Şimdi Ara

Prison Break mi ? Breaking Bad mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi ? Şuan Prison Break'te 2.sezon 16.bölümdeyim. Bence Breaking Bad daha iyi bir dizi.

• Çok ayrı kategoriler. Asla kıyas yapamam.. Şu var, kendi skalamda birbirleriyle kıyaslamadan söylüyorum Breaking Bad benim için daha iyidir. Ama o, şundan daha iyi demek, iki diziye de haksızlık olur..
  • Prison Break
  • Prison Break
  • Prison break

Breaking badi sırf o kadar izledim sonunu da göreyim diye izliyorum
  • Prison Break
  • Prison Break daha iyi de, sezonda 22 bölüm yayınladığı için, 4-5 kişilik bir yazar ekibine sahiptir. Akılda kalan sahnelerin tamamı uzun süre bu ekip tarafından tartışılır. Sonunda ortak bir karar alınır. Breaking Bad'in fikirleri tek kişiden çıkıyor. Doğru bir karşılaştırma olacaksa, şartlar birebir olmalı. Vince Gilligan'ın tabiki 4-5 kişinin yaptığı işi tek olarak yapamaz.

Şunu da ekleyelim; Paul Scheuring'in Prison Break'den sonra, tek olarak yazdığı Zero Hour adında bir dizi var. O da Breaking Bad'den çok alt seviyededir. Yani söylediğim gibi, aynı şartlarda bakarsak Vince Gilligan daha iyi bir iş yapmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squhze -- 26 Ağustos 2013; 17:58:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The sopranos izlenir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Dexter İzlenir Mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prison Break ile Oz'u bile karşılaştıramazken bu iki diziyi nasıl karşılaştırabiliyorsunuz anlamıyorum.
  • Breaking Bad tabikide.
  • Breaking Bad daha iyi
  • kesinlikle prison
  • prison'ı 2 breaking'i 3 defa bitirmiş biri olarak söylüyorum,prisonla karşılaştırmak bile hakaret breaking bad'e
  • Amanın PB'nin yanında BB'de neymiş.Hiç hareket bile yok, dizi dediğin kesinlikle aksiyon içermeli. BB'de hiç ayrıntı planlama falan da yok zaten, hiç olmasaymış ya.

PB gibi bir seri, BB ile karşılaştırılamaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Amanın PB'nin yanında BB'de neymiş.Hiç hareket bile yok, dizi dediğin kesinlikle aksiyon içermeli. BB'de hiç ayrıntı planlama falan da yok zaten, hiç olmasaymış ya.

Prison Break daha iyi dersin saygı duyarım ama BB'ye kötü demek

• quote:

Amanın PB'nin yanında BB'de neymiş.Hiç hareket bile yok, dizi dediğin kesinlikle aksiyon içermeli. BB'de hiç ayrıntı planlama falan da yok zaten, hiç olmasaymış ya.

yok artık , Breaking Bad kadar ayrıntılı ve planlı bir dizi zor bulursun. ya 1-2 bölüme bakıp geçtin ya da 10 yaşındasın.
  • İkiside kaliteli dizi ama heyecan ve sürükleyicilik bakımından Prison Break derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking bad iyi ama prison break bir adim onde gibi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre prison break'i breaking badle kıyaslamak breaking bad'e hakaret her türlü alır breaking bad
  • Prison Break
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Prison Break daha iyi dersin saygı duyarım ama BB'ye kötü demek

quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

quote:

yok artık , Breaking Bad kadar ayrıntılı ve planlı bir dizi zor bulursun. ya 1-2 bölüme bakıp geçtin ya da 10 yaşındasın.

Orada Braking bad o kadar güzel bir dizi ki konunun açılması bile hata demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz. bu gifi koydum bir de yanlış anlaşılmayalım diye
    Sarcasm kavramını bir araştırın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 28 Ağustos 2013; 17:06:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.