Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: FbliOrçun

Kariyerime RKC Waaljik adlı takımda başladım 15 maçta 5 gol attım ve devre arasında Villareal'e geçtim sadece 1 maça çıktım oda Avrupa ligi maçıydı sonradan oyuna girip 2 gol attım Ordan Lecce'ye geçtim Leccede 35 maçta 15 gol attım.Ordanda Bragaya geçtim 44 maçta tam 34 ol attım Portekiz ligi gol kralı oldum portekiz ligini ve AVrupa ligini kazandık Sonra Chelseaye 16 milyon euroya transfer oldum çok şans bulamdım çıktığım 15 maçta 5 gol atabildim.Ordanda Manchester United'a geçtim şu an kariyerime Manu'da devam ediyorum orada 12 maçta 8 gol attım. Düzenli olarak milli takıma çağırılyorum.Asıl mevkim ikinci forvet ama santraforda oynayabiliyorum.Overallim if mevkisinde 74 forvette ise 70.Toplam çıktığım 134 maçta 73 gol kaydettim

Zorluk seviyesi ne?

Profosyonel aslında 2011'de top playerda oynuyordum ama top playerda pek zevk alamıyorsun bence sizde profosyonelde oynayın

Kariyerimi yazmayada devam edeyim Manu'da ilk sezonumu 20 maç 13 golle kapattım 2.sezonda 46 maçta 35 gol attım ligde şampiyon olduk bende sezonun oyuncusu seçildim ve sezonunun ilk 11'ne seçildim Ordan Barça'ya geçtim Nou Camp'ta bana karşılama yaptılar Orda 39 maçta 35 gol attım İspanya Kupasını kazandık sonra Barça beni oynatmamaya başladı bende Milan'a gittim baktım takım kötü orda 1 maç oynayıp ligde açık ara lider olan Lyon'a gittim Lyon'da 19 maçta 20 gol attım ligde şampiyon olduk Ben tam takımdan gidecektim kaptan yaptılar beni 1 sezon daha Lyon'da oynayacağım Milli takımdada Dünya Şampiyonu olduk tüm golleri ben attım 8 maç 12 gol turnuvadada 3.olduk Turnuvanın gol kralı oldum Dünya Futbol Ödüllerinde Dünyanın En İyi Forveti seçildim istediğim her takımda oynayabilirim Overalim 87 forvettede 83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbliOrçun -- 2 Ocak 2012; 13:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurQ7

Ya beyler bi soru sordum hiç mi yardım edecek biri yok?Dedim ki adamın ilk harfini büyük diğerlerini ise küçük yaptım.İsmin tamamını büyük yapmam için ne yapmam lazım dedim hiç kimse cevap yazmamış.Bilen biri lütfenn yazsın...

Aynı sorun bendede var düzeltilemiyor heralde
  • Dün yeni bir oyun açtım hollanda liginden başladık.4 maçta 5 golüm var.
  • beyler oyunda hızlı koşucu kartını nasıl alıcam ?
  • arkadaşlar formu nasıl yükseltebilirim bir fikriniz var mı oyuna başladığımda 4dü ve biraz artmış durumda ama neye göre artıyo çözemedim yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Dün yeni bir oyun açtım hollanda liginden başladık.4 maçta 5 golüm var.

çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Dün yeni bir oyun açtım hollanda liginden başladık.4 maçta 5 golüm var.

çok iyi

hmde aşırı iyi hangi seviyede oynuyorsun ??
  • Yetenek kartı nasıl açılıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefagüzel

beyler oyunda hızlı koşucu kartını nasıl alıcam ?

at gibi koşacak oyuncu için bende istiyorum nasıl açılacağını zaten teknik direktör oynatmıyor. Bu nasıl iş la!
  • herkes yetenek kartı falan diyo ne işe yarıyo bu kartlar ?
  • Bende bal oynuyorum ve daha 2 gün önce başladım . önce DE GRAAFSCHAP da bşladım ama sezon ortasında Twente ye gittim ve burda 10 numarayı aldım mutluyum

şuanda gücüm 67 inş daha iyi yerlere gelicem

DE GRAAFSCHAP 17 maçda 12 gol 2 assit le oynadım

Twente de ise 2 maçta 3 golum var
  • Herkes sienadan mı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: reggea'

Herkes sienadan mı çıkıyor

Adamının özelliklerine göre değişir Vitesse de olanda var DE Graafchap mı ne öle bi yakımda olanda var
  • Çoğunluk sienada çıkınca şaşırmadım değil hani
  • Beyler Twenteye gitmenizi tavsiye ederim ben profesyonel de oynuyorum çoookk iyi paslar çıkarıyolar .

7 maçta 15 gol atdım düşünün artık
  • Arkadaşlar yıldız nasıl alınıyor bilen var mı?Birde form ve sakatlık hiç artmıyor.Onları nasıl artırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

Arkadaşlar yıldız nasıl alınıyor bilen var mı?Birde form ve sakatlık hiç artmıyor.Onları nasıl artırabilirim?

Form ve sakatlık artmıyo die biliorum ama yinede araştır . Yıldız da adamın yetenek kartları olunca geliyo die biliorum ama tabi yanlışlık olabilir
  • beyler ilk sene la liga da 19 gol attım 2. sezon hazırlık maçları dışında kadroya alınmıyorum sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill4me

beyler ilk sene la liga da 19 gol attım 2. sezon hazırlık maçları dışında kadroya alınmıyorum sebebi nedir?

Menajer punanın düşmüş olabilir ona bi bak istersen
  • beyler if olarak başladım ancak adam çok güçsüz dayanıklılık ve güç çalıştırıyorum ama hızlı gelişmiyor antrenmandan daha iyi verim alabilmek için şöyle ortasınıf büyük takımlara mı gitmeliyimç örn napoli liverpool vs çünkü antrenörleri daha iyi oluyor şuan cesena dayım yeni başladım ilk sezonumda 10 maçta oynadım gol atamadım 3 asistim var adamlar pas atmıyor istemekle adam aerobik hareketi yapıyor maçta resmen ..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.