firsat buldukca ve denk geldikce izlerim guzel birdizi
ikinci sezonun ilk bolumunu cok merak ediyorum.. napacaklar acaba..
yaw siz gene iyisiniz Allah inandırsın ben pazar oldumu Allah bu hafta p.b yeni bölüm var diodum aynı bölümleri gece tekrar izlerdim daha az reklamlı olsun diye pazar günü geldimi benim için p.b ye geri sayım başlıodu son 4 gün diye ama şimdi askere gidiyorum valla askerde beni hoşafada çevirseler gene aklımda p.b olur yaw ben bööle bi dizi görmedim nikotin gibi bağımlılık yapıo
ekimde izine geldiğimde izlemeliyim en azından yayınlanmış bölümleri eğer ben kaydedcem diyen biri varsa şimdiden söylesin izinden gelir gelmez ilk gün ona uğrar alırım valla yayınlanmış bölümleri
lost u tek geçerim
cnbc-e kanalında yayınlanıyor galiba ama burda çekmiyorki
ben de çok seviom p.b. i pazar günleri yetişebilmek için dersaneden 1 ders erken çıkıodm daha doorusu kaçıodm
Prison Break,LOST, The 4400 favori dizilerim....
çok güzel bi dizi yaw hem böle bi çocuk oynatılırda sewilmezmi(sezon finali süperdi bu arada)
aynı topicten ben açacaktım şimdi
Sezon 1in bölümlerini dvd ve kargo masrafları karşılanmak üzere gönderebilecek bir arkadaş olursa çok sevineceğim...
ya ben bu dizileri hiç seyredemedim en kısa sürede uydu almam gerekiyor herhal bu sizin istedikleriniz tr dublajlı mı yoksa altyazılı mı yoksa sadece rip mi? bunların altyazıları var mı? cnbc-e bunları altyazılı mı yayınlıyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
oz gerçekten güzel mi?
bende duruyor bir kosede 3 sezonu. eski diye izlemedim.
aman dostum onlara gözün gibi bak... ben bugüne kadar hapishane hayatı temalı dizi,film vb. OZ gibisini ne gördüm nede duydum..çoğu sahnenin 2-3 gün etkisinde kalırsın...
bide OZ un 3. sezonumu elinde var yoksa 3 sezonuda elindemi bak biden heycanlandım
1-2-3 sezon var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme