini aynen yaptım ama bende forma seçme ekranında altta stad seçme,top seçme yerleri gözükmüyo bir önceki sayfada olduğu gibi...yükleme resimdeki gibi oluyor sanırım,nerde yanlışlık yapıyorum anlamadım ki bi beceremedim şu işi,bakarsanız sevinirim...

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

yüklemeyi doğru gerçekleştirmişsin ama içinde stat ve forma klasörleri olmadığı için gözükmüyor
    buna uygun stat ve forma klasörlerini indirmen gerekiyor

Bir önceki sayfada yayınlanan paketi indir. 800 mblık kitserver dosyasını indirdikten sonra aşağıdaki resimlerdeki gibi görünecek klasör. bu kitserver da süper yüzlerce stad , top ve orjinal forma var.

/>

/>

kerdeş dikkat ettimde senin kitserverde keyboard exe dosyası var benimkinde yok top ve formalar çoıktı acaba stadlar o yüğzdenmi çıkmıyorrr yardım edersen sevinirimmm

• ya arkadaslar bu ispanyolca, fransizca.. spikerleri nasil aktif edicem nerden yuklicem

Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum,800mb'lik kitserveri yükledim ve mükemmel oldu,yalnız fb'nin futbolcu isimleri falan hep başka isimler,bunu düzeltmemizin bi yolu var mı acaba?

option fileda indirdinmi?
    futbolcu isimleri güncellenmiş opt. file indirirsen sorunun çözülür
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw biri şu evolution patc hin tam çalışan(düzeltilmiş) linklerini ve nsl kurulacağını yazabilirmi(tabi bide ing ve almanca olan varmış heralde,yanlızca ing olanını verebilirseniz sevinirim)

sana bir link yolladım pmden ama ben olsam bunu indirmedem bir kez daha düşünürdüm
    fx 5200 512 ram ile pes6 yı güzel şekilde oynuyordum ama bu patchi yükledikten sonra ciddi şekilde performans kaybı yaşadım ve kaldırmak zorunda kaldım.2.15 gb veri indirmem yanıma kar kaldı
    seninde sistemin benimkisinden çok iyi değilse indirmemeni tavsiye ederim tabi son karar sana kalmış
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: tabao
    kerdeş dikkat ettimde senin kitserverde keyboard exe dosyası var benimkinde yok top ve formalar çoıktı acaba stadlar o yüğzdenmi çıkmıyorrr yardım edersen sevinirimmm

800 mb.lık yamayı mı indirdin ??
    eğer onun indirdiysen statların çıkması için forma seçme ekranında page up tuşlarıyla menü değiştirebilirsin
    tuş kombinasyonları aşağıdaki şekilde

• quote:

quote:

İndirdim ya,onuda folder1'in içine attım işte,normal ligde falan gerçek futbolcu isimleri çıkıyoda master ligde forma fb ama takım sanki başka ligin takımı,ayrıca o option file'da kamera açısıda değişiyor biraz,bende eskisini tekrar yükledim ama master ligde fb'li futbolcuların isimleri başka...

• quote:

quote:

quote:

İndirdim ya,onuda folder1'in içine attım işte,normal ligde falan gerçek futbolcu isimleri çıkıyoda master ligde forma fb ama takım sanki başka ligin takımı,ayrıca o option file'da kamera açısıda değişiyor biraz,bende eskisini tekrar yükledim ama master ligde fb'li futbolcuların isimleri başka...

master ligi oluşturmadan önce sana soruyor hangi futbolcularla oynamak istediğini ve 3 seçenek veriyor
    orada match modunu seçersen sorunun düzelir

• konunuzla alakası yok ama pes 5 2 cd iken bu pes 6 benim aldığım neden 5 cd bunu açıklar mısınız ben bişey anlamadım bu işten farklı birşey mi var yoksa benim göremediğim 1 maç bitmeden sildim de ondan biri söyleyebilir mi ?

quote:

quote:

quote:

master ligi oluşturmadan önce sana soruyor hangi futbolcularla oynamak istediğini ve 3 seçenek veriyor
    orada match modunu seçersen sorunun düzelir

Sağol halletim onuda şimdide ne halt yediysem stadlar gözükmüyor ya,hangi maçı açarsam açıyım alyanz arena mıdır nedir o çıkıyo,forma seçme bölümünde topları seçebiliyorum ama stadları seçemiyorum şimdide,ilk yaptığımda stad
    resimleri çıkıyodu ama şimdi çıkmıyo off anam offf

• niye sildim bu oyunu

Sağol halletim onuda şimdide ne halt yediysem stadlar gözükmüyor ya,hangi maçı açarsam açıyım alyanz arena mıdır nedir o çıkıyo,forma seçme bölümünde topları seçebiliyorum ama stadları seçemiyorum şimdide,ilk yaptığımda stad
    resimleri çıkıyodu ama şimdi çıkmıyo off anam offf

arkadaşım 3-4 mesaj yukarda bir resim verdim biraz sağınıza solunuza bakın yaw
    klavyedeki page up-page down tuşlarıyla stat ve top menülerini değiştirebiliyorsun

• quote:

quote:

eğer onun indirdiysen statların çıkması için forma seçme ekranında page up tuşlarıyla menü değiştirebilirsin

indirdim ama top ve formaları tuş kombinasyonundan yapıyorum ama satadlar çıkmıyooo nasıl yapacam ben şimdi yada bana satların mapini atarmısnbelki oo laabilir

• quote:

quote:

quote:

indirdim ama top ve formaları tuş kombinasyonundan yapıyorum ama satadlar çıkmıyooo nasıl yapacam ben şimdi yada bana satların mapini atarmısnbelki oo laabilir

page up page own tuşlarıyla arkadaşımstadlar çıkıyomuş

• quote:

Orjinalden alıntı: aborjin

antique öncelikle pes 5 ten bu yana hala daha pes 6 da devam eden tüm teknik bilgi ve paylaşımın için sonsuz teşekkürlerimi forum adına bi borç bildiğimi belirtmek isterim..

yukardaki 117 face için de saol gerçekten süper modellemeler olmuş..sonradan kitserver la eklenebilen 2020 face dosyasını da foruma ekledin malum..ben ikisini de indirdim ..ancak önce 117 sonra 2020 face i diil de önce 2020 sonra 117 face i ekledim..ancak kontrol ettiğimde özellikle saçlarda bariz bozulmalar ortaya çıktı..117 face i dkz ile 2020 yi de kitserverla kolayca yapabilioduk.ama aynı futbolcularda dediğim gibi çakışma oldu..buna benzer bi bozulmanın olacağını da tahmin etmiştim..ancak bu bozulmayı sadece şu şekilde önleyebiliriz die düşündüm: senin verdiin ilk 117 face lik dosyadaki 117 futbolcunun tam bi isim listesini bulup da foruma yazabilirsen bölelikle 2020 face içindeki o 117 futbolcuyu kitserver ın içinden çıkarabilir ve bozulmayı önleyebilirim..hatta bikaç tane buldum da: etoo serginho brown gibi..tam liste olursa hiç şüphemiz kalmaz..

emeğin için tekrar teşekkürler

aborjin; ben bu oyunu istediğim gibi değiştirip büyük bir zevkle oynuyorum ve istiyorum ki herkes bu oyunun gerçek keyfini çıkarsın.. özellikle sorulan basit soruları gördükçe içim rahat etmiyor ve hemen yardımcı olmaya çalışıyorum.. neyse bende duyarlılığın için sana tşk ederim

sorduğun soruya gelirsek; face server çıktığı için artık yüzleri oyuna import etme olayını unutmalısın çünkü import ettiğin dosyaların face server'a koyduğun dosyalardan bir farkı yok, kısacası yüzler saçlar aynı ama bunları oyuna tanıtma biçimi değişti..

bu nedenle sana tavsiyem artık faceleri import etmek yerine kitserver içine atmalısın.. bu şekilde memnun olmadıgın veya sorun yaratan yüzleri saçları değiştirmesi de kolay.. saçlardaki bozulmalar ise bazı saç dosyalarının bozuk olmasından kaynaklanıyor, yani diyelim T.HENRY'nin saçı bozuk/sorunlu, onun yerine başka bir zencinin saç dosyasının ismini HENRY yapıp deneyebilirsin, yada hiç saç koymamayı deneyebilirsin.. bu şekilde deneme yanılma yoluyla işin içinden çıkabilirsin!

ayrıca "Game Graphic Studio 6.1.1" versiyonunu indiririp kurarsan yüz ve saç dosyalarını açıp bakabilir, kitserver'a koymadan kontrol edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 25 Aralık 2006; 4:23:01 >

•  Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

beyler pesturkey.net turkcell süperlig patch yapıomus yama daha cıkmadı yapım aşamasında ama sağlam bişeye benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 25 Aralık 2006; 5:00:43 >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw biri şu evolution patc hin tam çalışan(düzeltilmiş) linklerini ve nsl kurulacağını yazabilirmi(tabi bide ing ve almanca olan varmış heralde,yanlızca ing olanını verebilirseniz sevinirim)

Evolution Patch'in yüklenmesi
    Optionfile
    1. Açınız EvoPatch OF.rar
    2. İçinden çıkan KONAMI-WIN32PES6OPT (2 versiyonu var) My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 içine kopyalayın

0_Text
    1. Açınız Evolution_0_text.rar
    2. İçinden çıkan 0_text.afs'yi dat dosyasının içine kopyalayınız (Standard: C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat)

Exe-File
    1. Açınız Evo_patch__exe.rar.İçinden çıkan ilaçları(İki tane ilaç var biri offline biri online. Online olanını sadec orjinal pes 6 sahipleri kullanabilir)PES dosyasının içine kopyalayınız(Standard: C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer)

0_sound
    1. Açınız Extract Evo_0_sound.rar (are 2 parts!)
    2. İçinden çıkan 0_sound.afs'yi dat dosyasının içine kopyalayınız (Standard:C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat)

e_Text
    1. Açınız Evolution_e_text.rar
    2. İçinden çıkan e_text.afs'yi dat dosyasının içine kopyalayınız (Standard: C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat)

e_sound
    1.Açınız Evo_e_sound.rar
    2. içinden çıkan e_sound.afs'yi dat dosyasının içine kopyalayınız (Standard:C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/dat)

Kitserver (Oyuna ayrıca Top - Stadyum - Oyuncu yüzü - Forma eklenmesi için gereken program )

Kısaca: Kitserver indirildikten sonra (standart olan) C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 içine kopyalanır.(Dosya olarak) Sonra:

Kits(Forma) yaması indirildikten sonra;(Trikots diye geçer)
    1. Açınız kits/trikot.rar (or the 5 parts)
    2. Oluşacak olan uni dosyasını Kitserver dizininin içindeki gdb klasörüne kopyalayınız. (Standard:
    C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/kitserver/gdb)

Faces: Yüz Yaması indikten sonra,
    1. Açınız faces.rar (2 parça olarak gelir)
    2.İçinden çıkan faces ve hair dosyalarını Kitserver dizininin içindeki gdb klasörüne kopyalayınız(Standard:

Balls:Top yaması indikten sonra
    1. açınız evolution_balls_v2_final.rar
    2. İçinden çıkan balls klasörünü Kitserver dizininin içindeki gdb klasörüne kopyalayınız(Standard: C:/Programs/Konami/Pro Evolution Soccer 6/kitserver/gdb)

Stadiums yaması indikten sonra
    1. Açınız stadium.uha (Winuha programı yardımı ile)
    2. İçinden çıkan stadium dosyasını Kitserver dizininin içindeki gdb klasörüne kopyalayınız(Standard:

Kitserverdan itibaren yapılacak yamaları yaptıktan sonra kitserver içindeki setup.exe yi tıklıyoruz.
    Ufak bir install penceresi açılıyor.Pes6.exe yi gösterip (zaten otomatik görüyor) install diyoruz.Forma-yüz-top ve stadyum yamalarımız yüklenmiş oluyor.

http://www.pes-beat.com/board/showthread.php?tid=316&page=1

Buradaki linkler sağlam....Yukarıya bakarsanız hangi dosyaları indireceğinizi anlamış olursunuz...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.