Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
405.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav benim oyun orjinal ben network oynuyorum patch inbdirsem oyna acaba bi sorun olurmu yoqsa bende hepsi varmi:)

Orjinalden alıntı: MTC

quote:

antique tezahüratlar için teşekkürler

teşekkürü mü geri aldım
    olmadı yaw
    fb-bjk yamasını indirdim
    fotolarda ki şekilde import ve farklı kaydet işlemlerini yaptım
    fakat oyunda hiç bir değişiklik yok

farklı kaydettikten sonra windows'da PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörü içindeki eski 0_sound dosyasını oradan alıp, onun yerine farklı kaydettiğin "0_sound_yeni" koymayı unutmadın dimi?

eski 0_sound dosyasını başka klasöre taşıyıp farklı kaydettiğin dosyanın ismini "0_sound" olarak değiştireceksin ki yama işe yarasın.. ben de ve birçok kişide çalışan yama sende çalışmıyorsa sorun sendedir

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bende tezahuratları yuklemye calıstım(gs-fb) bende de olmadı,buraya eklyeyn arkadaş bi bakarsan seviniriz....

tane tane izah etmiştim, gayet güzel açıklamıştım, buna rağmen olmadıysa ben daha ne yapabilirim bilemiyorum
    muhtemelen sende import edip farklı kaydettikten sonra hemen oyuna girdin, tabi eski dosya çalışmaya devam etti, yenisi farklı bir isimle orada duruyor öyle.. bildim mi
  • antique yakında kendi resmine benziycek arkadaşlar olmuyor diye bir şey yok düzgün okunursa olur. tabi bütün yazıyı okumak kaydıyla.. bir kişi çalıştırabildiyse herkeste çalışabilir demek oluyor bu. lütfen dikkat

bi de şu vsync olayını hala yapamadım çizgi ölece duruyor. Bu vsync catalyst control center dan mı kapatılıyor nerden kapatılıyor yada açılıyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 20 Kasım 2006; 19:18:20 >
  • biri bana lutfen k patcherl nasi yuklenir gzl bi şekilde anlatsın ya hiç bi bilgim yok şu patchleri yukleme konsnda forumu oku diceksnz ama k patch i yukleme hakkında bi yazı bulamadm yardımlarınızı bekliorm

bi şey daa sormak istiorm benm oyunn başlangıç menusu gozukmuo onun yerine siyah bi ekran çıkıo altta da yazılar geçio ordan seçiosn exhibition master laegea fln bunu duzeltmek içn bi patch varmı

Orjinalden alıntı: darthnihilus

antique yakında kendi resmine benziycek arkadaşlar olmuyor diye bir şey yok düzgün okunursa olur. tabi bütün yazıyı okumak kaydıyla.. bir kişi çalıştırabildiyse herkeste çalışabilir demek oluyor bu. lütfen dikkat

bi de şu vsync olayını hala yapamadım çizgi ölece duruyor. Bu vsync catalyst control center dan mı kapatılıyor nerden kapatılıyor yada açılıyor ??

yapılan en büyük hata; SAVE AS yaptıktan sonra hemen oyuna girmek.. yani aynı orjinal 0_sound dosyasıyla oyuna girmiş oluyorlar, yamalı dosya da farklı bir isimle DAT klasörünün içinde pasif bir çekilde bekliyor

• hasan mustanin tr spikeri ciktimi

arkadaşlar oyunun orjinal müzikleri bana göre son derece sıkıcı.. ben şahsen orjinal müziklere katlanamıyordum, bu nedenle bizzat kendim çok güzel bir çalışma yaptım, oyundaki bütün müzikleri komple değiştirdim.. bu yamayla gelen müzikler sıradan basit şarkılar değil, hepsi maç anlatımlarıyla süslenmiştir, özellikle takımınız sahaya çıkarken çalan bir müzik var ki gaza gelmemeniz imkansız

neyse lafı daha fazla uzatmayalım, dosyayı 3'e bölüp attım rapid'e yani aşağıdaki 3 part'ı da indirmeniz gerekiyor.. eğer PES6 oyununu çok seviyorsanız bu zahmete bir kere katlanmaya değer

quote:

http://rapidŞhare.com/files/4199872/pes6menu_chants.part1.rar

http://rapidŞhare.com/files/4213090/pes6menu_chants.part2.rar

http://rapidŞhare.com/files/4224655/pes6menu_chants.part3.rar

not: linkleri açamıyorsanız adres çubuğundaki Ş harfini S yapmayı deneyin

AYRINTILI ANLATIM

1- üç dosyayıda indirdikten sonra belgelerim klasörü içinde boş bir klasörün içinde açın
    2- DKZ studio programını çalıştırın

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

3- open file'a tıklayın

4- açılan pencerede prg files/konami/pes6/dat klasörü içindeki 0_sound dosyasını bulup açın

5- üstteki resimdeki gibi EDIT->IMPORT->"import all files" seçeneğine tıklayın
    6- açılan pencerede indirdiğiniz dosyaların bulundugu klasörü gösterin, tamam'a tıklayın
    7- benim hazırladığım dosyalarla orjinal dosyaların yer değiştirme işlemi başlayacak..
    8- işlem tamam diye bir uyarı kutusu açılacak, ok deyin onu kapatın..

9- bu yaptığımız işlemin bir anlam kazanması için dosyayı farklı kaydedin, mesela "0_sound_yeni" ismiyle aynı DAT klsörüne kaydedin

10- bu kayıt işlemi biraz yavaş ilerleyecektir, bekleyin

11- kayıt işleminden sonra DKZ studio programını kapatın

BURADA ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR NOKTA; yamalı dosyayı farklı kaydettikten sonra hemen oyuna girerseniz eski orjinal "0_sound" dosyasını kullanıyor olacaksınız, yaptıgınız değişiklikler ise "0_sound_yeni" dosyasında oldugundan hiç bir değişikliği göremeyeceksiniz.. bu nedenle aşağıdaki adımları uygulamayı unutmayın

12- windows gezgini ile PRG FILES/KONAMI/PES6/DAT klasörüne gidin..
    13- orjinal haliyle orada bekleyen "0_sound" dosyasını silmeyin, başka bir klasöre sürükleyin (gelecek günlerde orjinal müziklere geri dönmek isterseniz bu yedekleyin dediğim dosyayı DAT klasörüne geri taşırsınız)

14- Son olarak DAT klasörü içine farklı kaydettiğimiz "0_sound_yeni" dosyasının ismini --> "0_sound" olarak düzeltin..

veee işlem tamamdır.. artık oyuna girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 21 Kasım 2006; 10:56:46 >

• Antique,ben seninkinden oncede gs tezahuratı yukledim(başka birinin patchi),o çalışıodu fakat seninki daha güzele benziodu,aynı şekilde yukledim,hata yapsam eskiside çalışmazdı,0.90 surumu ile yukledim çağre olmadı....

Orjinalden alıntı: tabao

quote:

bu yamayı deneyen var mı???

PESCLUBmix 1.0

http://proevolutionsoccerclub.forumfree.net/?t=11723146

kardeş nası indiricez yaa valla yardım edersen çok ii olurrr formalar ilk hali kötü senin sayendee süper olcakkk ama ben link açtım ama anlamadım lütfen yardım

Nasıll indircez bunu yaaaaaaa????????????****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 21 Kasım 2006; 17:47:00 >

• Evet nasıl indirecez?
  • eWT Bende onu farkettim GS tezaratları Master league de işlemiyor çok kötü bir durum zaten paso deplasman yapıyoruz... hiç gelmiyor Ama normal exhibition maçlarda çok güzeL geliyor ellerine sağlık antique arkadaşımızın
  • BENCE KONAMİ BİR DAHAKİ SEFERE ARTİSTLİK HAREKETLERİ VE SEYİRCİLERE SAĞLAM BİR EL ATMALIDIR. MAİL OLARAK DA HERGÜN GÖNDERİYORUM KONAMİYE.. BİRDE BENCE HAKEMLER DAHA AKTİF OLABİLİRLER VE EN ÖNEMLİSİ BENCE ALDATMA HAREKETİ KOYMALILAR ... YANİ CEZA SAHASI İÇİNE GİRDİĞİMDE KENDİMİ BIRAKABİLMEM LAZIM SAHTE DE OLSA BELKİ KANAR DA PENALTI OLUR
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.