Evet arkadaşlar ben biraz prison break'ın cıvıklaştığını uzadığını düşünüyorum sizce ?
Prison Break gibisi mi var
dexter yanında halt etmiş
Prizi bırak
quote:
Orjinalden alıntı: Deathulazam
1- İkisinin kulvarları farklı 2- Bilmediğin izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.
Sizin bu prison break'ı OZ ile karşılaştırmanız gerekir ki OZ bütün hapisane dizilerine 23948982398 çeker.
quote:
Orjinalden alıntı: NoFence
quote:
1- İkisinin kulvarları farklı 2- Bilmediğin izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.
Sizin bu prison break'ı OZ ile karşılaştırmanız gerekir ki OZ bütün hapisane dizilerine 23948982398 çeker.
kulvarları aynı gibi
OZ?
quote:
Orjinalden alıntı: NoFence
quote:
ikisinide izledim biliyorum ki yorum yapıyorum
oz uda izledim cine5 teyken oda süper dizi
kulvarları farklı onu konuyu açana söyleyeceksin ..dexterla prisonu karşılşatırmış tabiki prison
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Evet arkadaşlar ben biraz prison break'ın cıvıklaştığını uzadığını düşünüyorum sizce ?
Maşallah Türkiye'deki dizileri eleştirmeyi bırakmışsınız artık Amerika'nın en iyi dizilerinden birtanesi ve belki eski olabilir ama emmy adaylığı gösterdi....Ve göreceksiniz en yakın zamanda ödül alacak
Her dizinin inişi çıkışı vardır kişiye göre, bir bölüm bazısına çok güzel gelir bir diğerine fazla şiddet olduğu için berbat gelebilir. Bir iki bölümünün böyle kişiye tat vermemesi nedeniyle hemen başka bir diziyle karşılaştırmak gereksiz ve saçma gelebilir ki bana öyle geliyor şuanda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme