Şimdi Ara

Prisma uygulaması ücretli abonelik sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yapay zekâ teknolojilerini kullanarak fotoğraflarını çeşitli filtrelerle sanat eserine dönüştüren Prisma uygulaması yayınlandığı günden bu yana hızla büyüdü. Makine öğrenme teknolojileri dikkat çeken uygulama artık bu popülerliğini paraya çevirmek istiyor.


     


    Prisma HD neler sunuyor?


     


    İlk zamanlarda Prisma üzerinde 1080x1080 piksel çözünürlükte fotoğraflar işlenebiliyordu. Sonrasında ise bir güncelleme ile 2300x1080 piksel çözünürlüğe ulaşmıştı ve kullanıcılara daha geniş fotoğraf imkânı sunulmuştu.


     


    Ayrıca Bkz.Black Mirror dördüncü sezonu 29 Aralık tarihinde geliyor

    Prisma artık 12MP çözünürlüğe kadar fotoğraflarınızı işleyebiliyor ancak bunun için önemli bir şartı var. HD fotoğraf için aylık 2$ veya yıllık 19$ abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Bu durumda çok daha geniş bir tuval sizi bekliyor.


     


    Prisma’nın SD kalitedeki fotoğrafları işleyebilmesi için bir miktar zamana ihtiyacı olduğu biliniyor. Şimdi ise en yüksek kalitede bu süre çok daha uzayacaktır. Yine de kaliteli fotoğraflar için göz ardı edilebilir.


     


     


     


     



     







  • Aylık aboneliğe bağlayan hiçbir uygulamayı kullanmıyorum resmen soygunculuk bu satış modeli. Mesela Lastpass'a aylık 2 dolar vermek yerine Enpass'e 10 dolar verdim mutluyum daha da kuruş çıkmaz. Bunların fiyat daha da saçma sapan yıllık 19 dolar nedir sırf Instagram'a foto atmak için
  • prisma güzel de pek kimsenin para vereceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.