Şimdi Ara

Prius Online / Anima Redux [Rehber Eklendi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
22.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirdim kurdum girmiyor. Patchi falan yapıyor. Başlarken böyle bir hata alıyorum. Forumlara baktım DEB e ekledim oyunun 3 dosyasını değişen birşey olmadı.

Malfurion...
    The teachings of Cenarius were always your path.
    I felt... another calling. It was power I sought... but not the conquer or rule.
    It was a means to an end... to save Azeroth from an unstoppable foe.
  • Arkadaşlar aurora serverında 19 levelim guild var 4 kişiyiz bekliyorum pm nizi nick AccUssEd. Yada buraya yazın ben pm atarım.

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

OutLanDerTR yada Draw 2 karakterde benim pm atarsan sevinirim bi soru sordum ama kmse cvp vermiyor magia diye bi çicek var toplamaya çalışıyorum olmuyor görevi var yukarda yazdm bi cvp verin yaw

B ye basıp quest itemlerine bak onlarla birşey yapılabilir veya anima ya toplatıyor olabilirsin görevin tam içeriğini buraya kopyalayabilirsen yorum yapabilirim.

Orijinalden alıntı: Majestyca

Oyunu indirdim kurdum girmiyor. Patchi falan yapıyor. Başlarken böyle bir hata alıyorum. Forumlara baktım DEB e ekledim oyunun 3 dosyasını değişen birşey olmadı.

Exe yi bulamıyormuş.Anti virüs etkiliyor olabilir.Yada güvenlik duvarı.
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • oyunu ındırenler nereden ındırdı bende ınmıyor 70 mb ınınce network faul ler yazıyor kapanıyor ne yapmamm lazım bırı yardımcı olsun ...

Orijinalden alıntı: CAViA

Arkadaşlar aurora serverında 19 levelim guild var 4 kişiyiz bekliyorum pm nizi nick AccUssEd. Yada buraya yazın ben pm atarım.

benide guilde alirmisniz nick Guilty
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

Dediğine katılmıyor para vermeden dragonicada güzel çar yapan çok kişi var ve emin ol ki gpotato para üzerine kurulu değil başka firmalarla karıştırma rappelz ne güne duruyor para harcamadan çok güzel çar yaptığımı bilirim ama priusa gelirsek fiyaskodan öte değil obt olduğu içinmi bilinmez yorumlarada bakarsak Fiyasko prius beklentileri karşılayamadı ama tam sürüme geçince denemek lazım

Draconida ve rappelzde en sağlam türk karakterleri bendeydi.Lakin en iyi pazar yapanıda bendim.(Eski konularımdan gorebilirsin carlarımı Draconica nick Mankafa)Amma velakin dolarları basan gavurların hızına yetişmek çok zordu.Yaklaşık 2 oyunda toplamda 1 milyon para harcamısımdırki oyundur tmm birşeylerden haz almak için harcamalısın diyorsun lakin ileriki zamanlarda yeni bir lvl patchi geldiğinde herşeye 0 dan geri dönüyorsun.GPOTATO =$ Dır benim gözümde.+Basmayı bile cashshoptan alınan itemlerle basabiliyorsam bir oyunda bu şirketin ilerde aynı olayı farkı bir oyuna getirmiyeceğine nerden güvenebilirim.

Not:Forsakenworld oynuyorum ve suana kadr 100 tl yatırdım oda sadece görüntü diresi icin + bi özellikte vermiyorlar ve bu oyunda ytl ile hiç bir yere gelinmiyor emek ve zaman ile birşeyler yapabiliyorsam ben bu oyunu oynarin abey

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Oyunu indirdim kurdum girmiyor. Patchi falan yapıyor. Başlarken böyle bir hata alıyorum. Forumlara baktım DEB e ekledim oyunun 3 dosyasını değişen birşey olmadı.

Exe yi bulamıyormuş.Anti virüs etkiliyor olabilir.Yada güvenlik duvarı.

Saçmalık ya. Ne virus programı var ne firewall açık. Anlamadım gitti...

Malfurion...
    The teachings of Cenarius were always your path.
    I felt... another calling. It was power I sought... but not the conquer or rule.
    It was a means to an end... to save Azeroth from an unstoppable foe.

• quote:

Şu küçük japon kızı yanımızda gezdirmek şartmı. Hiç hoş durmuyor bence birazda saçma öyle bakıyor sadece. Gidiyoruz orda bina kadar örümcek keziyoruz. Yanımızda tipitip kız çocuğu garip garip sesler çıkarıyor bide zıplarken...

Animenin çok faydası var. Ayarları yaparsan itemi toplar, heal basar, oto saldırı yapar v.s... Bende pek birşey bilmiyorum ama oynayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım ederim Nick : AsaBi

Düzeltme: oto itemi anime toplamıyormuş parti kurduğunuz zaman cantanıza oto olarak geliyor. Tek başınıza parti kurabilirsiniz item toplamakla uğraşmak istemiyorsanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golimer -- 5 Haziran 2011; 13:34:20 >
  • Requiem serverında WinterIsComing adlı guildimizi kurduk.Guild international bir guilddir.Şuan +35 kişiyiz.Aynı zamanda serverın Turkey adlı Türk guildiylede alliance kurmuş bulunmaktayız.Hergün belli zamanlarda coliseum kuruyoruz.Dungeon ve boss görevlerinde mutlaka yardımcı oluyoruz.Eğer ingilizcem yeterli ben daha kalabalık bir guilde girmek istiyorum derseniz guildimizin kapıları her daim açık.Ancak Türk guildi olsun diye bir şartınız varsa Turkey guildiyle bağlantıya geçebilirsiniz
    WinterIsComing için Wyrdfell ismine pm atmanız yeterli olacaktır.Eğer oyunda yoksam Slaiyn,Hard,Waid,Elise isimlerinede pm atabilirsiniz.
    Turkey guildine girmek için TGG isimli arkadaşa pm atmanız yeterli olacaktır.

• 1. Serverda Türk Guildimiz Kurulmuştur.

GN: TurkishPower

M:9

Rank:1

Kurulum Yeni Yapılmıştır.

Vent Üzerinden Ulaşabilirsiniz.

ip: vent14.gameservers.com
    Port: 4540

OutLanDerTR - PuskuvitTR - Desturive - Mercury - AsAbi - Guilty ve Diğer Arkadaşlara Ulaşarak Destek Alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Yazuach

Requiem serverında WinterIsComing adlı guildimizi kurduk.Guild international bir guilddir.Şuan +35 kişiyiz.Aynı zamanda serverın Turkey adlı Türk guildiylede alliance kurmuş bulunmaktayız.Hergün belli zamanlarda coliseum kuruyoruz.Dungeon ve boss görevlerinde mutlaka yardımcı oluyoruz.Eğer ingilizcem yeterli ben daha kalabalık bir guilde girmek istiyorum derseniz guildimizin kapıları her daim açık.Ancak Türk guildi olsun diye bir şartınız varsa Turkey guildiyle bağlantıya geçebilirsiniz
    WinterIsComing için Wyrdfell ismine pm atmanız yeterli olacaktır.Eğer oyunda yoksam Slaiyn,Hard,Waid,Elise isimlerinede pm atabilirsiniz.
    Turkey guildine girmek için TGG isimli arkadaşa pm atmanız yeterli olacaktır.
    Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.