Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.939
Cevap
2
Favori
432.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: roman abramovic

Pro Evolution Soccer 2010 (ÇIKTI)

Hobaaaaaaaaaaaaa

Rest In Peace

• pes 2009 daki gibi kontroller kolay olsa daha iyi olurdu

• Good Game...

Shabani Nonda olmak istiyorum
    Gulyabaniye benzeyen bir surat
    Ve anakondayı andıran kafamla
    Cimbomluların rüyasına girmek istiyorum
  • Ya beyler bu gaming access in patch ini indirdim son versiyonu 6 olan.

ama master league de kesinlikle takım kendine ait sahasında oynamıyor.

manchester utd aldım amsterdam arenada oynatıyor.

madridi aldım ville marie yapıyor.

edite giriyorum düzeltiyorum şimdi de madridi old trafforda verdi kafayı yicem bunun çözümü yok mu?

:(

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

oyun oynadıkça daha da berbatlaşmaya başladı.
    1- adamlar arkadan kayıyorlar topa dokunmuyorlar bile hiç faul vermiyor. kaleci ile karşı karşıyayım tam şut çekecem adam arkadan kayıyor kırmızı kart vermesi lazım faul bile vermiyor.
    2- rakipler inanılmaz derecede pasör özellikleri var. pası 50 olan bir adam bile 60-70m lik pasları tam yerine atıyor. her oyuncu xavi olmuş resmen.
    3- top kaybı denen şey çok az adamlar 20-30 pasta anca top kaybı yapıyor ki bu inanılmaz birşey günümüz futbolunda.
    4- adamlar top çeviriyor ve bu can sıkıyor. tek paslarla inanılmaz pozisyonlar yakalıyorlar ki sizin yapabileceğiniz birşey kalmıyor. hadi barca manutd madrid inter falan yapsında dandik portsmount da yapınca insanın sinirleri alt üst oluyor. hele bide gol attılar mı artık hiiiiiiiç maç bitene kadar %80/%20 oran tutturuyorlar paslaşarak. pres ileride bi halta yaramıyor. illaki adamlar bi açık buluyorlar. tamam bulsunlar ama dandik takımlarda bu kadar açık bulacaksa bu oyun single olarak hiç oynanmaz.
    5- bu konami çalışanları kesinlikle futbol maçı izlememişler. birilerinden duyup onlara göre haraket etmişler. 8 senedir toprak çim halı saha da maçlar yaparım. ama ben böyle futbol görmedim arkadaş. rakip resmen show maçına çıkmış havasında. sanki maç 90 dk da öyle takılıyorlar.paslar haraketler şutlar ...
    6-hücuma çıkarken bekler ve kanatlar aynı bölgede bekliyorlar. mesela kendi sahanızda pas yapıyorsunuz sağ bek ve sağ kanat oyuncusu orta çizgini sağında dibdibe bekliyorlar.
    7- abi bırakında birkaç adım atalım. hemen 3-4 kişilik pres geliyor. ve bu pres sürekli oluyor. oyuncular topu ayaklarından çok açıyorlar. hadi açtın bari depara kalk. yok ilk önce 1. vitese takıyor. 3-4 adım sonra 2. vitese geçiyor. hadi futbol oynamasak anlıcazda konami iyice mallaşmış bu konuda.
    8- hava toplarında güçlü olmak işe yaramıyor eğer öndeysen topa sen vuruyorsun yada faul oluyor. inanılmaz saçma bir özellik. yani pique ile önümdeki rauldan kafa topu alamıyorsun. hemen faulu çalıyor.
    9- çalımı çok zor yiyorlar ama çalım atmak rakip için çok kolay. siz preste iken dandik yavaş bir oyuncu bile haraketle sizi geçiyor. anlamak mümkün değil. boyu 1.92 olan hızı en fazla 75 falan olan bi adam bile bize göre çok daha fazla seri.
    kısacası: hakem berbat, rakip çok pas yapıyor oyun bayıyor, en dandik rakip bile barcelona gibi oynuyor, pas özelliği olmayan adamlar 60-70m nokta atışı yapıyor, 90 dk presi şuan değil şuana kadar dünyada yapan takım sayısı çok az ve oyunda her takım bunu yapabiliyor. oyuncular geç hızlanıyor.rakip topu zor kaptırıyor.
    cidden oyun oynadıkça daha da çirkefleşmeye başladı
    not:bir video hazırlıyorum bu dediklerimin hepsini video ile birlikte konamiye postalayacağım... patch ile düzelmezse bu oyun arkadaşlarla 2009 a devam ederiz.

bende ekleyeyim saymakla bitmez kendi sahanda tac kullanıyosun ama rakip oyuncular adamlarını kapatmıs yani kendi sahanda kornere yakın yerlerde bile tac kullandırmıyolar bu nası bi pres
    2-yanımdaki adama pas atmıyor gidip nerde alakasız adam var orya atıyo
    3-söylemiştin hakem acayip taraf tutuyo adamlara pres yapıyoz hemen faul ama onlar arkadan celme takıyo devam
    4-rb-rm dipdibe oynuyo ya ben rbyle alıyom topu gidiyom sağ acık oyuncusu bekliyo arkamda kalıyo
    diğer yanları cok güzel ama hakem cileden cıkakrıyo biz adamlardan nası top alcaz
    5-en dandik takımın oyuncusu depar atar yetişemeyiz bize arkadan gelip top alırlar
    6-gol geliyorum diyor adeta adamların atacağını tahmin edersiniz ya faul calar frikikten yada benim gibi auta cıkan topu benimki kornere atar adamalr korner kullanırken ben ön direktekia adamı secemem ve orta gol

japon firmasından teknoloji beklersinde biraz avrupada futbol seyretsinler futboldan anlamayan ülkeden ne oyun beklersinki

• quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

Utkucuğum sen oyunu oynamayı beceremiyorsun. Mesajının ana fikri bu. Bol bol oyna bir gün sende gol atacaksın.

alakası yok bizde beceriyoruz ama 2 gol atıp sevinirken mac boyunca küfür ediyoz reali barcayı alıpta 5 tane herkes atar

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Oyunu zorlaştırmak adına suyunu çıkartmışlar. En dandik takımın forveti sizin 3 defans oyuncunuzu peşinize takıyor ama nafile top alamıyorsunuz illaki kayacaksınız. Buna rağmen bizim oyuncumuz 10 metre fark atsa bile bir kaç saniyede bir defan s oyuncusu gelip topu alıveriyor. Yine aynı şekilde mesela bu dandik rakip takım kanatı metrelerce öteden öyle bir orta yapıyor ki tam kafaya ve gol, biz ortalamanın üstü bir forvetle ceza sahası içinden uzak direğe doğru bir orta kesmeye çalışıyoruz top direk taca çıkıyor. Bunları çok fazla yaşadım bir iki kez yaşadıklarımı yazmıyor pes bu sefer resmen fifalaşmış, hiç beğenmedim zorluk böyle arttırılmaz. Ah ah nerede winnig eleven 4 gibisi, 2010 için çok umutluydum we4 gibi olacak diye ama olmadı şerefsiz.

we4 ne zaman cıkmıstıki eskidir herhalde ama diğer söylediklerine aynen katılıyorum dandik defans oyunucusu messinin bile önüne geciyosa daha napalım yani

• Oyun bana göre çok güzel. Daha gerçekci ve animasyonlar çok daha güzel.

Bir ara 2009 oynayayım tekrar dedim ve oyun bana yavan geldi. 2010 farklı bir oyun, sabırla oyunun mantelitesini öğrenmek gerekiyor.

kesinlikle 2009 ile 2010 aynı oyunlar değil.
  • arkadaşlar, daha önce bir siteden "sammy" option file indirmiştim ve kurulum gerekmeden direkt save dosyasıyla değiştirmiştim, ve her ay aynı siteden güncelleme yapılıyordu, şimdi o sitenin adresini kaybettim, mutlaka bilenler vardır, yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 24 Ocak 2010; 22:13:46 >
  • hakemler cok daha iyi olabilirdi bence.oyuna yakismayan bir hakem sistemi var.top player en zoru ama burdaki amac rakibin zor olmasi degil sizin kotu oynamaniz.messi guya cok hizli en yavas adam bile ona yetisiyor.ben bunlarin duzeltilmesini bekliyorum 9'da hayal kirikligina ugradim biraz
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • Beyler yeni PATCH ÇIKTI heralde download a bastım az önce bişeyler yükledi !!!!!!!!!!!!

download dan yükleyin oyun içinden........ ne değişti bişey anlamadım ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 19 Şubat 2010; 17:14:52 >

Orijinalden alıntı: Napolit@n

Beyler yeni PATCH ÇIKTI heralde download a bastım az önce bişeyler yükledi !!!!!!!!!!!!

download dan yükleyin oyun içinden........ ne değişti bişey anlamadım ama neyse

versiyon 1.5 olmuş diyorlar , neler değişti acaba?

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

Hobaaaaaaaaaaaaa

Rest In Peace

yerlerdeyim...

• arkadaslar 1.3 patch in yaması var bende fakat cracki lazım bazı kaynaklardan indiriyorum virüslü çıkıyor temiz bişiler lazım iyi geceler
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • beyler şu son yayınlanan resmi patchtan sonra artık diyebilirimki serinin en iyi oyunu

Didier Drogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ROCKY-

beyler şu son yayınlanan resmi patchtan sonra artık diyebilirimki serinin en iyi oyunu

oyun içersinden update edilen patch'den mi bahsediyorsunuz yoksa herhangi bir setup dosyası indirip kurulum mu yapıyoruz

Orijinalden alıntı: Peerless_1

quote:

beyler şu son yayınlanan resmi patchtan sonra artık diyebilirimki serinin en iyi oyunu

oyun içersinden update edilen patch'den mi bahsediyorsunuz yoksa herhangi bir setup dosyası indirip kurulum mu yapıyoruz

hayır oyun içersinden yapıyoruz

Didier Drogba
  • quote:

oyun nedense başkalaşım geçirdi gerçekten.

birde extreme çıkarsa yemede yanında yat olur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.