Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.937
Cevap
2
Favori
422.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önerilen sistem gereksinimleri fazla değilmiş güzel
  • ss'leri gördükce heycanlanıyorum..Grafikler konsoldaki fifaya yaklaşmış baya..
  • İyi bu sene de full detay oynayabilcez pesi
  • 2 gb Ram
  • Alemin kralı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

evet arkadaşlar pes 10nun minumum sistem gereksinimleri açıklandı
    Konami tarafından PC,PS3, Xbox 360, PS2, PSP, DS için yapılan PES 2010 22 Ekim 2010'da piyasalara çıkacak. PES 2010 PC versiyonu için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri açıklandı, buna göre;

Intel CPU - Core 2 Duo T5870 2.0GHz
    AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
    Nvidia Graphics Card - Geforce 7900 GT
    ATI & Intel Graphics Card - Radeon HD 2400 Series
    RAM - 2 Gbs
    Hard Disk Space - 8 Gbs
    Direct X - 9

PES 2010 PC versiyonu çalışmak için minimum olarak yukarıdaki sistemi isteyecek.

Dostum o önerilen sistem gereksinimleri.İlk gördüğümde korkmuştum ama önerilenmiş o.

İşte Minimum:• CPU: Intel Pentium 4 with 2.5 GHz or comparable processor
    • Graphics card: Nvidia Geforce FX series or Ati Radeon 9700 series or better (128 MiByte, Pixel Shader 2.0)
    • Memory: 1 GiByte
    • Storage: Min. 8 GByte free disc space

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

evet arkadaşlar pes 10nun minumum sistem gereksinimleri açıklandı
    Konami tarafından PC,PS3, Xbox 360, PS2, PSP, DS için yapılan PES 2010 22 Ekim 2010'da piyasalara çıkacak. PES 2010 PC versiyonu için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri açıklandı, buna göre;

RAM - 2 Gbs
    Hard Disk Space - 8 Gbs
    Direct X - 9

PES 2010 PC versiyonu çalışmak için minimum olarak yukarıdaki sistemi isteyecek.

CRYSIS IN BILE MINIMUM SISTEM GEREKSINIMI DAHA AZ İKEN PES 2010 DA BU KADARI ISTENEMEZ...SENIN YAZDIKLARIN ONERILEN SISTEM GEREKSINIMI

PES 2010 ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİYİ MINIMUM TUTACAK HEEE HIC GULECEGIM YOKTU PEHHHH

• Çıksa da oynasak bir an önce.
  • yeter çık artık...!
  • Şu işten anlayan biri yardımcı olursa sevinirim
    Benim ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 2600
    İşlemci de Core 2Duo T7300 2.00Ghz.

önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor mu?
  • 2gb ram istiyorsa ben hayatta oynayamam.1 gb var bende...
  • Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows XP SP3, Vista SP1

İşlemci : Intel Pentium IV 2.4GHz veya aynı ayarda işlemci

1GB RAM

4x DVD-ROM Sürücü

DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX veya AMD/ATI Radeon 9700 video card)

Hard Disk Space - 8 Gbs

Direct X - 9

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci : Intel CPU - Core 2 Duo T5870 2.0GHz veya AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 4000+

Ekran Kartı : Nvidia Graphics Card - Geforce 7900 GT veya ATI & Intel Graphics Card - Radeon HD 2400
    Series

RAM - 2 Gbs

Hard Disk Space - 8 Gbs

Direct X - 9

PES 2009 u high detayda 60 fps oynayabiliyorsanız dert etmeyin gene kaldırır PES 2010. Belki post processing effects gibi yeni efektler ekran kartını yorar ama gene de fazla zorlanacağını sanmıyorum

• PES 2009'u High'da oynuyordum ama bilgisayar çok ısınıyordu. Medium'da rahattı, sizce bunuda mediumda oynayabilirmiyim?
  • quote:

PES 2009'u High'da oynuyordum ama bilgisayar çok ısınıyordu. Medium'da rahattı, sizce bunuda mediumda oynayabilirmiyim?

bence oynatır pes 10 medium ayarlarında bu arada kaynak yanlış gereksinim yazmış
  • nefret ediyorum artik Trgamerden bu nasil bir dandik sitedir yaw

cok bilmis gibi

yazmis

RAM - 2 Gbs
    Hard Disk Space - 8 Gbs
    Direct X - 9

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=16712

• Demosu ne zaman çıkar varmı bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Minimum Sistem Gereksinimleri

Windows XP SP3, Vista SP1

İşlemci : Intel Pentium IV 2.4GHz veya aynı ayarda işlemci

1GB RAM

4x DVD-ROM Sürücü

DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX veya AMD/ATI Radeon 9700 video card)

Hard Disk Space - 8 Gbs

Direct X - 9

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci : Intel CPU - Core 2 Duo T5870 2.0GHz veya AMD CPU - Athlon 64 X2 Dual Core 4000+

Ekran Kartı : Nvidia Graphics Card - Geforce 7900 GT veya ATI & Intel Graphics Card - Radeon HD 2400
    Series

RAM - 2 Gbs

Hard Disk Space - 8 Gbs

Direct X - 9

PES 2009 u high detayda 60 fps oynayabiliyorsanız dert etmeyin gene kaldırır PES 2010. Belki post processing effects gibi yeni efektler ekran kartını yorar ama gene de fazla zorlanacağını sanmıyorum

Sana güveniyorum 60 fps kadar alıyordum bende.Umarım full'de oynatabilirim.Yoksa tepten değiştireceğim sistemimi

• PES 2009 un sistem gereksinimleri böyleydi

Pro Evolution Soccer 2009 Sistem Gereksinimleri

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 1.4 GHz
    - 1 GiByte RAM
    - 6 GB hard disk space
    - GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM.
    - 800 x 600 display resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 3.0 GHz
    - 2 GiByte RAM
    - 8 GB hard disk
    - GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM
    - 1,280 x 720 display resolution

ekran kartı ve işlemci olarak PES 2010 biraz daha güce ihtiyaç duyuyor sebebide grafik motoru ve fizik motorunun geliştirilmiş olmasıyla bağlantılı gözüküyor. Bu karşılaştırmaya göre sistemnizi düşünürsünüz , demo gelince denersiniz

•  Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

barajdaki saçmalığa bakın. hadi 7-8 tane oyuncuyu koymuşsunuz oraya, halay çekme posizyonları nedir ya.

kale ağları... delirmemek elde değil. FIFA ya bak bir kopya çek ne olacak, onlarda sende çok kopya çekti.

FIFA 10

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

PES 10

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

kale ağlarını genişlet, kale fiziğini düzelt, en önemli nokta; kale ortasına 1 veya 2 tane ipli direk çak al sana fıstık gibi kale. læn yama ile yapılmasına izin ver bari.

şimdi bana diyeceksiniz ki "sen normal olamazsın". bu oyun beni normalin dışına itti.

saygılarımı iletir, kolbastımı oynarım.

• Normal İnsan arkadaşım Fifa'nın kale ağlarını övmüşsün PES ile karşılaştırınca çok şaşırdım açıkcası. Fifa da her golde aynı tepkiği veriyor kale ağları. PES de ise gol şekline göre farklı tepkiler vermekte tıpki gerçek futbol maçlarında olduğu gibi.

PES deki kale ağlarını tercih ederim açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.