Şimdi Ara

Priz çevirici mi yoksa yeni priz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından telefon alacağım ancak prizi ülkemizin priz yapısından farklı. Cihaz kutusundan USB Type-C 15 W (5 V/3 A) bir şarj cihazı çıkıyor. Buna bir dönüştürücü almam mı yoksa yeni bir sarj cihazı almam mı mantıklı olur ? Açıkcası sarj cihazı alırken amperi vs pek çok şeyi var onlarla uğraşmak yerine dönüştürücü almayı düşünüyorum akımı etkilemediği için öyle dertler olmuyor diye okudum siz ne dersiniz ?

• Dönüştürücü mantıklı , ttec marka 20 liraya şarj aletine alabilirsin oda sorun çıkarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönüştürücü yeterli .. 2 senedir kullanıyoruz sorun yaşamadık ..
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Ttec 30 cm usb kablosu almayı düşünüyorum ama açıkçası kalitesi nasıldır ? Telefonu bozar mı uzun Zaman kullanımda powerbank için almak istiyorum

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Ben yıllar önce 3Gs kullanırken ttec marka stantlı bir şarj kablosu ve başlığı olan set alıp kullanmıştım 2 yıl civarı o şekilde kullanıldı telefonda bir sorun olmadı kabloda sağlam çıktı bozulmadı yıllarca. Şimdilerde ise aliexpressden aldığım 1$ lık kabloları kullanıyorum çünkü öğrenci olduğum için bir sürü alıp sık gittiğim ve kaldığım yerlere bıraktım sürekli yanımda taşımayım diye. Hal böyle olunca 4-5 yere bırakıcağım kabloya 20şer lira vermek saçma olucaktı aliexpress ile ucuza mal ettim 1,5 yıldır kullandığım iphondada sorun yaşamadım batarya kaybıda sadece %5 . Kıssadan hisse olay kabloda değilde başlığında bitiyo kaliteli woltaja hakim bir başlık varsa kablonun bir zararı yok telefona en fazla kablo kendini bozar.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.