Şimdi Ara

Prins Vsi taktırıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır beklediğim ve sıralı sistemde bulunan sorunların olmadığı sistem olan vsi sistemini aracıma taktırmaya karar verdim.yarın aracımı bu dönüşüm işlemi için bırakacağım. lpg kitine ek olarak bir de yağlama sistemi de takılacak bu kite özel ve opsiyonel olarak sunulan bir çeşit subap grubunu koruma sistemii dönüşümden sonra fotoğrafları ekleyip detayları paylaşırım.. daha fazla detay burada sistem ile ilgili..

http://www.prinslpg.com.tr/site/Prins_Bolge_Distributoru/lpg.asp

• Aracınızın marka-modeli?
  • Yerinde bir tercih olmuş. yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım ben de. cok şukur bir arızayla karşılaşmadım. insallah siz de memnun kalırsınız.

Saygılar..

Passat 1.8T Highline Tipt.
    PRINS VSI
  • aracın markası volvo

modeli de 850.. 1995 model
  • Hangi ilde kim takacak ?
  • İşçilik dahil ücretinide paylaşabilir misiniz?
  • İstanbul Bahçelievler'de Kocasinan sanayide ayar otogaz firması takacak..

lpg kiti+projesi+özel yağlama sistemi(valvecare) herşey dahil anahtar teslim 3450tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC-ATİKER FARKLARI
    15 yıl önce açıldı
    AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Tartarini LPG hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun güzel tercih olmuş teleflex gfi ye hiç baktınız mı?bende iki markayı araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 5 Mayıs 2011; 15:53:31 >
  • açıkçası bu markayı seçmemde etkili olan konular birincisi sorunsuzluk.. ikincisi araç ile olan uyıum aracım volvo olduğundan ve bu aracı en az 10 sene daha kullanmak niyetinde olduğumdan bu markayı seçtim.. ve en büyük sebep bu markada olan valvecare sistemi özel bir subap yağlama sistemi ekleniyor lpg sistemine.. ctesi teslim alacağım aracı o zaman resim de koyarım... performansı da yazarım..
  • Sayın meteg ;

fiyatı birkaç yerden teyit ediniz, bana yuksek geldi bu rakam.. valvecare sistemin tek fiyatı olarak ne kadar istendi onu da belirtirmisiniz ??
  • alikemal80,

valvecare tek başına 500tl set olarak...

prins vsi sistemi ise 2950 tl

toplamda 3450tl

bana ilk verilen fiyat 3700 idi hepsi için... ben nakit olarak ödeyeceğimden bana 250 tl indirim yaptılar.. fiyat yüksek gibi görünse de aracın geleceği ve kitin sorunsuzluğu ve kalitesi volvo ile olan uyumu düşününce aslında pahalı değil.ben zaten aracıma lpg dönüşümü yaptırmaya ilk karar verdiğimde prins taktırmaya karar vermiştim.. maddi sıkıntılar nedeni ile ancak yeni yaptırabiliyorum.. ama bu kararı geçen sene almıştım..
  • arcınız şiçi 10 lt benzin yaksa 10*4.3=43 tl lpgde 12 lt yakar 12*2.3=27,6 tl 43-27,6= 15 tl 100 lmde 15 tl tasarruf eder 3450 kit fiyatı / tasaruf miktarı=230
    yani yani 23 bin kmde amaoti eder buda 2 yıl demek birde yanında yakacanız benzin tüketimi var bu model bir araç için fazala pahalı bir kit ve o yaglama sistemi ben taktırırıken bana teklif etmişlerde candan mühendislik benzin pompadı rolesi ve subaba yaglaıyıcı 150 TL BENCE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜÜN AYRICA MTV YASISI DEĞİŞECEK YASA DEĞİŞİNDE 10 SENE BİRAZ ZOR BİNRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalyoncu1 -- 7 Mayıs 2011; 4:27:01 >
  • kalyoncu fikrine saygı duyuyorum ama aracın dönüşüm işlemi bitti ve birazdan almaya gidiyorum.. ben seçimimden gayet memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

kalyoncu fikrine saygı duyuyorum ama aracın dönüşüm işlemi bitti ve birazdan almaya gidiyorum.. ben seçimimden gayet memnunum..

düşünceniz takdire değer nitelikte. PRİNS VSİ yi secmeniz en doğru seçimdir. sürüşte olsun tasarufta olsun vereceği konfor güven sizin için bence ayrıca kazançtır. tebrik eder bol kazançlı günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

kalyoncu fikrine saygı duyuyorum ama aracın dönüşüm işlemi bitti ve birazdan almaya gidiyorum.. ben seçimimden gayet memnunum..

o zaman bize hayırlı olsun demek düşer gülele güle kullanın
  • aracı dün teslim aldım.. ve inanın araç gazda benzinden daha performanslı.. benzinden gaza geçiş belli bile olmuyor... verdiğim paraya değdi.. yakın bir zamanda resimleri de eklerim...
  • ben prinsi daha yeni sordum bana 2200 tl dediler
    bu arada hayırlı olsun bende düşünüyorum bakalım
  • Bende prins taktırmayı düşünüyorum.aracım 1.4 140 hp turbo opel meriva. Bana söylenen fiyat 2000 + turbo oldugu için bir aparat daha takacaklar 100 ile 200 tl arası toplam 2200 10 ay taksit peşin fiyatı üzerinden. Benim araca yaglama sistemi olmuyormuş,genellikle hassas araçlarda ve honda da oluyormuş. bence en iyi lpg kiti prins...
  • merhaba ıyı geceler.
    volvo 850 glt 2.0 aracım var.zavoli takılı.1500-1800 devır aralıgında karıstırıyor.5. sılındır gaz gıtmesı ve atesleme olmasına ragmen patlama yapmıyor bu devır aralıgında aklınıza gelebılecek hersey yapıldı.enjektorden tutunda kablolara kadar.en son enjektorler beşi bir aradaydı ayırdım hortumları bıraz kısaldı. şimdi arabayı çalıstırıp yuruyorum tekleme devam durup stop edıp tekrar calıstırıyorum tekleme kesılıyor.tabı bu tekleme sadece gazda.acaba sorun aracın elektrık aksamındamı.yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. sımdıden tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.