Şimdi Ara

prison break

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izleyenler varmi forumda ! sadece merakimdan sordum ! dizi bideki kurtlar vadisinin amerikan versiyonu gibi olmus ! heleki 2 sezonun 17 bolumunde dokundurmalar var amerikan yonetimine ! ladin oyunun nasil oldugu , 11 eylule gonderme yapmislar !

• kurtlar vadisiyle ne alaka kurduğunu merak etmekle birlikte güzel bir dizi oluğuna katılıyorum.

yalnız karakterlerde bir dengesizlik var. michael diğer karakterlerden her konuda daha üstün.
  • severek izliyoruz..3.sezonu bekliyoruz..
  • İkisinde de göndermeler olduğu doğru. Fakat kalite açısından karşılaştırılamazlar bile..
  • olmazmı tabi ki var bugün de izledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

kurtlar vadisiyle ne alaka kurduğunu merak etmekle birlikte güzel bir dizi oluğuna katılıyorum.

yalnız karakterlerde bir dengesizlik var. michael diğer karakterlerden her konuda daha üstün.

ondan lider konumunda
    foxriver dan kaçarken deli planlar yapmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadpixel

severek izliyoruz..3.sezonu bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findikkirann -- 6 Temmuz 2007; 3:32:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dexter vS PrisonBreaK ?
    17 yıl önce açıldı
    Prison Break - Lost - Walking Dead
    10 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

kurtlar vadisiyle ne alaka kurduğunu merak etmekle birlikte güzel bir dizi oluğuna katılıyorum.

konu , amerikada donen kirli oyunlar va bunun masumlara etkileri ... kurtlar vadiside ozune indigimizde terorlede olsun , mafya ile herseyin kokunu amerikadan gosteriyor. ..
  • Eylül'ü bekliyoruz...
  • ben tum sezonu izlemeye koyuldum saat 9 dan beridir , ancak 20. bolume geldim , dizi artik baymaya basladi . Bitirlimesi gerek ! lost gibi bir siradisi cizgisi yok ! 3 yildir koskoca amerikan emniyetinden kaciyorlar , ben bu sezon biteceginiumuyordum ama umitler gelecek sezona kadli
  • Tavşanın suyunun suyunu suyu hesaabı uzattıkça uzattılar. En fazla 2 sezonda bitmesi gerekirdi. Hele son bölümün son 15 dakikası var ki şimdi spoiler vermeyeyim bu kadar gerizekalı yerine koyulduğumu hatırlamıyorum başka bir dizide. Paranın yüzü sıcaktır tabii baktılar tuttu, biz de uzatalım milyon dolarları cukkaya atalım derdindeler. Bir de önemli karakterleri erken harcadılar, Pete Stormarın hayat verdiği Abruzzi nin elim vefatı, sonra gudik karakter Hayvire ın ilkokul 3 öğrencisi senaryosu tadındaki ölümü, hele hele David "Tweener" Apolskis in o sevimli ilanı aşkından sonra kolluk kuvveti yakışıklı-nevrotik-katil FBI cı amca tarafından katledilmesi senaryo yazarlarına yeteri kadar küfür etmeme zemin hazırlamıştır.

Baş karakter Maykıl ve boyunsuz abisi Lincoln iise en yeteneksiz oyuncular olarak göze çarpmaktadır gibi geliyor bana.

3. sezonda ise Sona Ğ tipi kapalı ceza ve tevkif evinden kaçmaya çalışacak üçlü olarak Maykıl-Alex-Paul şeklinde bir takım tasarladım kafamda. Ayağa kalkar da iyileşirse başgardiyan Bellick te aralarına katılabilir gibi geliyor bana yine.

• Bugün vardı bölümü (cnbcden takip ediyorum) her bölümde hah tamam temize çıkacaklar derken tekrar bişey oluyo elemanlar bu işten bi kurtulsunlar tosun kesecem
  • ben arkadaşımla her perşembe buluşup izliyorum.. ama çok hastası olduğumuz için değilde ordaki idama mahkum olup sonra kaçan dayı sayesinde ilgi gösteriyoruz :) abi tam bi kütük ya idam etcez dediler tepki vermedi hadi kaçıyoz dedi kaçtı ama "benim için farketmez" havasında.. babasını vurdular mal mal baktı sadece.. bugün biraz haraket vardı ama duvar şişe attı sonra gülümsedi falan... me <3 lincoln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.