Şimdi Ara

Prins Ecomax vs Technomax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar.

    2007 model G kasa Opel Astra 1.4 motor 90 bg aracım var. LPG dönüşümü yaptırmayı planlıyorum. Bugün gittiğim bir otogaz bayisinde prins ecomax için 2300 tl technomax için 3000 tl fiyat aldım. Atiker'i sorduğumda onu çok tavsiye etmediğini Ecomax'ın işimi göreceğini söyledi.Başka bir bayiden de AKL Elegand için 2500 tl dediler.

    Sizce hangisine yönelmeliyim? Ecomax ile technomax çok farkeder mi? Forum ahalisinden her türlü tavsiyeye açığım.



  • Ben egeaya ecomax taktırdım usta tanıdıkti 2800 e taktı, sizin fiyat iyiymis.
    Bir ay olmadı daha o yüzden iyi kötü yorum yapamayacağım zaten bir ayda mutfak tüpü bile sorun çıkarmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prins Ecomax vs Technomax

    prins veya atiker ikiside iyi cihaz önemli olan iyi usta bulmanız saygılar
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Aradaki farklar nelerdir? Technomax ve ecomax?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technomax LPG Sistemi'nin özellikleri

    OBD bağlantısı bulanan elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmıştır. ECU, tüm komponentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve hafif-kompakt olarak üretilmiştir.
    Yüksek kalitede filtre ünitesine sahiptir.Filtreye entegre edilmiş Bosch marka bir gaz sıcaklık ve basınç sensörü mevcuttur. Bu sensör sayesinde LPG'nin basınç ve sıcaklık değerleri anlık net olarak takip edilebilir.
    Tek kademeli, yüksek ısı transferi yapabilen, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen, sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.
    Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılan,yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değerde LPG püskürtülmesini sağlar. Uzun ömürlü kullanımı ve performansı bir araya getirir.
    Seviye gösterge düğmesi; ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır. Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir.

    EcoMax LPG Sistemi'nin özellikleri

    Yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değer LPG püskürtülmesini sağlar. Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılır. Uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.
    Yüksek ısı transferi yapabilen, tek kademeli, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.
    Tek çıkışlı filtresi kaliteli kartuşa ve montaj kolaylığı sağlayan kompakt tasarıma sahiptir.
    Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir. Ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır.
    Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmış elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Tüm kompanentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve ileri teknoloji kullanılarak hafif-kompakt olarak üretilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 2 Ekim 2019; 17:16:56 >




  • Mühim olanı sıvı mı ? gaz mı ?

    Gerisi boş laf.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Prins LPG Otogaz Sistemi Ürün Çeşitleri

    Prins'in ürün yelpazesinde 6 farklı LPG kiti bulunmaktadır.

    VSI-2 hem Prins ürünleri içinde hem de genel olarak otogaz dönüşüm sistemleri dünyasında teknoloji liderlerindendir. VSI-2 kitinde Japonya'nın lider enjektör üreticisi Keihin Corp ve Prins işbirliği ile geliştirilen özel Keihin Enjektörü bulunmaktadır. Bu enjektör dünyanın en hızlı açılan LPG enjektörü olma özelliğine sahiptir. LPG regülatörü 400 beygir gücündeki araçlarda bile sorunsuz çalışır ve sabit LPG debisi sağlar. Ayrıca VSI-2'de turbo özelliği olan araçlar için de turbo regülatör bulunmaktadır.

    Silverline 4 silindir ve 180 beygir gücünün altındaki çok noktalı enjeksiyon motoruna sahip olan araçlara uygulanmaktadır. Silverline yüksek teknolojisi sayesinde yeni nesil araçlarla da uyum sağlamaktadır. Silverline performans bakımından neredeyse benzinli sürüş deneyimine eşdeğer bir deneyim yaşatır.

    Technomax Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin en seçkin LPG kitlerinden biridir. Yüksek teknolojiye sahip Technomax'da OBD bağlantısı mevcuttur ve yeni nesil 4 silindir çok noktalı enjeksiyon araçlara uyum sağlar. Technomax uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.

    Ecomax düşük maliyet ve yüksek performansa sahip Prins Otogaz Dönüşüm Sistemlerinden biridir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Ecomax; 4 silindir çok noktalı enjeksiyon sitemine sahip araçlara uyum sağlar. R67-01 belgesine sahip EcoMax kit parçaları, kompakt bir tasarıma sahiptir ve kolay montaj imkanı sağlar.

    VSI-DI, direkt enjeksiyonlu motorlar için uygulanan ideal dönüşüm sistemlerindendir ve yalnızca direkt enjeksiyonlu araçlar için üretilmiştir. Her araç için ayrı ayrı üretilen VSI-DI, araç motoruna özel olarak test edilip istenilen sonuçlar elde edildikten sonra satışa sunulmuştur.

    Prins Direct Liquimax (DLM) direkt enjeksiyonlu motorlar için sektörün ileri teknoloji ürünüdür ve VSI-DI'da olduğu gibi yalnızca direkt enjeksiyonlu otomobiller için üretilmiştir. DLM sisteminde LPG tamamen sıvı olarak kullanılmaktadır. Her araç için ayrı ayrı üretilen DLM, araç motoruna özel olarak test edilip istenilen sonuçlar elde edildikten sonra satışa sunulmuştur.

    Bu 6 ayrı otogaz dönüşüm sistemi dışında Prins'e özel iki ürün daha bulunmaktadır. Bunlardan biri valf koruma sistemi ValveCare, diğeri ise benzin enjektörlerini koruma amaçlı sıvı Injector Care'dır.

    Prins kalitesi Türkiye'de İpragaz gücü ve güvencesiyle satışa sunulmaktadır ve montajı yalnızca Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip yetkili bayiiler tarafından yapılmaktadır.




  • Ecomax ta obd baglantisi yok.İstedigi kadar prins olsun,su konjekturde obd baglantisi olmayan kiti almam.

    Atikerin gold veya grand ini kullanirim cok daha iyi benim degerlendirmeme gore.

    Enjektorler hizli,regulatoru oldukca iyi,programi gelismis,parcalari makul fiyatta,her yerde servis imkani var.

    Yol ayari ile her ne kadar ustaniz tavsiye etmesede ben gold grand i tercih ederim ki buyuk ihtimal ecomax in enjektorleri g/g dan daha yavastir.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın froster2006

    tabiki görüşünüze saygı duyuyoruz.Siz istedğiniz kiti istediğiniz vakit seçim edebilirsiniz .Zira birşey unutmamak gerekir ki prinsin obd li kiti technomax var zaten .kaldıki fiyatı çok iddialı .Atikerde kötü bir marka değil zaten başlık atiker ile korelasyon için açılmış başlık değil zaten .eco ile techno ürünleri arasındaki farklılığı için açılmış.Kaldıki ismini vermeyeceğim marka var ki 6 bin lira takılıyor servislerde hemde sıfır araçlara onun da obd si yok .ama başarılı sonuçta .piyassada obd si olduğu halde sorunlu bir ton marka var .unutmayın obd sadece iyi usta ile işe yarar esenlikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.