Bildirim
prins-teleflex
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forumda daha önce taktıran pek kişi bilmiyorum, ama prins taktıranlar çığ gibi büyüyor.. -
malesef 300-500 için bu kitler tercih edilmiyor, haklısınız. -
telefleks toplama bir ürün menşei hollanda gözüküyor ama üreticisinin hiç bir yerde adresi gözükmüyor.çok çeşitli konuları bünyesinde barındıran
tekstilden traktöre kadar bir firma tarafından pazarlanıyor. -
sitesi güzel görünüyo ama evet her sektörde var adamlar.Zaten enjektörler matrix gibi geldi bana. -
prins 750bin km enjektor garantisi ve 100bin km kit garantisi veriyo sure siniri olmadan ki dunyanin en iyi enjektorunu kullaniyolar taktirmadan konustugum firmalr genelde prins bi yana diger firmalar bi yana diyodu ayar yelpazesi cok genismis oyuzden ayar yapmak cok rahat oldugu ve performans dusurmeden uygulana biliyomus -
ha bu arada prinsin en büyük talihsizliği eco gaz için söylüyorum tok firma olsada olur olmasada.çünkü savunma sanayinden tutunda metal ve otomotiv sanayine kadar bütün guruplarda üretim yapıyor.tabii kendi kitinide üretip satıyor.yada talebe göre fason imal ediyor anladın sen onu.
fakat prins hollandadan geliyor üreticisi kendi sayfasında her iki distirbütörü de destekliyor.bizim tartıştığımız konuları bir bilseler.hemen distirbütörlük anlaşmalarını fesh ederler.bir ürünü yok etmek istiyorsanız ilgisiz davranın yeter. -
teleflexin enjektörlerinin direk manifold üzerine takılması nasıl bir avantaj sağlıyor acaba?Diğerlerinde neden böyle değil? -
bu konuyu bende araştırmıştım hemen hemen 6-7 ustayla konuştum farklı markaların hepsi kendi mallarını övdüklerini gördüm.asıl olay ustalarda bittiğinide anladım.. neden? gelen hiçbir aracı kaçırmak istemiyorlar ve ellerindeki eleman sayısı belli.bir aracın eğer manifold sökülüp enjektörlerin üzerine takılması demek her araba için değişik zaman dilimi olsada yarım gün ben gözümle şahit oldum.ayrıca kablo bağlantıları lehim ile yapılması gerekir buda yeni birzaman kaybı demek bunun yanında her oto için farklı ayaar tutturmak o da uzun bir zaman dilimi buda her montaj elemanı için 1,5-2 günlük montaj süresi anlamına geliyor.halbuki 5-6 saatte bitiren yerler gördüm siz anlayın yani..mesela bazı markalarda LPG göstergesi göğüslükteki benzin göstergesinden ortak olarak izlenebiliyor ama bunu yapmak demek göğüslüğü açıp dağıtıp çeşitli lehimlerle bunu oraya bağlamak ve sorun çıkmadan yapmak her baba yiğidin altından kalkabileceği bişey değil, birde işyerinin zaman kaybını düşünün(!)..prins olsun teleflex olsun bence ikiside çok iyi marka ama türkiyede yetişmiş kalifiye montaj elemanı sorunu nedeniyle gerçek kalitelerini ortaya çıkaramıyorlar onlarda farklarını,kalitelerini fiatları ile ortaya koymaya çalışıyorlar.yani az satış çok kazanç mantığı güdülüyor zaten bunları satan ve takan firmalarla konuştuğunuzda szie hemen farklı bir markanın tavsiyesinide yapıyorlar yani takmaktanda kaçınıyorlar zira az montaj yada hiç yapmadıkalrı için zaman kaybı yada montajın uzun sürmesi nedeniyle kaçıyorlar.konuyu fazla dağıtmış olabilirim ama ben gözümle gördüklerimi ve yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım.tamamen kendi fikrimdir..saygılar!
-
zaten tunalıya götürünce 1 gün araç soğuması için orada kalıyormuş! zaman alıyor yani.
Yalnız tunalı'nın konuşmaları ve mekan hoşuma gitti.Fikrim değişmek üzere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 31 Mayıs 2007; 14:26:48 > -
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
Hollanda malı iki kit arasında kaldım arkadaşlar.Hangisini tavsiye edersiniz?
teleflex cok kalite bir firma diye biliyorum,diger lpg urunleri ecu lerini cinde veya uzak doguda uretiyorlar ve kalitesi vasat zaten gordugun zaman oyuncak gibi gorunur ve diger parcalarıda aynı kalitede,ancak teleflex gercekten cok iyi bir urun,bende brc taktırmadan once gidip incelemistim eger fiyatı uygun gelseydi gozu kapalı tercih ederdim ama 2250 diyince gidip 700 dusugune brc taktırtmıstım,bence para vereceksen prince falan hikaye direk teleflex taktırt -
evet %90 teleflex taktıracam, kraliçenin kullandığı marka :) -
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
evet %90 teleflex taktıracam, kraliçenin kullandığı marka :)
birde u var lpg taktrıttıgın zaman arada bir ayara gitme durumun ortaya cıkabiliyor ancak bu tip markalarda herseyi cok iyi yapıyorlar diye duyduydum -
barışdragon arkadaşım teleflexi taktırdığında sonuçları bizle paylaşırsan sevinirim..kolay gelsin..!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X