Şimdi Ara

PRISNCE OF PERSIA 2 YÜKLEMEM HATASI YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bir kere yüklemiştim ama pc den yanlışlıkla sildim. tekraradan yüklemeye çalıştım ama tam yükledim derken sonuncu cd de döngüsel artık hatası veriyor sebebi neolabilri. teşekkürler.

NOT: Ekle/kaldırdan kaldırmıştım.

• büyük ihtimalle cd bozuktur veya cd-romunda bi problem vardır ne kadar zamandır kullanıyorsun optik sürücünü??
  • daha sıfır PC bikere yükledim daha yükleyemedim
  • haa ozman tamam kesin cd dendir yani optik sürücün temiz deiştirebiliyorsan hemen deiştir bence o cd yi..
  • sağol kardeş hemen değiştiriyorum
  • oyunun ilkini yani sands of timeı oynamadıysan önce onu oynayıp sonra ikiyi oynamanı tavsiye ederim oyunu daha iyi anlarsın
  • WPL +1 katılıyorum dostum ilk oyunu keisn oyna bence hayalet prens çünki konu birbiri ile bağlantılı üçüncü oyunda supper olacak bu arada oda 1ve2 nin konularının devamı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet millet +1 wpl dogru söyluyo yani oyun aynı bi kitap gibi serileri var ve bir kitabın nasıl 2. sinden başlandıgında bi b.k anlamıyosanız prince of persia da öyle yani bence 3lemenin hepsnin oynayın ama 2. den diilde 1.den başlamanı tavsiye ederm
  • arkadaşlar ben birincisini oynamadığıma dahil birşey söylemedim sadece yüklemede problem var dedim ama
  • bu son çıkan sürümünün PC de istediği özellik varmı farklılık olarak diğerlerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet prens -- 2 Aralık 2005, 9:42:59 >
  • CD'leri Image al ve sonra tekrar CD'ye yaz;belki düzelir.
  • teşekkürler. deniyecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.