Şimdi Ara

** Prison Break (Dizi) Topic'i **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Prison Break Jenerik Müziği - Prison Break Theme Song: (MÜKEMMELDİR)

** Prison Break (Dizi) Topic'i **

Yukarıdaki linke tıklayın.

Merhaba arkadaşlar, önce biraz diziden bahsetmek istiyorum.

Abisi suçsuz yere hapse girmiş olan Michael kendini hapse attırmak için bir banka soygununa karışır. Abisini Amerika'nın 1. derece güvenlikli bir hapishanesinden kaçırmak için her şeyi planlamıştır. Bu yolda hapishanedeki bazı arkadaşları onlara yardım edecektir. Planın her yeni bölümü, dizi geçtikçe ortaya çıkmaktadır.. Michael'in vücudundaki dövmelerde hapishanenin planlarının olduğu gerçeği gibi...

İnanılmaz bir dizi. Şu an CNBC-E'de yayınlanıyor ama sanırım daha 3 ya da 4. bölümdeler. Dizi ise 15. bölümüne geldi bile. Ben internetten indirip 10'a kadar izledim. Accayip aksiyon ve mükemmel deha diyebilirim. ÇOK ÇOK seveceksiniz.

İzleyenler de, buradan tartışalım. Ama spoiler'ları kapalı şekilde verelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 30 Mart 2006; 17:22:54 >

• ben de bugun 15. bolumu seyrettim. bu dizi çok güzel.
  • 14e kadar izledım bende..15i nerden buldunuz (:

Dizi şu ana kadar izlediğim en heyecanlı ve zekice hazırlanmış dizilerden biri..

Bulamayanlar için diziyi ares p2p programını önerırım...1 den 14e kadar hepsi war burda..

Faux

10uncu bölümden sonrası cok daha zewklı..bir an önce izle bence
  • bende 13. bölüme kadar seyrettim diziyi ve cok begendim..24 kadar olmasa da oldukca heyacanlı tempolu bir dizi..

bu dizinin ve bircok dizinin emule linklerini bu sitede bulabilirsinizhttp://tvunderground.org.ru/index.php
  • Bugün gelirim 15'e ben de.. 15'inci bölümün de HR.HDTV release'ini indirmişim zaten. (700 MB'lık inanılmaz kaliteli release'ler) Harbi çok çok heyecanlı gidiyor dizi.

24 kadar değil ona ben de katılıyorum. 24'ün tüm bölümlerini izledim ve sezon 5'i de gerçek zamanlı takip eden bir insanım. Hele 15. bölümün sonu bitirdi beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Bugün gelirim 15'e ben de.. 15'inci bölümün de HR.HDTV release'ini indirmişim zaten. (700 MB'lık inanılmaz kaliteli release'ler) Harbi çok çok heyecanlı gidiyor dizi.

24 kadar değil ona ben de katılıyorum. 24'ün tüm bölümlerini izledim ve sezon 5'i de gerçek zamanlı takip eden bir insanım. Hele 15. bölümün sonu bitirdi beni.

24 ü bende gercek zamanlı takip ediyorum ve her sezon kendini aşıyor dizi..Prison Break acaba ne kadar sürecek 1 sezonda bitecek mi yoksa 2.sezonda gelecek mi?

Ayrıca zevklerimiz baya uyuşuyo sanırım 24 , Prison Break ..eger Lost u da takip ediyosan tamamdır

• Lost'un TÜM bölümleri elimde. En kısa zamanda başlamayı planlıyorum. Bu kadar övüyorsan bu akşam başlayayım bakalım.

Bu arada Prison Break'e olan hayranlığım her geçen gün artıyor. Gerçekten çok sağlam dizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu dizinin izleyemediğim bölümlerini internettten nerden indirebilirim altyazılar var bende...

Saygılar

eğer yasaksa pm atınız ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DraGonS

arkadaşlar bu dizinin izleyemediğim bölümlerini internettten nerden indirebilirim altyazılar var bende...

Saygılar

eğer yasaksa pm atınız ...

bak burda rehber war;http://www.dbsat.org/index.php?topic=685.0

tv shows'u seçiceksin açılan sitede ve bitcomet ile indireceksin, çok basit, kolay gelsin...
  • saol kardeş... Cidden bu dizi bir harika ...
  • Arkadaşlar, yine mükemmel bir bölüm olmuş 16. bölüm. Belki de sezonun EN İYİ bölümü. HER ŞEY açığa çıkıyor. 3 yıl öncesini anlatan gerçekten mükemmel bir bölüm olmuş. 17'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Hastası oldum PB'nin de.
  • Bilader cidden feci bölüm olmuş di mi!

Bakalım noolcak, kızı kurtarabilecek mi bizim oğlan??
    O dallama i**eye ne yapacaklar da susturacaklar,

azzzzsssooora!
  • Bu dizinin kaç bölüm yada sezon olacagı bellimi bu arada?

15ve 16yı vizelerden sonra raad raad izlemeyi düşünuom..hayırlısı (:
  • Dizinin ilk sezonu 23 ya da 24. bölüme kadar uzayacakmış ve 2. sezonunun da olacağı açıklanmış sanırım.
  • Dizinin 2. Sezonu çekilecekmiş..Gözümüz aydın
  • eee ne olacakki 2. sezonda??...

micheal'in abisi hapisten cıkıcak ikinci sezonda yine hapsemı girecek...
  • Bence 1. sezonda çıkarmazlar Lincoln'ı.
  • arkadaşlar spoiler vermiyosunuz de mi? ona göre okucam da, veriliyosa büyük harflerle belirtin lütfen, ben ne olacağını bilerek izlemek istemiyorum;

***SPOILER***

şeklinde belirtirseniz iyi olur
  • Evveet, 17. bölümümüz de çıktı dün. Hayırlı olsun. Yine mükemmel ötesi bir bölüm bizi bekliyor.

> SPOILER <

Bakalım Sucre'yi nasıl çıkartacaklar hücreden? Michael'ın çıkması da ayrı bir muamma. Lincoln'ın da. Bir de bizim diğer tipler de girse tam olacak.

> SPOILER <

Bu arada 17. bölümün çevirisini ben yaptım. divxplanet.net ve divxforever.com sitelerinde bulabilirsiniz. Rahat rahat Türkçe izleyin diye. (Hmm, tabi siteye koyarlarsa. Koymazlarsa bana ulaşırsınız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 12 Nisan 2006; 21:36:12 >

• 18. bölümü de izledim. Gerçekten mükemmel gidiyor kardeşim dizi. O ne planlar ya..

Bu arada yine manyak bir bölüm sonu var. İzlemeniz gerek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.