Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2015 [PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.461
Cevap
87
Favori
963.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KraftMK

PC için pes 2015 demoyu indirebiliyormuyuz beyler?

Tebrikler.Bu soruyu soran 1000. kişisiniz.
    13 Kasımda çıkacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 21 Eylül 2014; 21:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu yeterince oynayan arkadaşlar, ne dersiniz bu oyun PS4 almak için yeterli bir sebep mi? Normalde PS4 alma gibi bir planım yok, iyi bir PC'im var ve daha çok futbol oynarım. Konami bize bu yıl yamuk yaptı ve düşük kalitede bir PES 2015 olacakmış PC'de. FIFA 15 demo oynadım, ambians olsun lisans olsun olağanüstü ancak oyun malesef bir PES tadı vermiyor, top fiziği çok kötü. Sonuçta futbol dediğimiz şey de bu yuvarlak cisimle oynanıyor, o kötü oldu mu ne yapıyım ben lisansı, stadyumları, bozulan çim sahayı...Ne dersiniz PS4 alıyım mı sizce, alırsam da sadece PES 2015 alır oynarım.
  • PC için demonun ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. duyurusu yapılmadı.
  • Hayatımda bu kadar demo oyununu uzun süreli oynamamışımdırsanki tam sürüm oyunu oynuyorum,maç bitiyor hemen diğer maça geçiyorum seri şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

PC için demonun ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. duyurusu yapılmadı.

salı günü çıkabilir belki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 21 Eylül 2014; 22:19:13 >
  • PesligiTurkiye P kullanıcısına yanıt
    Harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

PC için demo kesin olarak 13kasımda çıkıyor
  • arkadaşlar s.a
    ps4 oyunları için kardeşlik arıyorum
    tek oyun için falan değil
    mümkünse ömürlük kardeşlik
    samet odabaşı
    yaş 30
    istnanbul/şişli
    saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Demoyu yeterince oynayan arkadaşlar, ne dersiniz bu oyun PS4 almak için yeterli bir sebep mi? Normalde PS4 alma gibi bir planım yok, iyi bir PC'im var ve daha çok futbol oynarım. Konami bize bu yıl yamuk yaptı ve düşük kalitede bir PES 2015 olacakmış PC'de. FIFA 15 demo oynadım, ambians olsun lisans olsun olağanüstü ancak oyun malesef bir PES tadı vermiyor, top fiziği çok kötü. Sonuçta futbol dediğimiz şey de bu yuvarlak cisimle oynanıyor, o kötü oldu mu ne yapıyım ben lisansı, stadyumları, bozulan çim sahayı...Ne dersiniz PS4 alıyım mı sizce, alırsam da sadece PES 2015 alır oynarım.

hocam ps3 varmi?

bazi arkadaslar oyunun ps3 versiyonunda iyi oldugunu soyluyor.

genel yorumlar pes severlerden cok olumlu..bir oyun icin ps4 alinirmi bilmiyorum ama eger deneybilirseniz bir yerde deneyin.

bana sorsan alinir bu arada, ben oyunu cok sevdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Demoyu yeterince oynayan arkadaşlar, ne dersiniz bu oyun PS4 almak için yeterli bir sebep mi? Normalde PS4 alma gibi bir planım yok, iyi bir PC'im var ve daha çok futbol oynarım. Konami bize bu yıl yamuk yaptı ve düşük kalitede bir PES 2015 olacakmış PC'de. FIFA 15 demo oynadım, ambians olsun lisans olsun olağanüstü ancak oyun malesef bir PES tadı vermiyor, top fiziği çok kötü. Sonuçta futbol dediğimiz şey de bu yuvarlak cisimle oynanıyor, o kötü oldu mu ne yapıyım ben lisansı, stadyumları, bozulan çim sahayı...Ne dersiniz PS4 alıyım mı sizce, alırsam da sadece PES 2015 alır oynarım.

hocam ps3 varmi?

genel yorumlar pes severlerden cok olumlu..bir oyun icin ps4 alinirmi bilmiyorum ama eger deneybilirseniz bir yerde deneyin.

Pes 2015'te Ps3 ve Ps4 arasında grafik ve FPS farkından başka fark yok.Oynanış falan aynı.

• evs4evs kullanıcısına yanıt
    PS3'u elden cikarali cok oldu. PES 2014 PS3'te cok kotuydu, hem grafik hem de kasmalardan dolayi. PC'de cok iyiydi ama. Simdi FIFA PC'ye Next Gen oyun yaparken Konami yine ters seritten geriye gidiyor. PES seven biri olarak da en iyi hangi platformdaysa onu tercih ederim ama dev ekranda PS3'un o camur goruntusune pek tahammul edemiycem sanirim...Demosu resmi olarak ciksin, bi PS4 kafede bakarim artik...

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

duyruldu mu? kaynak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

duyruldu mu? kaynak?

Ben bu konuda gördüm demo'yu full sürüm gibi yapıyorlarmış konami, önlem almış geçen senede böyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

hocam ps3 varmi?

Hocam oynamadım ama izlediğim kadarıyla oyun ps3 dede çok iyi görünüyo.

Oyunu bende çok sevdim.hele topa bittim.ancak bu kadar olur diyorum.

Topla buluşan oyuncuyu alttaki isim barına bakmaya hiç gerek yok hemen taniyosun.

Hocam birde farketinizmi farklı top kontrol tuşları var.pası attığınızda R2+ sağ analogu hangi yöne çekerseniz oyuncu topu önce durdurup hemen o yöne doğru çekiyo.eğer rakip sağlam pres yaparsa bunu kullanmak zor.

Birde yine pası attığınızda R1 tuşuna basılı tutup yön analogu çekeceğiniz yöne göre oyuncu topu önüne geriye sağa veya sola çekiyo.bu animasyon hem göze çok hoş görünüyo hemde rakipten sıyrılmak için birebir

• quote:

Orijinalden alıntı: PesligiTurkiye

ARKADAŞLAR MERHABALAR

Sizi kıyasıya mücadelenin olacağı Pes 2015 online ligimize davet ediyoruz.Ligimiz 12 takımdan oluşacaktır.Sistem hakkında size biraz bahsedeyim: Forum sitemiz vardır Maçları ( PS4 ) den oynayıp skorları forum sitemize girip yazacağız ve puan tablosu görünecektir.Herkes istediği takımı seçebilir sadece daha önce başka kullanıcının aldığı takımı seçemezsiniz.Örnek Barcelona'yı seçtiniz Barcelona'nın orjinal kadrosu olmayacak sadece 76 lık yönetimin dağıttığı oyuncularla oynayacaksınız yani herkes eşit güçler ve eşit bütçeyle başlayacak lige buda olayın güzel yanı.Kuralar olacak 77ow 78ow ve daha üst ow lar bu şekilde yükselerek takımınızı güçlendireceksiniz.Kim ne kadar emek verirse o kadar rakiplerinize göre daha iyi olabilirsiniz.Bu kıyasıya mücadelede bende yer almak istiyorum diyorsanızwww.pesligiturkiye.com a kaydınızı yaptırabilirsiniz.

NOT: Ligimize katılmak isteyen arkadaşlar Whatsapp kullanmak zorundadır iletişim ve maçların daha hızlı yapılması için. 2. önem verdiğimiz konu maçlarınıza önem verip maçlarınzı tamamlamaktır.

Detaylı Bilgi İçin : 0532 564 1905

hemen arıyorym kardes seni
    süper fikir
    oyunun cıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum
    şimdi napıcam bilmiyorum walla
    allah yardımcımız olsun

• Topla nasıl depar atıyoruz?R2 işe yaramıyor?

• Fifa 15 tam sürüm çöp çıktı , artık bu yıl tek umudumuz pes kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke o futbolcunun üzerinde ki isimleri kaldırmasalardı çok alışmıştım. Umarım ayarlara onunla ilgili seçenek koyarlar ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba . Ps4 icin us store da demoyu bir turlu bulamadim . Hatta oyunla alakali herhangi bir sey yok . Yardimci olabilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: piocu

Keşke o futbolcunun üzerinde ki isimleri kaldırmasalardı çok alışmıştım. Umarım ayarlara onunla ilgili seçenek koyarlar ..

Demo da o ayar mevcut oyuncuların isimleri de çıkıyor. Araştırın biraz yanlış bilgi veriyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.