Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2015 [PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.461
Cevap
87
Favori
1.022.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pessi63

HAYRET! Uzun bir aradan sonra BSC EDİTÖRLERİ oyunu gerçekten beğenmiş!

Adamlar oynarken bile kendilerinden geçmişler; özellikle oynanış, grafik ve oyuncu-yüz modellemelerini öve öve bitirememişler!

MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ!

LİNK:http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina__Pro_Evolution_Soccer_2015-12518.htm

4. dakikda tepkimelerde gecikme var dediler

kapattim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ps3 demoya bakın dostlar

kızmamak elde değil bu ps3 e iyi performanslı oyun çıkarmak değil ps4 ün nimetlerini yok saymak demektir

oyun ne kadar iyi olursa olsun bu yanlıştır

Ps4 e geliyorsan next genin hakkını ver konami

Üstad oyunu ps3emi alsam acaba

Alet duruyo.satmayida düşünmüyorum.

80 lik fat kasa, satsam kaç para eder ki?

Ben ps4 de bi winning demo bi fifa atıyorum.her winning demodan çıkıp fifa ya girdiğimde karabasanlar basıyo artık

Winning demo oynanis olarak öyle böyle değil.cidden çok keyifli.

şimdi ps3 demoyu izliyorum.çözünürlük dışında oyun dinamikleri hemen hemen aynı.yinede oynanmadan kesin bi şey diyemeyiz ama öyle görünüyo.

Şu anki durumda oyunun ps4 le ps3 arasında sadece ince bi çizgi var gibi duruyo.

zaman ne gösterir bilemem ama ınş. Ps4 lehine sevindirici gelişmeler olur.

Bu arada gelecek pes 15 demo da gece maçları veya en azından yağmur olsaydı ne iyi olurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

HAYRET! Uzun bir aradan sonra BSC EDİTÖRLERİ oyunu gerçekten beğenmiş!

Adamlar oynarken bile kendilerinden geçmişler; özellikle oynanış, grafik ve oyuncu-yüz modellemelerini öve öve bitirememişler!

MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ!

LİNK:http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina__Pro_Evolution_Soccer_2015-12518.htm

4. dakikda tepkimelerde gecikme var dediler

kapattim...

Dostum, adamlar öncelikle fifa'ya alıştıkları için yorumları sana garip gelebilir; oyun hızıyla ilgili de saçmalamışlar ayrıca!..

Ama lütfen sonuna kadar izle, hatta bi yerde fifada olan zamanla çimlerin aşınmasının peste de oldugunu söleyip şaşırmaları muhteşem!

• http://www.youtube.com/watch?v=xEG3uYAAUDQ

PES VE FIFA oynayanlar şu videoya bakın,KONAMI nasıl yağmur yağdırımış izleyin.

Fifacılar kızacak belki ama ben bir PES çi olarak fifanın demosunu oynadım en az 10 kere özellik lede hava olaylarında oynadım.Ben en objektif yorumumu yapayım;

FİFA:Formalar çamurlanıyor,oyuncular yavaşlıyor havadan dolayı,kaymalarda ve koşarken sular sıçrıyor bunlar hepsi müthiş.Ancak;10 defa oynadım çok dikkatimi çeken olay FİFA da kimsede bunu oyun dergilerinde her nedense yazmıyor.
    Allah aşkına ya sahada animasyon haricinde yağmurun yağdığını anlaman için çok yakından görmen lazım.Ayrıca top çok fazla yağmurdan sekmeden gidiyor özellikle şutlarda.Bunlar çok büyük eksik yağmur yağdığını ben şahsen oyuncular kaymasa yada koşmasa dikkatli bakmadıkça anlamak çok zor.Animasyonda ama görüyorsun yağdığını.

PES'in videosuna baktım enaz 10 defa o nasıl bir yağmur öyle sanki ip gibi hava kapkaranlık bardaktan boşalırcasına yağıyor sanki.5 metreden yağmurun yağdığını çok rhat görüyorsun.Hele o Lewandowskinin şutunda topun tam buffonun önünde sekmesi beni büyüledi , ayrıca Lewandowski sonradan çömeldiğinde o animasyonda nasıl bir etraf puslu sis var yağmurun ne kdar şiddetli olduğunu gösteriyor.Yağmur ilk kez beni bir futbol oyununda büyüledi video tam not aldı benden.tabi bu video gerçekte ne olur onu bilemem.Ama eğer böyleyse Konaminin karlı havasını sabırsızlıkla beklerim.
    PES busene hava olaylarında Şaha kalktı güneş desen diyecek söz yok.

• master league online kalkıcak diyenler var. ya bu konami kafayımı yedi. her sene oyunu komple değiştiriyolar.
    her sene ufak tefek hataları eksikleri düzeltip üzerine koyacaklarına her sene komple yeni sistem yeni oynanış çıkartmanın ne anlamı var
    bir sene bakıyosun herşey süper. bir sonraki sene bakıyosun oyun komple değişmiş, çimler, grafikler 10 sene önceki teknolojiye gitmiş
    şimdide master leauge online'ımı kapatmışlar

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ps3 demoya bakın dostlar

kızmamak elde değil bu ps3 e iyi performanslı oyun çıkarmak değil ps4 ün nimetlerini yok saymak demektir

oyun ne kadar iyi olursa olsun bu yanlıştır

Ps4 e geliyorsan next genin hakkını ver konami

Üstad oyunu ps3emi alsam acaba

Alet duruyo.satmayida düşünmüyorum.

80 lik fat kasa, satsam kaç para eder ki?

Ben ps4 de bi winning demo bi fifa atıyorum.her winning demodan çıkıp fifa ya girdiğimde karabasanlar basıyo artık

Winning demo oynanis olarak öyle böyle değil.cidden çok keyifli.

şimdi ps3 demoyu izliyorum.çözünürlük dışında oyun dinamikleri hemen hemen aynı.yinede oynanmadan kesin bi şey diyemeyiz ama öyle görünüyo.

Şu anki durumda oyunun ps4 le ps3 arasında sadece ince bi çizgi var gibi duruyo.

zaman ne gösterir bilemem ama ınş. Ps4 lehine sevindirici gelişmeler olur.

Bu arada gelecek pes 15 demo da gece maçları veya en azından yağmur olsaydı ne iyi olurdu..

Konami, oyunu ,özellikle,oynanış fizik ve oyun akıcılığı ps4 ve ps3 ,Xbox 360 ve pcye aynı şekilde çıkararak bir satış stratejisi düşünmüş olabilir..Ps4 alamayan ve ps3 ya da Xbox 360 larını satmayan oldukça fazla sayıda bir oyuncu kitlesi var..Bu oyuncular da, pesin bu seneki keyifli oynanışından mahrum kalmasınlar diye oyun, tüm platformlara,ps4 teki 1080p 60 fps,detayları ve harika seyirci, oyuncu modellemeri dışında, aynı çıkarılmıştır..Mesela ,rakip futbol oyunu,sadece ps4 ,Xbox one ve pcye özel olarak çıktı..Ps3 ve xbox360 sahipleri ise oynanış, oyun kodu, grafik,detay,animasyon olarak eski nesil ve tamamen farklı bir futbol oyunu oynamak zorunda kalacaklar..Pes 2015, oyun kalitesi bakımından tüm konsollarda şu an eşit gözükse de,online maçlardaki, oyun akıcılığı,serverların daha kaliteli olması bakımından ,yeni nesil konsollarda daha iyi durumda olacaktır..Hele ki, pes 2014 teki online maçların ,offline maçlardan farklı olması ve keyif vermemesi yüzünden,pes 2015 'i ps3 te online oynamak için almak isteyenler, bir kez daha düşüneceklerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Eylül 2014; 15:27:35 >

• Aralarda (pes-fifa muhabbetleri nedeniyle) kaynadığını düşündüğüm için WE-2015 TRAİLER tekrar yayınlıyorum;

Gerçekten Konami'den beklenmiycek düzeyde iyi bir tanıtım videosu (müzik de harika ayrıca) ;

VİDEODA GÖZDEN KAÇAN AYRINTILAR;

Çeşitli gol ve şut çeşitleri, Gollerde tribün çoşkusu ve sevinci, Gerçekçi gol sevinçleri (özellikle Ronaldo'ya özgü olan çok hoş) , Yağmurlu hava görseli ve oyuna sis çökmesi, Lewandowski'nin şutunda oyuncunun golü kaçırınca yere çökmesi ve tribünlerin de kaçan gole üzülmesi görüntüleri harika gözüküyor, Götze'nin yedek kulübesinden ayakkabılarını bağlayarak oyuna girmesi, Ribery'nin uzun gelen topu tek ayak havada mükemmel kontrolü, Götzenin orjinal göğüs kontrolü ve Dünya Kupası'nda attığı golle aynı voleyi yapması, ayrıca Götze'nin video başlarında gol sonrası gelip kamerayı öpmesi!

@ilkermurat @trustburak @kafkas kurtları @evs4evs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 21 Eylül 2014; 15:35:07 >

• mustafa537 M kullanıcısına yanıt
    Doğru fifada yağmur yağdığı bellli olmuyor anca tv nin içine girceksin öyle anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Eylül 2014; 15:34:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

valla videoyu izledikten sonra sonundaki tarihe bakip kac gun kaldi diye kafamda hesapladim :)

eminim full surumu sizde begeneceksiniz hocam, sonucta farkli takimlar, farkli stadlar, farkli havalar, farkli atmosfer...

ve oyunun kendini tekrar etmeyen yapisi...

birde su var, daha henuz hic birimiz 2 kisilik oynamadik, onun verdigi zevk bambaska olabilir.

• İki oyunuda korsan olarak indirip hangisi daha yavaş bir oynanış sunuyorsa onu satın alıcam, gönlüm fifa 15'den yana...

PRO EVOLUTION SOCCER 2015 [PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION
    Video gerçekten güzel ama bu videodaki sevinçler, seyirciler, gol tekrarları bir start tuşuna bakıyor ne yazıkki. Konami onlineda start tuşu opsitonunu gol atana bırakmalı. Bunu bu forumda birtek ben istiyorum galiba ama , bence bu sistemi uygulamalı. Bu görüntüler maçı bana yaşatıyor şahsen. Ama zannetmiyorum yine aynı sistem devam eder. O yüzden butür videolar gaza getiriyor ama sahaya indiğimizde hiçbiri görülmüyor bile.

Orijinalden alıntı: nxplay

master league online kalkıcak diyenler var. ya bu konami kafayımı yedi. her sene oyunu komple değiştiriyolar.
    her sene ufak tefek hataları eksikleri düzeltip üzerine koyacaklarına her sene komple yeni sistem yeni oynanış çıkartmanın ne anlamı var
    bir sene bakıyosun herşey süper. bir sonraki sene bakıyosun oyun komple değişmiş, çimler, grafikler 10 sene önceki teknolojiye gitmiş

Adi Değişiyor, My club olacak.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Video gerçekten güzel ama bu videodaki sevinçler, seyirciler, gol tekrarları bir start tuşuna bakıyor ne yazıkki. Konami onlineda start tuşu opsitonunu gol atana bırakmalı. Bunu bu forumda birtek ben istiyorum galiba ama , bence bu sistemi uygulamalı. Bu görüntüler maçı bana yaşatıyor şahsen. Ama zannetmiyorum yine aynı sistem devam eder. O yüzden butür videolar gaza getiriyor ama sahaya indiğimizde hiçbiri görülmüyor bile.

Evet dostum, haklısın önemli bi noktaya temas etmişsin!

PES 2011 Online'da hem hızlı sohbet vardı maç içi, hem de gol atan kişi start tuşuna basmadıkça geçilmiyodu golünü izlettirebiliyordu ve haliyle karşı tarafa sinir bozucu etki yapabiliyordu bu durumda, gayet de eğlenceli oluyordu..

Sonra iki özelliği de kaldırdılar nedense, fauller ve gol olmayan pozisyon tekrarlarında iki tarafında start ile geçme hakkı olmalı ama gol atana da izleme ve izletme hakkı tanınmalı bence de, katılıyorum sana!

DİPNOT: Ayrıca FİFA ve NBA 2K'daki gibi PES'te de analogun titreşim özelliği kullanılmalı; mesela direkten dönen toplarda ve ayriyeten çok şiddetli oyuncu düşüşlerinde ve hatta penaltı kullanımları ile son dk. olan ceza sahası çevresi bazı kritik frikiklerde bu özellik heyecanı arttırmak için birebir olur bence!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 21 Eylül 2014; 16:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

master league online kalkıcak diyenler var. ya bu konami kafayımı yedi. her sene oyunu komple değiştiriyolar.

my club nasıl bişey olacakki??
    Aynı fikirde omamıza sevindim. Bu seneki gol tekrarları, pozisyon tekrarları çok uzun değil, o sistem uygulanabilir. Bu konuyu konamiye iletebileceğimiz bir site falan var mı acaba? Oyuncu isteklerinin belirtildiği bi adres var mı bildiğin. İletmek lazım bu konuyu, burada kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz gibi bir durum oluyor.

maç bitiyor, hemen yenisini açıyorum.

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Aynı fikirde omamıza sevindim. Bu seneki gol tekrarları, pozisyon tekrarları çok uzun değil, o sistem uygulanabilir. Bu konuyu konamiye iletebileceğimiz bir site falan var mı acaba? Oyuncu isteklerinin belirtildiği bi adres var mı bildiğin. İletmek lazım bu konuyu, burada kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz gibi bir durum oluyor.

PES 2015 DEMO GERİ BİLDİRİM BAŞLIĞI;

http://winningelevenblog.es/blog/feedback-pes-2015-demo/

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Doğru fifada yağmur yağdığı bellli olmuyor anca tv nin içine girceksin öyle anlaşılıyor.

Asıl yağmur oynanışa etki edebilirse biraz da olsa ya da top sürerken, tekrar pozisyonlarda vs.. yerde su sıçramaları olursa işte o zaman devrim olur!

Ayrıca demo ile ilgili bir-iki ayrıntı daha;

-- Demoyu TV'de oyun modunda değil Normal modda oynayın, grafik-görüntüsü değişiyor bariz olumlu olarak..

-- Sesi açtığınızda ise atmosferi hissedebiliyorsunuz; ataklarda uuuu sesleri, ya da güzel atak sonrası gol olmasa da alkışlamalar ve de hakem kararları tersse ya da oyuncunuza sert girildiyse ıslıklamaları duymak gerçekten güzel..

-- Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, oyunculara çok sert dalınca faullerde filan yere yığılan oyuncudan aahhhhh diye bir ses işitiliyor arada ve gayet güzel olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 21 Eylül 2014; 17:46:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

my club nasıl bişey olacakki??

Çok fazla açıklama olmadı ama yine oyuncu alip takım kurcaz, bunun yanında Lisanslı teknik Direktörler olacak.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.