Şimdi Ara

PRİSON BREAK 4. SEZON 12. BÖLÜM :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gruptan hangisi karşı tarafa geçiyor merak ettim, bi yerde bölümün özetini okudum şuan sezon 4 6. bölümdeyim merak ettim

• Micheal ve abisi birbirlerine karşı olacak diye biliyorum.
  • Don Self
  • Ben de 4.sezon 6.bölmü izledim 7'yi izleyeceğim birazdan
  • Ajan don self döneklik yapıyor. Scyllia yı aldıktan sonra scofield ve ekibini satıyor. Ama hangi bölüm olduğunu unuttum.
  • daha once pc dahısı satıyor .
    ama sonu ıyı olmuyor.
  • bende birazdan 11e baslayacagim sabahtan beri 4den itibaren izliyorum basindan kalkasim yok az ara verdim hemen bu konuyu gordum

not:spoiler yazin basina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6. bölümdeysen niye sordunki bilmeden izlemek çok daha eğlenceli oluyodu. Şimdi ha sattı ha satıcak derken keyif alamıyacaksın Diziden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertgs67

6. bölümdeysen niye sordunki bilmeden izlemek çok daha eğlenceli oluyodu. Şimdi ha sattı ha satıcak derken keyif alamıyacaksın Diziden

SPOİLER

losttada lockenun 4. sezonda öldüğünü öğrenmşitim daha ilk izlediğim bölümde
    ama o bölüm gelene kadar unutmuştum bunuda unuturum
  • hemen bitirme sonra boşlukta hissedesin kendini
  • Kesinlikle.. hemen bitirmeyin 16. bölümde ara verdiler, 17. bölüm 90 gün sonra çıkıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Kesinlikle.. hemen bitirmeyin 16. bölümde ara verdiler, 17. bölüm 90 gün sonra çıkıcak.

OOoo iyi o zaman ben de daha yeni 14ü bitirmiştim 15in klasörünü açmıştım tam gom playerda açacekken bu başlıgı gördüm

3 haftadan beri takip etmiyordum bugün şu 14ü de izliyeyim dedim çook sürükleyici dizi ama be
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: mertgs67

6. bölümdeysen niye sordunki bilmeden izlemek çok daha eğlenceli oluyodu. Şimdi ha sattı ha satıcak derken keyif alamıyacaksın Diziden

SPOİLER

losttada lockenun 4. sezonda öldüğünü öğrenmşitim daha ilk izlediğim bölümde
    ama o bölüm gelene kadar unutmuştum bunuda unuturum

6 bölüm 1 günde biter ya nasıl unutacaksın. Her gün bir bölüm izle ama 17 nin çıkmasına daha var onu beklemek zor oluyo. Lost a da az kaldı sonunda başlıyo

• bende 1.sezonu dün bitirdim neden daha önce başlamamışım diye kafamı duvarlara vuruyorumçok sürükleyici bir dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 17 Ocak 2009; 20:37:21 >
  • bu diziler 2-3 ayda bir mi çekilio ya bir kere bile izlemişliğim yok izlemelimiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

bende 1.sezonu dün bitirdim neden daha önce başlamamışım diye kafamı duvarlara vurdumçok sürükleyici bir dizi

1. sezonun değerini bil en iyi sezonu bence. Ama hala heyecanlı ve sadece 6 bölüm kaldı geriye
  • kış tatiline girdiler yaaaaaaaaa

bu arada michael ve linc in anası yaşıyor şimdi izledim16. bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GanGstaStyLeZ16 -- 17 Ocak 2009; 20:42:00 >
  • O dizide birbirini satmayan, birbirine düşman ya da birbirine dost olmayan kimse kalmadı. Herkes her kılığa girdi
    Yavaş yavaş izleyin kalan 6 bölüme 3 ay var
  • bu son sezon mu yoksa daha var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

O dizide birbirini satmayan, birbirine düşman ya da birbirine dost olmayan kimse kalmadı. Herkes her kılığa girdi
    Yavaş yavaş izleyin kalan 6 bölüme 3 ay var

Kavak yelleri gibi oldu kim kime dum duma

@To Die son sezon son 6 bölüm kaldı. Ben öyle biliyorum en azından internetten gördüğüm kadarıyla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.