Şimdi Ara

Prince Of Persia (Warrior Within) takıldım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BLuEs_19

bilen yokmu beyler bu brothel denilen bossu nasıl gecicez enerjisini bitiryoırum 2 kare kalıyor tkemeyi koyduğu gib
    beni karşıya atıyor yokmu bilen yaw

sanırım dark pirince olduğun yerden bahsediyorsun kadını yavaşlatmak için R tuşuna bas ve bırak kadın yavaşlar git saldır sana tekme attığı andan önce itişiyorsunuz kaybedersen kadından uzaklaşmaya çalış ve böylece sana tekme atamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaldık -- 26 Haziran 2008; 13:18:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrensBurak

Ne güseLde dark prince dedin öLe :) Yha bu veziri öLdürüyorum ve prince dark princeden kurtuLmak için bi yere geLiyo devamLı dark princenin peşinden gidiyoruz ve en sonda farah bizi çağırıyor onun peşinden gidiyorum sonra ekran siyah oLuyo ve yazı yazıyo ıngıLızce onu anLadım yapıyorum ama oLMuyo right Left down up'u yapmada yardım edebiLcek varmı bütün versiyonLarı bitirdim ve arkim yeni versiyonu buLMuş Prince Of Persia :The Two Thrones'den sonra.....

sanırım senin oyununda sorun var öyle birşey çıkmaması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Bu Oyunun Seriside Bitti Yeni Oyunu Gelmiycek :(

Gelicek diye biliyorum. Hatta burada bir kaç tane konsept resim yayınlamışlardı.

bende gelicek diye biliyorum pirinceye benzer bir adamın video sunu izledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrensBurak

Ne güseLde dark prince dedin öLe :) Yha bu veziri öLdürüyorum ve prince dark princeden kurtuLmak için bi yere geLiyo devamLı dark princenin peşinden gidiyoruz ve en sonda farah bizi çağırıyor onun peşinden gidiyorum sonra ekran siyah oLuyo ve yazı yazıyo ıngıLızce onu anLadım yapıyorum ama oLMuyo right Left down up'u yapmada yardım edebiLcek varmı bütün versiyonLarı bitirdim ve arkim yeni versiyonu buLMuş Prince Of Persia :The Two Thrones'den sonra.....

aslında geldiği yer onun zihni ve babası öldüğünde kılıcını alınca dark pirensden kurtuluyo ama asıl olarak vezir i öldürünce içinden helenanın ruhu çıkıyor ve kolundaki zinciri düşürünce dark pirinceden kurtuluyo zihnideykende onu sadece aklından siliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ta_mer

bu oyunun devm ı gelmicek arkadaşlar çünkü bitti 3 seri eğer gelecek dienler varsa ıspatlasınlar bizi umutlandırmayın lütfen

yani bi kaç ss veya adres verin bizde bakalım demi amasakın yanlış anlamayın bu bir sitem dğil

nese bana yardım eden arkadaşlar çok teşekkür edirum

ben şimdi maskeyi arıorum tahta geldim, tahtı kırdım ve arkasındaki portaldan günümüze döndüm acaba ne kadar kaldığını bana bi sölermisinz

bide devleri ve karga adamı öldürmek çok zevkliydi ama dahaka kargayı öldürdü

arkadaşlar bu oyunda ben oyuncak ayı fln buldum eldiven fln sizde buldunuzmu

haaa arkadaşlar two thrones te dahaka oluyormu yada dahaka gibi bizi kovalayan birileri oluyormu

cvp larsanız sevinirm

bide bu oyun çok uzun yaf

"hah işte ben burada kaldım buradan daha ileriye gitmek imkansız" dediğim çok yre oldu ama azimle oralarıda geçtim ve mutluyum

azimle ... yapan duvarı bile delermiş

hayır two thrones te kimse bizi kovalamıyor

• daha bu gün warrior within i bitirdim arkadaslar benim pc biraz eski warrior within i normal bi şekilde oynadım yarın da two thrones i almayı düşünüyorum sizce calısırmı
    512 ram 128 ekran kartı var
  • T2T'nin grafikleri WW'den kötü. Çalışır.
  • bende orada takılmıştım çok saolun
  • arkadaş çok güzel açıklamış resimlerle bence arkadaşlar bu prince of persia galiba sadece 3 oyundan oluşuyo oyunun devamı gelicekmi yoksa orası oyunun sonumuydu bir bilen varsa
  • Öncedne söylendi mi bilemiyorum ama Dahaka'yı Water Sword ile öldürmekte bir hayli zor. Onun yerine sisli bir bölümvardı oyunun sonlarına doğru. küçük bir çukurda çatlak duvar var. Orayı kırınca özel ir kılıç alıyorsunuz. Yeşilimsi sarımsı bir şey. (Light Sword dedikleri bu galiba) bu silahla Dahaka'yı öldürmek çok kolay oluyor. Yalnız her darbede bizimde canımızı götürüyor kılıç
  • ee ozman 3 oyunun görüntüleri 2. kadar ise bu gün oyunu alıyorum 3. orjnel cd oalcak dursun bir zman gelir clasik olur bu oyun :D
  • ben two thrones i bitirdim two thrones 200 kb çalışabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetedip

arkadaş çok güzel açıklamış resimlerle bence arkadaşlar bu prince of persia galiba sadece 3 oyundan oluşuyo oyunun devamı gelicekmi yoksa orası oyunun sonumuydu bir bilen varsa

ben gelicek diye biliyorum ama belli değil gelmiyede bilir çünkü two thrones çok mutlu bir sonla bitiyor
  • Y ben de warrior within ve two thronesi bitirdim ama warrior withini daha çok sevdim lion sword ve water sword en çok bu 2 silahı severdim warriorda
  • arkadaşlar ben yeni üye oldum.prince of persia warrior within de bir yerde takıldım.cevaplarsanız çok sevinirim.arkadaşlar aşağıda ***Kılıcı kullanıp anahtarı çıkardığımız yuvarlağın önüne gelip çeşmeye doğru baktığınızda solda kalan kısımdan aşağı sarkın. İki taş arasında zıplayarak aşağı inin.*** diyor aşağı nasıl zıplayarak incez??????????????????????????iki taş arasında zıplayarak yukarı çıkmayı biliyom ama nasıl iniyoz???????????????????????????????????**

Merkez Salon, Anahtar ve Kilit (Geçmiş)
    Bu noktadan itibaren gitmek istediğimiz iki farklı yer ortaya çıkıyor. Anahtarın önüne gelip yüzünüzü çeşmeye döndürdüğünüzde anahtarı sola çevirdiğimizde haritanın solundaki kısım mekanik aletlerin ve çarkların olduğu yer, sağa çevirdiğimizde haritanın sağında kalan, yani bahçeye giden yol açılacak. Anahtarı 180 derece çevirirseniz kuleye giden yol açılacaktır. Kısacası kol ne yöne bakarsa o kısım aktif demektir. Dilediğiniz yöne gidebilirsiniz.

Gizli Bölüm 3: Kolu 180 derece çevirip kulenin merkezine giden kısmı aktif hale getirin. Kılıcı kullanıp anahtarı çıkardığımız yuvarlağın önüne gelip çeşmeye doğru baktığınızda solda kalan kısımdan aşağı sarkın. İki taş arasında zıplayarak aşağı inin. Alttaki taşa inip sağa doğru duvardan yürüyün; sonuna gelmeden zıplaya zıplaya yukarı çıkın. Buradan tekrar sağa yürüyüp duvarda sekerek aşağı inin. İlk kazıkları yuvarlanarak geçtikten sonra silindirleri duvardan yürüyerek geçin. “Life Upgrade”i aldıktan sonra geri dönüşte çıkışın solundan dönüp karşıya geçin ve duvarda sekerek yukarı çıkın.

• arkadaslar uzun olduğuna aldanmayım.son iki paragra oyunu anlatıyo çözümü .takıldığım yeri unuttuysanız diye hatırlatıyım dedim.LUTFEN CEVAPLAYIN.asıl soru şu :İKİ TAŞIN ARASINDA YUKARI ÇIKAB,İLİOM AMA NASIL İKİ TAŞIN ARASIN DA AŞAĞI İNCEM.ÖNCEKİ MESAJDA ANLATTIM HANGİ YER OLDUĞUNU.
  • Yaw anlatıyım bak. İki taşın arasında zıplayarak çıkabilmen için bu taşların baya yakın olması gerekir değil mi? Sen de prens taşa geldikçe space yapa yapa çıkarsın. İki taş arasındaki aralık biraz daha geniş olduğunda da yapacağın değişmiyor. Yine prens taşa geldikçe space yapacaksın, ama prens aşağı doğru inecek gitgide bunun nedeni taşların arasındaki boşluğun daha geniş olmasıdır. Sen baya bir dene, çok kolay. O bölüme kadar geldiysen oyunun erbabı olmuşundur zaten, ben tek deneyişte yapmıştım, hayalgücünü kullan
  • arkadasım mesajı yeni okudum anlattığın için saol bi deneyim.çok teşekkürler.
  • Dostum beceremessen sölersin kendim yaparkene videoya alırım izler öğrenirsin; ama lütfen becer
  • becermeycek bişey yok.duvara geldiğin an zıplama tuşuna bas.geç kalırsan düşersin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.