Bildirim
Pro. DJ kulaklığı öneriniz? acil yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ATH-M50 ya da Sennheiser HD 380 pro olabilir -
Detox -
teşekkür ederim hala karar veremedim ya 8 yıl boyunca mdr v 700 kullandım daha iyisini bulabilirmiyim acaba diye düüşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: gencrock
ATH-M50 ya da Sennheiser HD 380 pro olabilir
-
Ultrasone DJ1 Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 29 Nisan 2012; 11:07:06 > -
bendede orj japon üretimi mdrv 700 var, orj dememin sebebi eski seri rahat 10 senesi var belkide daha fazla halende kullanıyorum çokda memnunum ama alırsam, sennheiser HD 25 alırdım, ufak gibi durduguna bakma kulagı çok iyi kavrıyo ve gerçek bir monitör görevi görüyor, sesi için bişey demeye gerek yok sanırım -
sennheiser 800 hd Al o zaman Steve Angello,Axwell vb. isimlerin stüdyo kayıtlarında görmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
sennheiser 800 hd Al o zaman Steve Angello,Axwell vb. isimlerin stüdyo kayıtlarında görmüştüm.
adam dj kulaklığı demiş ama.
öyle olacaksa bende ultrasone edition 8 diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackrx
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
sennheiser 800 hd Al o zaman Steve Angello,Axwell vb. isimlerin stüdyo kayıtlarında görmüştüm.
adam dj kulaklığı demiş ama.
öyle olacaksa bende ultrasone edition 8 diyorum
aynen.. ben studio istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: tunlab
bendede orj japon üretimi mdrv 700 var, orj dememin sebebi eski seri rahat 10 senesi var belkide daha fazla halende kullanıyorum çokda memnunum ama alırsam, sennheiser HD 25 alırdım, ufak gibi durduguna bakma kulagı çok iyi kavrıyo ve gerçek bir monitör görevi görüyor, sesi için bişey demeye gerek yok sanırım
bende mdr v700 vardı 8 yıl kullandım şimdi yeni alıcam ama cidden çok kararsızım -
kulaği icine alan ve konfor isiyorsan beyerler süperdir.
ama dj icin nasil gider orasi mechul.
empedanslari yuksektir buda daha ayrintili ses demek.
izolasyon konusunda yine kulagi icine alan tiplere bak.
metal kasalar biraz agir oluyor shure,beyerdynamic,superlux vb. bu markalara bir goz at.
al sana site soldan dj headphones diye bakabilirsin.
http://www.iheadphones.co.uk/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 4 Mayıs 2012; 20:34:03 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- logitech g435 alınır mı
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- freebuds 6
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods seri no sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X