Şimdi Ara

Prison Architect [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Prison Architect [ANA KONU]

Oyunun Steam Linki:
    store.steampowered.com
    Prison Architect Steam'de %75 İndirimli
    http://store.steampowered.com/app/233450/?l=turkish

İnceleme + Rehber:

Oyun Hakkında:
    Günün ilk ışıkları bu güzel kırsal bölgeye düşerken saat tık tık işlemeye başladı. İşe koyulup bir nezarethane inşa ederek, gelecekteki hapishanenize sarı otobüsle gelecek maksimum güvenlikli mahkumları gözaltında tutun. İşçileriniz son tuğlayı koyduğunda, bir sonraki hapishane mahkumuna oda yapabilmek için ilk düzenli hücre bloğuna başlamaları gerektiğinden, onların dinlenmelerine ayıracağınız vaktiniz yok. Hepsinin yorgun başlarını koyacakları bir yerleri olduğunda eğlence başlayabilir. Bir kantine, revire ve bir gardiyan odasına ihtiyacınız olacak, ha bir de tuvalet yerleştirmeyi unutmayın, yoksa işler karman çorman olabilir, ayrıca egzersiz alanına ne dersiniz? Ya da tecrit hücrelerine? Ya da bir infaz odasına?

Dip Not: Böyle bir oyunun ANA KONUSU nasıl olmaz merak ettim. Saygılar.

• Cok uzun bır suredır oynuyorum gayet zevklı bır oyun.Sureklı bırseylerle mesgulsunuz hıc bosluk yok.

En sevdıgım yanı agır sucluların etrafı kıra kıra hapısten kacmaları onları ızlemek zevklı oluyor.Ceteler sıkıntı hemde cok buyuk sıkıntı.
  • ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN arkadaşlar sorunum şu hapishaneyi yapıyorum sonra mahkumları aldırıyorum arama yaptıgım zaman hhepsinden anahtar çıkıyo aradan 3 saniye geçiyo tekrar arama yapıyorum yine anahtar çıkıyo sonra yine ypaıyorum yine çıkıyo ALLAH için yardım eidin
  • povalsi P kullanıcısına yanıt
    Intelligence tabından kontrol et bakalım nereden elde ediyorlar anahtarları. Ayrıca metal detector koyabilirsin bu durumları azaltmak için.
  • Personel Mutsuz - Maaşlar artmazsa personelin grev yapacak diye bir uyarı geldi ekrana. Maaşları nasıl arttıracaz bilen var mı?
  • Ücretsiz "Cleared For Transfer" DLC'si çıktı...

Prison Architect - Cleared For Transfer
    STEAM LİNKİ:https://store.steampowered.com/agecheck/app/1244780/

-----

Hapishane Müdürlerinin Dikkatine! Mahkumlar transfer için hazır!

Mahkum Transferleri
    Mahkumları artık hapishanenin farklı bölümlerine (veya kanatlarına) transfer edebilirsin. Bir mahkumun hangi şartlara göre daha düşük güvenlikli bir bölüme transfer edilebileceğini belirlemek tamamen sana kalmış.

Özel Ayrıcalıklar
    Bölümlerin güvenlik düzeyine bağlı olarak ayrıcalıklar verilebilir, bu da mahkumlarına transfer için motivasyon sağlar. Yüksek güvenlikli alanlardaki mahkumlar, daha düşük güvenlikli bölümlere verilen ayrıcalıkları görebilirler.

Odalar İçin Puanlama
    Artık avlular, sınıflar, ortak kullanım odaları ve yeni bir spor salonu da dahil olmak üzere diğer odalara da puan verebilirsin.

Özel Güvenlik Bölümleri
    Farklı güvenlik düzeylerinden mahkumların bir araya gelebileceği özel güvenlik bölümlerine sahip alanlar oluştur.

Yeni Eylemler ve İyileştirmeler
    Bölümün güvenlik düzeyine bağlı olarak hücre arama, tünel arama ve tecrit gibi eylemler gerçekleştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Mayıs 2020; 7:58:51 >

• Prison Architect: Island Bound Genişlemesi Duyuruldu

STEAM LİNKİ:https://store.steampowered.com/agecheck/app/1244781/

Paradox Interactive, hapishane kurma ve yönetme simülasyonu Prison Architect için yeni genişleme paketi Island Bound'u duyurdu.

11 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İçeriği:

Prison Architect: Island Bound, helikopterler, gemiler ve göz alabildiğine uzanan bir deniz eşliğinde hapishaneni inşa edip yönetmenin yeni yollarını sunuyor.

Deniz ve Hava Yolu
    Doğrudan tesisinin etrafındaki indirme alanlarına malzeme ve mahkum nakli yapmanı sağlayan feribot ve helikopterle ulaşım seçenekleri sayesinde hapishanenin lojistik imkanlarını yükselt. Ancak hapishaneye kaçak malzeme sokulabilecek yerler arttı.

Bağlantı Zincirini Kur
    İndirme alanlarını, helikopter pistlerini ve yolları teslimata göre ayırıp hapishane verimliliğini yükselt. Hatta tesisinin sınırlarındaki her bir teslimat noktasına sağlanan hizmetleri de değiştirebilirsin.

Süper Maksimum Güvenlik
    Yeni güvenlik araçları sayesinde hapishaneye girişte veya önemli güvenlik noktalarında teslimatları ve mahkumları aramak artık daha kolay. İşler çığırından çıktığında, Havadan İtfaiye Desteği, Elit Operasyon Ekipleri ve Havadan Sağlık Yardımı gibi ilave acil durum hizmetleri de talep edebilirsin.

Adada Hayat
    On beşi aşkın deniz zemini ve nesnesi ile Ada veya Bağlantılı Ada Planını özelleştir. Tesisinin etrafındaki alanı güvenlik amacıyla, hatta belki de hoş bir stil için, hendeklerle, ırmaklarla ve göllerle tasarla; kara yolunu unut gitsin!

Mahkumlar Kayalığı
    Dünyanın en ünlü hapishanesini önceden hazırlanmış iki haritayla yönet: Alcatraz Hapishanesi ve Alcatraz Adası.

www.bolumsonucanavari.com
    Prison Architect: Island Bound Genişlemesi Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Prison_Architect_Island_Bound_Genislemesi_Duyuruldu-101564.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Mayıs 2020; 7:59:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Dawn Of Man - 2019- ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.