Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaaaa Arkadaşım saat 9.30 da actım packları yüklesin die saat 12 oldu Daha %17 Bu packlar aksam 5 e kadar bitermii? siz söyleyin baliii Sabrım taşmak üzereee bu ne bicim packlardır yaa...
  • bilmiyorum 3 buçuk saatte %17 yapıyosa 5te bitmez gibi geliyo bana :S
  • Beyler kimse İlgilenmiyomu forumlaaa ... Bu arada sabah 9.30 ve şimdi 14.12 daha %32 neden bu kadar yawaş aksama kadr inmez bu ne yapmalıyım manuel çekebileceğim bir yer yokmu ...
  • Arkadaşım one geçdim Saat 3.30 su anda %39 6.30 saat oldu sadece bendemii böyle bii bilsem sorun yok yada bir yerden sonra hızlanıyomu
    Ama altı buçuk saaat bekledim daha da hızlanıcağını sanmam ben ne yapimm sizce zaten nasıl oyun yapmışlarsaa daha ses dosyalarının tamamını koymamış lar ses dosyalarını cekiyoo bir de sadece setup 2 gb bu ne bicim bir oyun anlamadım ...
  • bende o patchleme bir gune yakın surdu cok uzun suruyor isterseniz waz gecin cunku ole cok ahım şahım bi oyun degil bence
  • OviraptoR umarım konuya bakıyorsunuzdur; patchler bittimi ? bittiyse oyun klasörünün toplam boyutunu net haliyle yazarmısınız ?
    ben patch yapmadan önce 2,87 GB (3.093.291.256 bayt) idi halen daha aynı ?
  • patchler komple inene kadar cıkarım yapmıyor sanırım
  • Sallayin onu bunu gelin Lastchaos oynuyalim
  • Bu PristonTale 2'ye benle beraber başliyabilicek olan arkadaşlar varmı? Başka oyun kalmadı belki beraber bu oyuna başlarsak iyi vakit geçirebiliriz
  • Doğukan şimdi perfecti deneyeceğim beğenmezsem buna bakabiliriz (profilime bak)

    EDİT : Perfect World Kesinlikle berbat bir oyun JD'nin yapımcısı olduğundan anlayabilmeliydim xD ama neyse bir de bunu deneyelim doğukan...

    Bir de Last Chaos da güzele benzio ona da bakalım bunu da beğenmezsek

    +

    patch bilgilerini falan ana konuya yazsanız ne yapacağımızı bir sayfada regedit le ilgili birşey görmüştüm...

    +
    Hiçbir yerde Türkçe Rehber bulamadım.Hazırlayan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 25 Ağustos 2009; 14:12:39 >
  • Last chaos'u boş ver arkadaşım. Çoğu online oyunu denedim ve o benden puan alamadı.

    Ben bu oyunu pynuyorum. 40 level warrior ve 34 level combatant ım var. Pek sadık bir oyuncu olmasam da beğendiğimi söyleyebilirim.

    Oyunu yamalamak çok zor. ben 18 saatte oto update yapabildim. En güzeli manual patch yapmak. orjinal sitesinin forumlarında var. yalnız direkt içine atarak olmuyor. Ayrıca regedit ayarını yapmanız gerek. Yapamazsanız buraya yazın ayrıntılı açıklayayım. Adresleri reklam olur diye vermek istemedim.

    Genel olarak tanıtacak olursam oyun kore yapımı aynı adlı 1. oyunun devamı niteliğinde. Unreal motor kullanmışlar ve grafikleri oldukça güzel. Çoğunluk brezilyalı oyuncular. Türk çok yok. Çeşitli sınıflar seçebiliyorsunuz. Her sınıfın 2 farklı uzmanlığı var. Örneğin fighter sınıfı warrior yada combatant olabiliyor. Warrior defansı yüksek olduğundan tank olarak geliştiriliyor. Combatant ise saldırı bakımından güçlü. Genelde elinde blunt weapon olur. Oyunda en hızlı can alan sınıf diyebilirim. Şu an 5 karakter. Hepsinin 2 uzmanlığı var dersek 10 savaşçı sınıfı var.

    Buraya dikkat edin.

    Oyunda 10 levelde savaşçı uzmanlığınızı seçiyorsunuz. Bunu sonradan değiştiremezsiniz. Ne seçecekseniz önceden belirlemeniz lazım.

    Dahası oyunun güncellemeleri henüz bitmedi. Herkesin beklediği 6. sınıf henüz eklenmedi. Bu sınıfın assasin, rogue benzeri bir sınıf olacağını sanıyorum. Claw yada dagger kullanacak ve 1 numaralı beğenilen sınıf olacağını sanıyorum. Çünkü sanırım lıght set giyecek ve yüksek damage verebilecek. hem ucuz hem güçlü. Sınıfın silahları için craft materialleri çıkıyor ama henüz gelmedi.

    Drop rate oldukça düşük. Para kazanmak zor. Düşük levellerde dropları satmak çok zor. Pazar pek hareketli sayılmaz.


    Ayrıca oyunda craft sistemi var. 10 levelde bir craft guilde üye olup item yaratabilirsiniz. 3 gereksinim var. Level (Gerekli levele ulaşmadan o itemi basamazsınız.) cont point (guilg görevlerini yaparak bunu arttırırsınız.) materyaller ve para. Level ve cont point tamamsa guildinizden item craftlamayı öğrenir ve materyalleri bulup basarsınız. Materyalleri kendiniz çıkarmayı unutun. 40 levele kadar materyal biriktişrdim ama 4xc itemin gereksinimi tutmadı.
    Craft olayı epeyce dengesiz. Örneğin fat (iç yağı) denilen bir item var. Fur itemiyle craftlanır ama çoğu item bu materyali istediğinden fiyatı çok pahalı. Çok fazla gerektiğinde o itemi craftlamak pazar fiyatından pahalı oluyor. Özellikle çoğu lıght, robe sınıfı itemi craftlamak için gerekenlerin fiyatı itemin pazar fiyatından fazla.

    İtem sistemide alışılmıştan farklı 40c yazdım farkındaysanız. Bu aynı levelde 3 farklı sınıf item demek. Örneğn ben 40 levelde 3 farklı tek el kılıç kullanabiliyorum.
    4xa: shield sword
    4xb: Claymore
    4xc: Elven sword
    Str, dex gereksinimi yok. 40 level olunca 3 silahıda kullanabiliyorsunuz. Yalnız burada para konuşuyor. Shield sword daha güçsüz olduğundan 250-300k, elven sword en güçlü olduğundan +2kk fiyattan pazara düşüyor. Öyle ha deyincede bulunacak item değil. Her itemin levelinize göre a,b,c diye versiyonları var. Dolayısiyle 3xc sınıfı bir itemin 4xa sınıfı bir itemden güçsüz olsa bile pahalı olması durumu ortaya çıkıyor. Çünkü herkesin isteği her levelde c sınıfı itemden set düzmek.
    Sadece kılıç değil tabiki. Savaşçılar tek el kılıç+kalkan, Çift el kılıç, çift el balta, Dual kılıç (en sevdiğim )Kullanabilir. Her sınıf farklı silahları kullanabilir. Beğendiğinde ustalaşabilir. Ancak bonusları farklıdır. Örneğin Çift el balta çok yüksek hasar verdiğinden çok tercih edilir ama attack rate düşük olduğundan çok seker. Dual sword az hasar verir ama hızlıdır ve çok az seker.

    20 levelden itibaren ekipmanlara + basılabilir. Buna aging deniyor ve aging masterda yapılıyor. Enchant cell , runestone ve birkaç gem gerekiyor. +3e kadar risksiz sonra yanma ihtimali var. %75, %65 diye gittiğini duymuştum. başarısız olursa item yanar ve size yanmış itemin artıklarını runestone olarak verir. İtemin yanmasını istemiyorsanız 40 levelden itibaren awell scroll kullanabilirsiniz. Yalnız bu itemde 1.1, 1.3 kk fiyatlardan satılıyor. Silahınızı +4 basarsanır parlar. Her levelde bu parlaklık artar. Giderek elementinin rengine dönüşür.
    Agingden başka birde specializing olayı var. Bazı ekipmanlar bir tür karaktere özel bonuslar içerir. Bunu kendiniz spec. masterda yaptırabilirsiniz. gereksinimleri suplierde satılır. Yalnız spec basarken hangi sınıfa ve hangi bonuslarda olacağını seçemezsiniz. İstenilen gelene kadar tekrar tekrar denenmeli. 4xc kılıcıma warrior spec basabilmek için 2kk harcadım.

    Skilleri skill masterdan öğreniyorsunuz. Onları başka oyunlardan biliyorsunuz bir de c. eso skiller var. Bunlar seesaw skill system olarak geçiyor. Bu 2 yönlü bir skill sistemi. 10 levelde sınıf seçince başlar ve her 2 levelde bir 1 puan gelir. Örneğin combatantın bir skilinde yan yana blunt weapon yanında 1h sword var. Blunt weapona 1 puan veriseniz saat döner. blunt weaponlarda %2 fazladan hasar puanı kazanırsınız ama 1h swordlarda vereceğiniz hasar %2 düşer. Hangi silahı kullanıyorsanız ona göre skill verin. 5 puan verdiğinizde %10 oluyor. Sonradan 1h sworda puan verirseniz blunt weapon değişmez ama 1h silahlardaki hasar dezavantajı düşer. Tabii bunu 10k fiyata sıfırlatabiliyorsunuz. Çok önemli değil.

    pvp yapmayı pek sevmem. Sawaş varmı, pvp haritaları nasıldır hiç merak etmedim. Bildiğim sadece warfare arealar. Bu bölgelerde savaş moduna geçip oyunculara saldırabilirsiniz. Onlarda size... Ayrıca bu bölgelerdeki yaratıklar fazladan %30 exp verdiği için oldukça oyuncu olur.
    Dungeonlarda mevcut. Bu haritalarda çok güçlü yaratıklar olmakla beraber drop rate yüksektir. Dungeonun en iyi tarafı %30 fazladan exp veren iksir görevi bulunması. Görevi bitirip itmi alınca kullandığınız andan itibaren 4 saat içinde fazladan %30 exp gelir.

    Ayaküstü vereceğim bilgiler bunlar. Oyunu oynayan arkadaşlar Oyunda Twinblade yada Warhammer'a pm atarsa yardımcı olurum. Yalnız ''para pls'', ''kas pls'' gibi isteklerle gelmeyin rica ediyorum. Ben kendime yetemiyorum. Ozaman ne için pm atacaksınız? Örneğin boss questleri var ve tek başınıza o levelde yapamazsınız. Bana pm atarsınız tek tıkta hallederim. Silah yada aksesuar dışında tüm ekipmanlar craftlayabiliyorum. Materyaliniz varsa söylersiniz bedavaya basarım. Yada bir sorunuz olur sorabilirsiniz. Guild kuran olursada seve seve gelirim. Pek sosyal bir oyuncu olmasamda İngilizce fakiri Brezilyalılarla konuşmaktan imanım gevredi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungenir -- 25 Ağustos 2009; 15:19:32 >




  • Yeni başlayacaklar için sınıfları iyice açıklayayım istiyorum. Çünkü değiştirmeniz mümkün olmayacak.
    Şu an 5 karakter var. Hepsinin 2 farklı uzmanlık aldığından bahsetmiştim. Bu karakterlerin farkları sadece görüntü değil. 2 farklı ırk var Morion ve Tempskron. Yakıştırma yapacak olursak Tempskronlara orc diyebiliriz. (İkiside human aslında ama Tempskrpn daha hayvani) İşin aslı Knıght online daki gibi karus Warrioru El morad warriorunun değişik görüntülü versiyonu gibi değil. Sonuçta warrior ama çoğu özellik farklı. Irklar direkt düşman olmuyor. Birbirinizle kardeşçe geçiniyorsunuz. pvp yapmadım demiştim. Gördüğüm tek pvp haritası warfare arealar. Oradada herkese düşmansınız. Birbirinizim bölgesinde rahatça geziyorsunuz.
    Takım olacaksanız birinin priest olmasını öneririm. Çünkü ölünce exp gidiyor. Bu başta %10 oluyor. (çok çok fazla) sonradan level aldıkça kaybedilen exp yüzdesi azalır ama yinede saatleriniz boşa gitmiş olacak. Priestler ressurection yapabiliyor. kaybınızı hafifletebiliyorlar. Mutlaka priest bir kanka edinin derim. Ayrıca buffları çok avantajlı.
    Karakterler:
    Tempskron:
    Fighter: 2 sınıfa ayrılır.
    Warrior: Defansiftir. 1h+kalkan yada dual 1h kullanır:
    Combatant: Saldırı ağırlıklıdır. 2h balta, 2h kılıç yada dual kılıç kullanır. En beğenilen fıghter sınıfıdır.

    Huntress:

    Archer: Okçu olur. Menzili yüksek saldırı yapar. Yakından avantajını kaybeder ama uzaktan yavaşlatarak, gücünü azaltarak saldırınca çok etkilidir.
    Atalanta: Mızrak ustasıdır: tek el mızrak +kalkan kullanıp mızrak fırlatabilir yada çift el mızrakla yakın dövüşe girebilir.

    Morion ırkı:

    Knight

    Valiant: Combatant ın karşılığına gelen Morion karakteridir. 2h kılıç yada dual kılıç kullanır.
    Paladin: Warrior karşılığıdır. 1h + kalkan öneririm.

    Disciple

    Magician: Mage. Uzaktan büyüleri çok etkilidir. Aynı anda birden fazla hedefe vurabilir.
    Conjurer: Vizard olarak çevirebiliriz. Summon yapabiliyor.

    Prestess: Bildiğiniz priest. Buff sağlar. Heal yapabilir. Uzaktan büyü yapabilir.

    Not: Büyücü sınıflarla ilgili pek bilgim yok. Yanlış biliyor olabilirim.

    Warrior sınıflar Heavy armor set, Okçular ve bazı büyücüler lıght set, Diğer büyücüler robe set giyer. Bu zırhların pazar fiyatları aynı oranda gidiyor. Mageler daha ucuza giydirilebilir ama işin kötüsü mana sıkıntınız olacak. Manalar npcde satılmıyor. Sadece droplarda var ve bu yüzden çok pahalı. 400 mp yenileyen 1 adet pot 20k fiyattan gider. Eninde sonunda ya her mananın azaldığında oturacak ve refresh olmasını bekleyeceksiniz yada pazarda paranızı sağa sola saçacaksınız.

    Son olarak burada seesaw skillere göz atabilirsiniz.
    http://ptnation.com/content/Seesaw.htm

    meğer yazacak ne çok şey varmış.

    Craft olayına iyice değineyim. Onuda oyunun başında seçersiniz. Sonradan değiştirilebilir de ama cont. pointler sıfırlanır.

    5 craft guild var:
    Armor crafter: Heavy, lıght robe serilerinin. armor, (göğüslük) ve leggins (pantolon) lerini basabilirsiniz. En pahalı item olduklarından en çok tercih edilendir. Bu da demek oluyor ki materyalleri pahalıdır.

    Shield crafter:Heavy, lıght, robe serilerinin Bot, eldiven, başlık, kalkan, ve magelerin kalkan slotunda kullandığı küreleri basarsınız. Pek kazançlı değildir. Pazardan çekmek çoğu item için daha ucuz.

    Weapon crafter: Oyundaki tüm sınıfların kullandığı silahları craftlayabilirsiniz. 2. kazançlı craft olarak görüyorum.

    Accesory crafter: Yüzükler, ve kolyeler craftlanabilir. Özellikle 5x seviyesinde 5xbb aksesuarlar var. 300 hp veriyor. Bunlar pahalıdır. Gerisi için değmez.

    Alchemist crafter: Rune craftlarsınız ama aging yaparken başarısız olursa zaten veriyor. Bu yüzden herkesde bol bol var. Onun dışında silah yada zırhlarınıza fazladan güç veren orbları basabilirsiniz. Bunlardan herkese lazım olabiliyor ama isteğe bağlı olduğundan pek alıcısı yok.

    Crafter guildinizden görev alacaksınız ve her levelde farklı bir yaratıktan item toplamanız gerekecek. Özellikle ilgilenmeniz gerekmez. Normal görevleri yaparken bu görevide alır, filanca yaratığın slotundan geçerken 5 dakika takılıp görevi yaparsınız ama bu görevleri boşklamayın sonra zorlaşıyor.
    30000 cont. point olunca 2. guilde üye olabiliyorsunuz ama cont pointler her görevde 8, 15, 25 olarak geldiğinden bu epey uzun iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungenir -- 25 Ağustos 2009; 16:21:15 >




  • Çok saol baya yazmışsın.Paladin wowdaki gibi kendine buff basaibliyor mu kendine vuruldukça?
  • quote:

    Çok saol baya yazmışsın.Paladin wowdaki gibi kendine buff basaibliyor mu kendine vuruldukça?


    Bufflar zaten temelde kendimize kullanmamız için hazırlanmış ama sanırım sen heal skilinden bahsediyorsun. Paladin oynamadım ama öyle heal yapabildiğinizi sanmıyorum. Warriorlarda heal skili yok. Bu isimlere aldanmayın. Oyunun orjinali korece. isimler sallama seçilmiş. örneğin 2xc 1h silahın adı Broad sword (Geniş kılıç) lakin oyundaki en ince kılıç bu oluyor.

    oyunun forumundan yama linki buldum. Yalnız bir torrent istemci programla indirmek zorundasınız.

    http://www.filefront.com/13791287/full-manual-patch.torrent/

    Bunu indirip oyunun klasörüne çıkartın.
    XP ;

    Başlat > çalıştır > regedit

    Oradan HKEY_local_MACHINE bulun. Sırasıyla
    Software
    Yedang Online
    PristonTale2

    Klasörlerine girin.

    Son klasörde 0.0.10 yazan bir dosya göreceksiniz. Ona çift tıklayıp 0.0.44 Yapın. Sonrasında birkaç küçük updateden sonra girebilirsiniz.

    Vista 64bit ;

    Başlat > regedit

    ; HKEY_local_MACHINE
    Software
    Wow6432Node
    Yedang Online
    PristonTale2

    Aynı dosyayı bulup aynı işlem yapılacak.
    Ben indirdiğimde versiyon 0.0.44 idi. Sonradan yamalar geldi ama bu linkteki güncellendimi bilmiyorum. Rar içinde açıklaması ingilizce olarak vardır. ordan versiyonu öğrenebilirsiniz.
    Birkaç yerdede direkt link vardı ama ben güvenmedim açıkçası.




  • 11. sayfada da vermişlerdi saol bnu yaparım bu daha taze galiba? xD

    bide 90% oyun şuan hız 7 kb 50 kb arası gidip geliyor .%10 u 1.5 saatte indirecek zaten sabahtan beri indiriyor.Yarın yada gece oynarım bu ar ada e-mailim profilimde eklersen hem muhabbet ederiz hem de soru ,birikte oynarız .:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 25 Ağustos 2009; 18:07:09 >
  • Oyuna girdim -Tam bir hayal kırıklığı- Grafikler ko'ya benziyor.youtube daki videolarla alakası yok. Yani ben beğenmedim ama oyunu silmeyeceğimm indirdiğim hiç bir oyunu silmem :P gungenir gibi oyunu bilenlerle oynarsam belki zevk alabilirm ve bu bana grafiği unutturabilir.e-mail adresim belli (profil) ekleyen eklesin 3-4 kişi böyle muhabbet ve oyun olursa güzel olabilir :)
  • millet sizden ricam torrent programını açarmısınız? indirecek kullanıcı bulamıyorum ve çok yavaş indiriyor. byalfa beni hatırladın mı rf den :)
  • yok beya ne alakası var knightla goruntunun??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oskitz

    millet sizden ricam torrent programını açarmısınız? indirecek kullanıcı bulamıyorum ve çok yavaş indiriyor. byalfa beni hatırladın mı rf den :)

    evet :) nasıl gidio oynuoyor musun? pt2


    Bu arada Morion ırkı daha güzel geldi bana....
    gerçi oyundan hala zevk aldığımı söyleyemem....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 26 Ağustos 2009; 14:49:55 >
  • Oyunu bir ara oynamıştım oyunun patchi manuel yaparsanda zor otomatik yaparsanda 6-7 saati bulmuştu sanırım. Oyunda 2-3 gün falan oynadım hep aynı şeyler olunca ve harita biraz büyük olduğu için slotlara giderken yürümek sıkıcı. mesela görevlerde öyle. towna gitme scrollu bassan para zor bulunuyo paran biter :) towna git görevi ver yeni görev al slota git. oyun belli bir level arasında böyle geçiyor. buda biraz sıkıyor.

    rehber için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.