Şimdi Ara

Pro Evo/ Ps3 en iyi Pro Evo olacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pro Evo sonunda lisans sorununu halletti. Tüm vrupa ligleri, gerçek oyuncu isimleri ile geliyor. Ps3 versiyonunda diğer versiyonların hiçbirinde olmayan yenilikler ve yeni modlar olacak.

Ps3 sahiplerine hayırlı uğurlu olsun...

http://www.n4g.com/NewsCom-40051.aspx#Comments

• Tüm ülke takımları lisanslı da neden sadece iki avp. ligi lisanslı. En azından 5 avp. ligi lisanslı olmalıydı. Anlaşılan mantalitede değişiklik yok.

Konami hiç değilse ingiltere ligini bu siteye göre lisanlı yapacak.
  • Şimdi bu versiyon Xbox için çıkmayacak Değil mi?
  • Valla süpernova bu gece coştu beyler,bölümümüz süper bir haber ajanına daha kavuştu,aklıma birden adventure dostum geldi yav çok özletti kendini
    Ona nasıl ulaşacağımızı bilen bir arkadaş yokmu mail,cep,ev tel bilen varsa ulaşalım dostumuza
    Bu kadar ara vermezdi ne oldu acaba

• Çıkacak mış. Ama ps 3 e daha özel olacak gibi bir ifade var.

Neyse ps 3 store de o ligleri de ayrıca güncelleme imkanı verirler.
  • XboX un sınırlı Depolama alanı ile tAbiki BLu Ray in Depolaması aynı olamaz.. 8 G Blık eXtra kaplamalar ve renderli modeller olacakmış PS3 versiyonunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Valla süpernova bu gece coştu beyler,bölümümüz süper bir haber ajanına daha kavuştu,aklıma birden adventure dostum geldi yav çok özletti kendini
    Ona nasıl ulaşacağımızı bilen bir arkadaş yokmu mail,cep,ev tel bilen varsa ulaşalım dostumuza

Bundan sonra böyle Aslında hep bunu yapmak istiyordum ama moderatrlerin beni banlayacağın düşündüm hep. Bir kere göze batmıştım sonuçta. Her yazdığım harf önemliydi. Artık bu sorunları atlattığımı düşünüyorum. Ve özgürce forum kuralları neye izin veriyorsa onu yapıyorum. Beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Özellikle Gamer sana, Weycell sana, moderatörümü Bigboss ( Efruz ) ' a, Alptekine, Sons of Liberty' ye ve aklıma gelmeyen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.

İmzam amacımdır bundan sonra. Sadece oyunlar...

Bu arada evet. Genişletilmiş Oyun Ps3 te olacak yalnızca. Ve adı da Ps3 1'st Edition olacak. Linkte yazdığı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 16 Mayıs 2007; 23:21:55 >

• çok iyi haber.şöyle şahane bi next-gen futbol görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Valla süpernova bu gece coştu beyler,bölümümüz süper bir haber ajanına daha kavuştu,aklıma birden adventure dostum geldi yav çok özletti kendini

Bundan sonra böyle Aslında hep bunu yapmak istiyordum ama moderatrlerin beni banlayacağın düşündüm hep. Bir kere göze batmıştım sonuçta. Her yazdığım harf önemliydi. Artık bu sorunları atlattığımı düşünüyorum. Ve özgürce forum kuralları neye izin veriyorsa onu yapıyorum. Beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Özellikle Gamer sana, Weycell sana, moderatörümü Bigboss ( Efruz ) ' a, Alptekine, Sons of Liberty' ye ve aklıma gelmeyen tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.

İmzam amacımdır bundan sonra. Sadece oyunlar...

Bu arada evet. Genişletilmiş Oyun Ps3 te olacak yalnızca. Ve adı da Ps3 1'st Edition olacak. Linkte yazdığı gibi...

Süpernova böyle iyi güzel yazmışsın ama yine 4 gün gemişsin

• zaten avrupada ps3 ü şaha kaldıracak oyunların başında gelir PES
    gerçekten belkide çok süper bir futbol ile karşılaşabiliriz konamiden çok iyi şeyler bekliyorum
  • çok oynarım bu oyunu 7 gün 24 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 17 Mayıs 2007; 13:23:29 >
  • Hele online tadından yenmez. Online turnuvalar olmalı ama direk exhibition match değil.
  • bu oyunda online çıktığı zaman herkes değerimi anlıyacak benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

çok oynarım bu oyunu 7 gün 24 saat

• Online başka olacak ya. Çıkar çıkmaz hemen alınacak oyunlardan PES valla PES kaçmaz abisi.
  • Gelir gelmez alacağım oyunlardan biri.. Her ne kadar artık eskisi kadar oynuyor olmasam da... Türkiye Ligi gelecek deniliyordu doğrudur umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

XboX un sınırlı Depolama alanı ile tAbiki BLu Ray in Depolaması aynı olamaz.. 8 G Blık eXtra kaplamalar ve renderli modeller olacakmış PS3 versiyonunda.

bu gün alabilecegim en güzel haberdiii bu arada 8.5 gb lik sadece kablamalara ayrıldıysa gercekten cok kalite bi oyun bizi bekliyorrrr......
  • According to a Konami insider, the forthcoming PS3 version of Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, will have a massive quality gap over the Xbox 360 version.

It will also be running at 60 FPS, have online play and take up over 18GB, no doubt making full use of the enhanced capacity of Blu-ray.

The news came from a forum post on the Japanese game site Ruliweb by an apparent Konami employee who is a team member working on the soccer game. Still this is very much a rumor at this

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.