Şimdi Ara

Prison Break İzleyen Varmıdır Aceb..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayıldım Bu Diziye Çoktan beri vardı da zaten

ama bi arada OZ diye vardı aynı tür o daha zevkli gibiydi, hala varmı OZ.

Bu arada izlemeyen varsa tavsiye ederim Prison Break'ı. Bunun yanında izlemeyen varsa 4400 ve 24'üde izleyin acayip diziler..

• Var da.Zaten tv bölümünde tartışılıyor bu konu
  • Pardon Görmedim Sorry, Umarım beni bağışlarsınız
  • vurun kellesini
  • harbici OZ a gelemez ama buda güzel... OZ neydi ya hala biçok sahnesini unutamadım...olsada izlesek
  • oz gerçekten güzel mi?

bende duruyor bir kosede 3 sezonu. eski diye izlemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • firsat buldukca ve denk geldikce izlerim guzel birdizi
  • ikinci sezonun ilk bolumunu cok merak ediyorum.. napacaklar acaba..
  • yaw siz gene iyisiniz Allah inandırsın ben pazar oldumu Allah bu hafta p.b yeni bölüm var diodum aynı bölümleri gece tekrar izlerdim daha az reklamlı olsun diye pazar günü geldimi benim için p.b ye geri sayım başlıodu son 4 gün diye ama şimdi askere gidiyorum valla askerde beni hoşafada çevirseler gene aklımda p.b olur yaw ben bööle bi dizi görmedim nikotin gibi bağımlılık yapıo

ekimde izine geldiğimde izlemeliyim en azından yayınlanmış bölümleri eğer ben kaydedcem diyen biri varsa şimdiden söylesin izinden gelir gelmez ilk gün ona uğrar alırım valla yayınlanmış bölümleri
  • lost u tek geçerim
  • cnbc-e kanalında yayınlanıyor galiba ama burda çekmiyorki
  • ben de çok seviom p.b. i pazar günleri yetişebilmek için dersaneden 1 ders erken çıkıodm daha doorusu kaçıodm
  • Prison Break,LOST, The 4400 favori dizilerim....
  • çok güzel bi dizi yaw hem böle bi çocuk oynatılırda sewilmezmi(sezon finali süperdi bu arada)
  • aynı topicten ben açacaktım şimdi

Sezon 1in bölümlerini dvd ve kargo masrafları karşılanmak üzere gönderebilecek bir arkadaş olursa çok sevineceğim...

bu arada labmen arkadaşımız da istiyor sanırım
  • ya ben bu dizileri hiç seyredemedim
    en kısa sürede uydu almam gerekiyor herhal
    bu sizin istedikleriniz tr dublajlı mı yoksa altyazılı mı yoksa sadece rip mi? bunların altyazıları var mı? cnbc-e bunları altyazılı mı yayınlıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: overlord

oz gerçekten güzel mi?

bende duruyor bir kosede 3 sezonu. eski diye izlemedim.

aman dostum onlara gözün gibi bak... ben bugüne kadar hapishane hayatı temalı dizi,film vb. OZ gibisini ne gördüm nede duydum..çoğu sahnenin 2-3 gün etkisinde kalırsın...

bide OZ un 3. sezonumu elinde var yoksa 3 sezonuda elindemi bak biden heycanlandım
  • 1-2-3 sezon var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.