Şimdi Ara

Pro engineer Wildfire 4 Win7 de çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu programı mutlaka bilgisayarıma yüklemem lazım. Uyumluluk modu yönetici olarak çalıştırma özelliklerini denedim işe yaramadı.Lütfen bana yardımcı olun ne yapıcaz.Setup u tıklıyorum.Direk windows çalışmayı durdurdu yazıyor.Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

• Wildfire 4 M120 ve sonrasında Win7 uyumludur. Ayrıca Windows 7'nizin de Business, Enterprise veya Ultimate olması gerekmektedir.
  • Programın üzerinde sağ tıklayın "Uyumluluk SOrunu giderme" yi tıklayın daha sonra "Sorun Gider Programı"nı seçin oradaki seçeneklerden Uygun olarak Program Windows un eski sürümlerinde ...... bunu seçin ve ileri diyin oradan da Daha önce çalışan işletim sistemini seçin ve ileri diyin sonucunu buraya iletiniz..
  • bende ki m110 o yüzden olmuyor sanırım.Ne yapmam lazım?Ayrıca business veya diğerlerinden birimi olduğunu nasıl anlcaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Programın üzerinde sağ tıklayın "Uyumluluk SOrunu giderme" yi tıklayın daha sonra "Sorun Gider Programı"nı seçin oradaki seçeneklerden Uygun olarak Program Windows un eski sürümlerinde ...... bunu seçin ve ileri diyin oradan da Daha önce çalışan işletim sistemini seçin ve ileri diyin sonucunu buraya iletiniz..

Maalesef öyle olmuyor dostum.Yönetici olarakta denedim olmuyor.Windows çalışmayı durdurdu diyor...
  • Sistem özelliklerinden görebilirsiniz. PTC'nin sitesinden M120 cdlerini indirebilirsiniz.
  • bu arada sistemim ultimate...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın 4ü, 5 sürümü bile win7 destekli değil.O yüzden win7 de virtual xp kurarak çalıştırabilirsiniz.Bunun için işletim sistemleri bölümüne danışmanız daha sağlıklı olur.Konuyu oraya yönlendiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bırakın 4ü, 5 sürümü bile win7 destekli değil.O yüzden win7 de virtual xp kurarak çalıştırabilirsiniz.Bunun için işletim sistemleri bölümüne danışmanız daha sağlıklı olur.Konuyu oraya yönlendiriyorum.

Böyle kesin, kesin olduğu kadar da yanlış bir bilgiyi neye dayanarak söylediğinizi çok merak ettim doğrusu. Wildfire4 ve Wildfire5 in Windows 7 Business, Enterprise ve Ultimate için gerek 32 Bit gerekse 64 bit için desteği bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 15 Ocak 2010; 10:44:16 >
  • Öğleden önce zamanım pek olmadığından linkleri ekleyememiştim. Pro/Engineer Wildfire 4 ve 5 için desteklenen platformlar ile ilgili linkler aşağıdadır.

Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
    Pro/ENGINEER Wildfire 5.0
  • m120 modelide win7 de hata veriyor...Ne yapmam gerekiyor çaresiz kaldım resmen...
  • Programı kullanan bir kaç arkadaşa sordum. Bir tanesi 64 Bit Windows 7'de problemsiz olarak kurduğunu ve de kullandığını söyledi. Elinizdeki CD'ler, işletim sisteminizle uyumlu olduğuna emin misiniz?
  • win 7 32 bit olarak kurulu bilgisayarda onunla alakası olabilir mi? iyice sıkıldım 2 versiyonuda var elimde 2side olmuyor...
  • Öncelikle işletim sisteminizin bütün güncellemelerinin yapılmış olduğundan emin olun. Bu tarz programlar belli güncellemelerin yapılmış olduğunu varsayarak çalışırlar. Tam olarak hangileri lazım Pro/Engineer için bilemiyorum ama cd lerin içinde installation_notes tarzı birşey olması lazım orada yazar.

Kurulum için kullandığınız dosyaların menşei neresi bilemiyorum ama internette çok fazla sahte sürüm (WF3'ü adam WF5 diye isimlendirip koyuyor) dosya olduğundan PTC'nin kendi sitesinden indirilen imaj dosyalarından kurulum yapın.

Bu tip programlar nodelock lisasnslamada low level olarak ethernet kartınızın ID'sini ulaşarak lisans kontrolü yaparlar. Kullandığınız işletim sistemi orjinal değilse çok büyük bir ihtimal "boot loader" veya "bios hack" tarzında bir crack kulanıyordur. Bu nedenden dolayı lisans kontrolü sırasında Pro/Engineer ethernet kartınıza ulaşamıyorsa (ki Wildfire 1 de ethernet kartı yoksa kurulum dahi yapılamıyordu. Ethernet kartını söktüğüm bir makinede deneme şansım olmuştu.) kurulum yapılamıyor olabilir. Bu yüzden işletim sisteminizin lisanslı olması gerekir.

Eğer hala probleminiz devam ediyorsa donanımhaber gibi genel konuların bulunduğu değilde Eng-Tips tarzı CAD-CAM-CAE konuları üstüne oluşturulmuş forumlarda çözüm arayın ancak unutmayın ki bu forumlardaki kullanıcıların hemen hemen hepsi lisanslı ürün kullanıcılarıdır. Programların destek kısımlarında çalışan kişilerden tutunda Boing, Airbus, Mercedes, Ford gibi kendi sektörlerinin önde gelen firmalarında çalışan kişiler de yazmaktadırlar. Korsan yazılım kullananalara pek sıcak bakılmadığını üstüne basarak belirtmekte fayda görüyorum.

Eğer ki hala çözüm bulamadınız Pro/Engineer'ın Türkiye distribütörü ve PTC'nin Türkiye'deki çözüm ortağı olan İnformatik Bilgisayar Sistemleri Tic. ve San. A.Ş. ile iletişime geçerseniz daha kısa sürede ve en doğru şekilde çözüme ulaşabilirsiniz.

• Windows7 de çalışmıyor diye bir şey yok. Lisans hatasını bende sürekli alıyordum. Çözüm programın internet ile olan bağını kesmekten geçiyor. Denetim masasından güvenlik duvarına girip gelişmiş ayarları tıklayarak açılan pencereden ptc ye ait tüm gelen bağlantıları engellediğinizde lisans hatası almadığınızı göreceksiniz. ancak eğer lisans hatası almışsanız yani lisans bir kere patladıysa. C:\Program Files\proeWildfire 5.0\bin klasöründe ptcsetup var tekrar çalıştırın lisansı yenileyin ardından az önce söylediğim yöntemi kullanarak giden veriyi engelleyin lisans hatası almıyacaksınız.

en kısa sürede video anlatım hazırlayacağımwww.burakyilmaz.net üzerndeki bloğumdan ulaşabilirsiniz.

kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyilmaaz -- 6 Aralık 2012; 3:14:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.