Şimdi Ara

>> Pro Evolution Soccer 5 << (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.295
Cevap
0
Favori
563.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 8 Nisan 2006; 17:41:41 >
  • yok abi oyunu kurarken gereklli olan kod cd yi kaybetmişimde program filesten yüklüyom ama oradada code yok bi zahmet atarsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: badperson41

yok abi oyunu kurarken gereklli olan kod cd yi kaybetmişimde program filesten yüklüyom ama oradada code yok bi zahmet atarsan

Serial istemek yasak kusura bakma veremem.

• quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

Orjinalden alıntı: badperson41

yok abi oyunu kurarken gereklli olan kod cd yi kaybetmişimde program filesten yüklüyom ama oradada code yok bi zahmet atarsan

Serial istemek yasak kusura bakma veremem.

niye yasak ki ? Kaldım ortada yükleyemiyom bari bi url felan biilosan onuyolla ordan bakim kardeş plz

• lodmixer 1.5'i buldugun sayfadan daha ileri araştırmaya devam et, mutlaka 1.6'yı da bulacaksın

quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905

quote:

Orjinalden alıntı: antique

LODMIXER 1.6 diye küçük bir yama var.. onun sayesinde tribünlerde seyircilerin kaybolması ortadan kalkıyor ve master lig'de havalar yağmurlu ve karlı olabiliyor.. lodmixer'i nerede bulurum diyorsan bu konunun içinde biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim..

büyük bir ihtimalle 10.sayfadan itibaren LODMIXER hakkında konuşmalar yapmış olabiliriz

quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905

arkadaşlar sırası değil ama bişi sorucam
    bende master ligde kar veya yağmur yağmıyor
    normal maçta yağıyor ama master lig oynarken yağış yok sebebini bilen varmı? tşk
    atı rodeon 9250 128 mb, 256 mb ram
    bide turkcell super ligini indirebileceğim bi link ve ya site verebilirmisiniz

dostum ilgin ve yardımın için teşekkür ederim
    bu lod mixer diye bişi bıuldum ama 1.5 versiyonu
    succesful diyor yani yamayı attım ama hala yok bu kar yağmur çamur
    benim topçularımın nesi eksik bıktılar kuru sahada oynamaktan artık onlarda donlarına kadar ıslansın iliklerine kadar üşüsün diyorum
    yokmu çözümü?

• arkadaşlar bu super patch 3 içinde bulunan step 4 minikits denilen yamayı nasıl kuracağım .diğerlerini kurdum tek bu kaldı
  • birde arakdaşlar bu super patch 3 kurdum ama fener bahçe takımının içinde ajax takımının futbolcuları var isimler tamamen karışmış bu nun için sorunsuz option files varmı .nerden indirebilirim.teşekkürler
  • tşkr emeğine sağlık....
  • tşkr emeğine sağlık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: navoski

arkadaşlar bu super patch 3 içinde bulunan step 4 minikits denilen yamayı nasıl kuracağım .diğerlerini kurdum tek bu kaldı

1- DKZ Studio programını aç
    2- DKZ programında OPEN diyerek E_TEXT.afs dosyasını açacaksın (prg files/konami/pes5/dat klasörü içinde)
    3- DKZ içinde EDIT-->IMPORT-->IMPORT ALL FILES
    4- step-4 - minikits klasörünü göster
    5- OK'e tıkla tamamdır
  • antigue arkadaşım çok sağolasın be.bu üçüncü sorunumu çözüşün oldu.çok teşekkür ederim.ne muradın varsa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: navoski

arkadaşlar bu super patch 3 içinde bulunan step 4 minikits denilen yamayı nasıl kuracağım .diğerlerini kurdum tek bu kaldı

yukarda link verdiğim yerde yazıyo

quote:

Step 4. Minikits

- Open DKZ Studio and open example: "e_text.afs" and go to:
    Edit ---> Import--> "Import all Files" and search for the
    new "Step 4 - Minikits" Folder --> Click Ok

ayrıca patchin içindeki readmede de yazıyo

• yahu bizde bu işe girelim dedik linklerin çoğu ölmüş sadece part1 ve part2 superpatch için çalışıyor gerisi yalan olmuş. o dosyaların başka yeni linklerini bilen varsa yazabilirmi lütfen
  • arkadaşlar bu birinci sayfadaki türkiye ligi patchi linki çalışmıyor. Aktif olan bildiğiniz bir link var mı? Bi de superpatch 2.0 yüklü ben de sorun yaratır mı bu patchi kurmam. Lütfen yardımcı olun.
  • master ligde LIVERPOOL (beyazlar) ile oynuyorum..
    rakip Fenerbahçe'den Mehmet'i ofsayt'a düşürdüm..
    resmen OFSAYT'a düşürme rekoru kırdım..
    bundan daha geride ofsayta düşürmeden çıkmayın karşıma

• bu ne yav öyle. yakında rakip takımın 6 pası içinde offiside da düşüren çıkarsa şaşmam.
  • selam arkadaşlar pes için ne iyi gamepad hangisi özellikle logitech almak istiyorum öteki markalar çok dandik oluyor logitech in hangi modelini almalıyım...
  • Orta saha gerisinde offside olmuyor ama bu pesten beklenir öle şeyler çünkü offside hakkında bazı ayrıntılar gözden kaçmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

bu ne yav öyle. yakında rakip takımın 6 pası içinde offiside da düşüren çıkarsa şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choko -- 11 Nisan 2006; 15:48:13 >
  • Topla buluşan oyuncu, top kendi adamının ayağından çıktığı anda rakip sahada ise ofsayt olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 10 Nisan 2006; 17:22:50 >
  • bugün ml de en farklı galibiyetimi aldım,6 yıldız 15 dk

bu resimeri koymamın rakibin fb olmasıyla alakası yoktur

bu arada sene 2009 olduğundan takımda baya yıldız var

bi de yanlışlık olmuş dk90da joe cole gol atmıştı dk 0 cech gibi yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 10 Nisan 2006; 21:14:59 >

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.