Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
36.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_e

quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

Sayın erdinç iyikul oyunun grafiğine 8.2 vermişsin.1,8 nereden kırdın onu belitmemişsin.Konuşmanda grafik ile ilgili bir eksi söylediğini görmedim.İşallah fifada impact engine sapıtmasını belirtirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

İnceleme için teşekkürler. Nasıl haberiniz olmadı bilmiyorum ama, çok eleştirdiğiniz kadro güncellemesi 3 gün önce yapıldı:)

Merhaba,

alperakg
    İyi dinlememişsin demek ki. :) Animasyonları baya eleştirdim. Hatta kaleciler için ayrı bir parantez bile açtım. Bunun yanı sıra lisanslar da büyük sıkıntı.

Bluelabel

Kadro güncellemesi geldiğini biliyorum ama bu inceleme pazartesi hazırladığı için o zaman kadar bir güncelleme yoktu. Kısacası hemen hemen 15 gün, güncel olmayan kadrolara mahkum ettiler oyuncuları.

İyi günler,

Merhaba,

İlginiz için teşekkürler:)

Doğru animasyonları demiştiniz,grafik denince aklımıza hemen görsellik gelince onu dediğinizi unuttum.Kusura bakmayın...

• çoook geç geldi :S
  • puanlamada çok bonkör davranmışsınız bence.8 puan çok çok fazla.benim oyuna puanım 7.fifa incelemenizi dört gözle bekliyoruz
  • ÇOK KISA PASLAŞMALARDA BİLE TOP FALSO ALIYOR FİZİK KURALLARINA AYKIRI BİR DURUM. ANİMASYONLAR İSE YOK DENECEK KADAR AZ. 8,0 DEĞİL DE 7,7-6 VERİLSEYMİŞ KİMSE "AAA" DEMEZDİ. 8,0 PUANI GÖRMESİ BİLE KONAMI'YI HEYECANLANDIRMIŞTIR
  • http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2012 80 puan

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-12 90 puan

ortalamayı vermıssınız metacritic e mi baktınız Erdinç bey bnm bildiğim Erdinç bey oyunanısdakı oyuncuların hareketleri( top surerken ayaklarında lastık ip topa baglıymıs gibi kosmaları) kalecierın kukla gıbı olması, oyunda x e basıp hemen pres yapıldıgından orta sahada karmasık bı oyun yapısı olması (sıkısık) anında presi fifa bu sene tactical defence ile kaldırdı ki cok daha gercekcı oldu(bu arada 2 oyunuda ps3de oynadım) spikerin ruhsuzlugu zevk vermemesı,seyircilerin aynı sekılde basıt tezahuratları ,tepskısızlıgı yanioyunda bi donukluk var tamam oynanıs bıraz daha iyi olmusta ama NAPTINIZ KONAMI bunca sene pes6 pes3 den beri yerınızde saydınız ne lisans ne oynanıs ne sesler cok guzel olacak bır oyunu bu hallere getırdınız fifa ve pes ioynayan bırı(ilkkez) pese bakmıyor dahi yanı bunu nasıl yaparsınız anlayamıyorum yeni baslayan veya oynayanları kaybettınız helekı bu senekı oyundakı donuklukla oynanıs , ses .. iyiden iyiye kotu oanı toparlma cabasındasınız. Fifa ya bakın hersene ustune koymakla kalmyor devrim nıtelıgınde oynanıs degısıklıgı getırıyor tactical defence (otomatık bır tusa basıp adama gırememe,pres yapıp ayagındakı topu alamama) ve darbe motoru (her nekadar yenıde olsa absurt carpısma durumunu cok az gordum her acıdan carpısmada her pozısyonda adam farklı tepkı verıp farlı dusuyor endelıyor hıcbırı bırbırının aynı degıl) sonucta toparlama oyun yapmıs Konamı artık kımse yun gelıstırıcılerı degısmesının zamnı geldı buuda satıs rakamlarından anlarlar umarım.

• Fifa 12 de türkçe desteği bulunsa pesin yüzüne bakmam .
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 15 Ekim 2011; 13:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodibas9988

undefined

sen git fifa oyna ayrıca burada işin yok git evini temizle
  • Orijinalden alıntı: bluelabel

Orijinalden alıntı: By_e

Orijinalden alıntı: bluelabel

İnceleme için teşekkürler. Nasıl haberiniz olmadı bilmiyorum ama, çok eleştirdiğiniz kadro güncellemesi 3 gün önce yapıldı:)

Bluelabel

Kadro güncellemesi geldiğini biliyorum ama bu inceleme pazartesi hazırladığı için o zaman kadar bir güncelleme yoktu. Kısacası hemen hemen 15 gün, güncel olmayan kadrolara mahkum ettiler oyuncuları.

İyi günler,

Ben yayın tarihine bakıp, dün yapıldı sanmıştım inceleme. Pazartesi yaptıysanız haklısınız tabii:) Diğer tüm eleştiriler ve övgüler de yerinde. Ama 1-2 şey eklemek lazım;

Lisans sorunu yamalar sayesinde aşılabiliyor. Son 2-3 yıldır konsol sahipleri de full lisans oynuyor oyunu. Seslere gelince; o berbat spiker ve yorumcu için bir şey yapılamıyor diye biliyorum ama, istediğimiz taraftar seslerini, marşlarını yükleyebiliyoruz oyuna.

Edit: İlk defa böyle oldu. Kusura bakmayın, silemediğim için, bu kadar düzeltebildim:)

• we 8 den bu yana konami afallıyor uzun bir aradan sonra konami pes 2012 ile oynanabirlilik açısından güzel bir iş çıkarmış ama oyunda deyim yerindeyse kaleci yok gibi. takımlar 10 kişi sahaya çıkıyor. çok sinir bozucu bişey kaleciler acayip kolay goller yiyor.sinir olup oyunu kapatırsanız 3-0 hükmen mağlup oluyorsunuz.
  • FİFA 12 İNCELMESİ NE ZAMAN GELECEK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2012 80 puan

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-12 90 puan

ortalamayı vermıssınız metacritic e mi baktınız Erdinç bey bnm bildiğim Erdinç bey oyunanısdakı oyuncuların hareketleri( top surerken ayaklarında lastık ip topa baglıymıs gibi kosmaları) kalecierın kukla gıbı olması, oyunda x e basıp hemen pres yapıldıgından orta sahada karmasık bı oyun yapısı olması (sıkısık) anında presi fifa bu sene tactical defence ile kaldırdı ki cok daha gercekcı oldu(bu arada 2 oyunuda ps3de oynadım) spikerin ruhsuzlugu zevk vermemesı,seyircilerin aynı sekılde basıt tezahuratları ,tepskısızlıgı yanioyunda bi donukluk var tamam oynanıs bıraz daha iyi olmusta ama NAPTINIZ KONAMI bunca sene pes6 pes3 den beri yerınızde saydınız ne lisans ne oynanıs ne sesler cok guzel olacak bır oyunu bu hallere getırdınız fifa ve pes ioynayan bırı(ilkkez) pese bakmıyor dahi yanı bunu nasıl yaparsınız anlayamıyorum yeni baslayan veya oynayanları kaybettınız helekı bu senekı oyundakı donuklukla oynanıs , ses .. iyiden iyiye kotu oanı toparlma cabasındasınız. Fifa ya bakın hersene ustune koymakla kalmyor devrim nıtelıgınde oynanıs degısıklıgı getırıyor tactical defence (otomatık bır tusa basıp adama gırememe,pres yapıp ayagındakı topu alamama) ve darbe motoru (her nekadar yenıde olsa absurt carpısma durumunu cok az gordum her acıdan carpısmada her pozısyonda adam farklı tepkı verıp farlı dusuyor endelıyor hıcbırı bırbırının aynı degıl) sonucta toparlama oyun yapmıs Konamı artık kımse yun gelıstırıcılerı degısmesının zamnı geldı buuda satıs rakamlarından anlarlar umarım.

Fifa'da birde şu top fiziğine bir çare bulamadı.Oyunu sırf top fiziği balon olduğu için oynamıyorum.Pes de ise top fiziği olağan üstü gerçekten hiç bir farkı yok,o top'un süzülüşü yerde yuvarlanırken gidişi muhteşem gerçekten.

• Pes'i çok severdim ama her sene para kazanmak için versiyon adı altında "yeni" bir oyunmuş gibi sunuyolar ve bu insanın canını çok sıkıyor. En azından türkçe menü getiriyosun türkçe spikerde getir ... Taraftarlar , spikerler hepsi birbirinden ayrı haraket ediyo ve dedikleri gibi pes bitti ya aynı nfs gibi
  • bi düşündüm de aslında 2013 için umut var gibi...
  • sırf fifa fanları yüzünden seviyorum bu oyunu ben adama sorsan 2 maç yapmamıştır fifada gelmiş buraya fifa da fifa diye bağırıyor.
  • İnceleme için teşekkürler
  • bu pes adam olmaz,bırakın artı;devir fifa devri
  • Video'nun sonu yine olmuş
  • ahahahaha sonu süper
  • o pes serilerindeki serbestlik yok olmuş oyunda pes 2011'e kadar bunu yansıtıyorlardı şimdi oda yok bu konami ne yapmak istiyor anlamış değilim oyun dinamikleri kötü pas stilleri ve driblinkler kötü ilk başlarda iyi geldiydi oyunu oynadıkça ve hataları gördükçe insanın psikolojisi hepten bozuluyor kolu kırıp atası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 15 Ekim 2011; 14:45:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.