Şimdi Ara

PRISON BREAK e başladım ve sorunla karşılaştım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakat sezon 1 disc 1 in cd sini aldım. 1-4 olan kısmının alt yazısı yok bunu nasıl halledebilirim ? 1-4 ve 1-5 yok

• sen jackin oynadığı filmleri izle bırak bu işleri
  • Ortim mükemmel dizi, bir gecede izlersin elindeki cd leri
    Format divx ise alt yazı bulmak kolay?
    http://www.divxplanet.com/sub/m/6647/Prison-Break.html

dvd formatında ise illa ki vardır altyazısı.bazen türkçe altyazı için ingilizce seçeneğini seçmek gerekiyo.
  • Hacım ya yok 1-1 1-2 1-3 de alt yazı cıkıyor fakat 1-4 ve 1-5 de alt yazı secenegi de yok alt yazı da cıkmıyor yüklememişler sanırım

Harbi kurgu güzel bu gece 2 disc bitirirm rahat

Bu arada hala

Jack rulaz
  • yok ya var benimkindede eksikti onlar divxplanetten buldum hatta 1.sezonun tamamı olan bir şeçenek vardı , orda..
  • Kardeş ben planet fln baktım ama anlamadım ordaki olayı :S

Link verirmisin bana bi ?

ben bunu buldum

http://www.divxplanet.com/sub/s/73210/Prison-Break.html

ama indiremiyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 31 Ekim 2007; 21:59:30 >
  • indirememendeki sebep ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buydu galiba ..http://www.divxplanet.com/sub/s/43048/Prison-Break.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 31 Ekim 2007; 22:13:02 >
  • İndirdim peki bunu nasıl kullanıyoruz ? ben VLC player da izliyorum
  • vlc'yi açıyoruz sırayla anlatıcam;
    dosya sekmesinden dosya aç bölümüne tıklıyoruz
    daha sonra üsteki aç: yazan kısma gözat bölümden dizinin kendisini gösteriyoruz
    daha sonra use a subtites file bölümünü yanındaki ufak kutucuğa tıklayarak açıyoruz
    akabinde altta file: yazan bölüme yine gözat aracılığıyla alt yazıyı seçiyoruz
    daha sonra ok'ye basarak diziyi başlatıyoruz
    bu kadar basit anlamadığın yer olursa sorabilirsin
  • Yaptım bunları fakat.Cok dandik bir durum ya.

Alt yazı cok ilerden gidiyor.Hiç bişey anlaşılmıyor :S
  • büyük olasılıkla aynı senkronda değildir. O yüzden dengesiz gidiyodur alt yazılar
  • Ne yapcaz peki ? Yapabilcek birşey yokmu
  • diziyi cd olarak satın mı aldın yoksa internetten mi indirdin? internetten indirdiysen yardımcı olabilirim diğer türlü cd ise ona uygun senkronu şans eseri o bölümün alt yazılarını tek tek deniyerek bulabilirsin,bulamayadabilirsin.
  • Anladım satın almıştım ben şimdi gidip adama nerde lan bunun senkronu demem mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

Anladım satın almıştım ben şimdi gidip adama nerde lan bunun senkronu demem mi ?

yok demek istediğimi anlamadın alt yazı tamamen yok ise o adamın suçu, senkron olayı şöyle açıklıyayım
    bir film ya da bir dizinin bir bölümü farklı senkron yani( farklı işleyebilir FPS vs. nedenlerden dolayı)
    o yüzden bir dizi ya da bir film çevirilince hemen hödöö diye alt yazı hepsine uymaz çeviren kişi elinde bulunan filmi kendi senkron işleyişine göre ayarlar. Diziyi ya da filmi daha sonra senkron ile ilgilenen kişiler o diziyi ya da filmi internette bulunan farklı senkronlara göre ayarlar , yani alt yazi erken ya da geç geliyorlarsa onu ayarlar, konuşmalara tam olarak oturutmaya çalışır.İnternetten indirdiğinde diziyi alt yazı sitelerine girdiğinde ona uygun senkronu seçersin.Tabi bunu senin yapman mümkün değil satın aldığından dolayı.
    Senin yapıcağın cd satan adamın kafasına vurarak nerden ulan bunun alt yazısı demen olacak ? :P
    Tabi işin şakası bu gidip değiştir insan gibi çalışanını versinler sana ya da almayıp internetten indirip anlattığım VLC yolu ile birleştirip izliceksin diğer türlü zaten cd satan dükkan,marketlerde alt yazılı olarak mutlaka bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 1 Kasım 2007; 1:25:40 >

• Eyv sağol acıklaman icin

Neyse 1-1 i böyle izleriz artık.. amaaa eğer bu cd satan adamda 1-2 discin de senkron ları uymaz ise ben ona bi senkron uydururm
  • Süper dizi

Şuan LJ nin evini bastılar orada kaldım
  • İyi valla ne güzel. Önünde daha 2 koskoca sezon var. Biz anında izliyoz da ne oldu. Bekliyoz da bekliyoz gelsin bölümler diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.