Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Two Thrones (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.417
Cevap
0
Favori
136.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyunun orijinal cd sini istanbulda nerden bulabiliriz bilen biri varmı?
  • aga en buyuk fanlardan biri derken artık bu oyun bnm hayatımın bi parçası telefonumda deskopta bunun resmi sora mp3 playerda sdc bunun muzikleri var ayrıca oyunlarınıda sands of time 2 kere WW 3 kere bitirdim.ben sadece en buyuk fanlarından biriyim diyorum ama en iyi oynayanlarından biriyim demiyorum ama şöyle bişi diyeblrm oyunları bitirirken kimseden yardım almadım.takıldıgım yer oldu ama yardım almadım.yani fazlada kasmaya gerek yok.ayrıca bi aarkds orjin oyun al demiş eger turkce altyzı bile olsaydı yemin ederim paraya hiç kıymazdım gider alırdım ama bence bi oyunu arşivliceksen ana dilinde olması lazım yani ingilizceyi emuledende çekiyom orjinle bi farkı kalmıyo ama turkce olsaydı daha farklı olurdu.neyse arkadaslar umarım dedigimi anlamıssınızdır.bu arada xblade@ koydugun resimler için çok tşkr hele o kötu prensin oldugu resme bayıldım ve masaustu yaptım

• arkadaşlar birazönce sitesine girdim media bölümü altında bir sürü videosu var ve izledikten sonra sanırım oyun çıkar çıkmaz büyük bir patlama yapacağından hiçmi hiç kuşku duymuyorum artık.... ilk gün prince of persia zirvede!!!!!!!!
  • walla lucifer bende birsuru videosu var ama en guseli böle gemide başlayan hani amulet of time ı denize atıyo ya işte o video çok şekill olmus bide farah da var o videoda
  • farah benim gözüme çok güzel gözüktü bea bu ara videolara dikkat ettiysen sanırım oyunda save olayı gene sands of timeda ki gibi olacağa benziyo (ışık merkezine girip uyuma olayı)
  • yok aga dikkat etmedim.bitane kısa video var sdc farahla kötu prens var o ikisi karsılasıyo farah buna ok falan atıyo onu izledinmi?off çok karizma yaa farah da serpilmiş ztn mukemmel olmus.bizim prens yine bunu sands of time daki gibi havuzda yakalamasın valla yakalarsa...... kötu yapar ztn azmıs prens:)
  • miillet aranızda prince of persianın nasıl bugune geldigini ögrenmek isteyen varsa bu videou mutlaka izlesinler muhtesem yapmıs adamlarhttp://ftp.ubi.com/emea/pop3/videos/POPT2T_retrospective_trailer.zip

alemin kralı prens
  • ya gelsede FARAH FARAH oynasak artık oyun videolarına bakmak yetmiyo artık

• quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

miillet aranızda prince of persianın nasıl bugune geldigini ögrenmek isteyen varsa bu videou mutlaka izlesinler muhtesem yapmıs adamlarhttp://ftp.ubi.com/emea/pop3/videos/POPT2T_retrospective_trailer.zip

alemin kralı prens

ARKADAŞ GÖZLERİM YAŞARDI.

DAHA 8 YAŞINDAYIM PRENSİM DİSKETTE
    PRINCE OF PERSIA
    SARIŞIN PRENS BEYAZ BİR TULUM GİYMİŞ KOŞUŞTURUYOR.
    MEGAHIT OYUNUN ŞİFRESİYDİ ÇABUK BİTİRMİŞTİM

SONRA PRINCE'NİN 2. Sİ ÇIKTI
    MAVİ TAKKELİ KIRMIZI CÜBBELİ PRINCE GENE PRENSESE KAVUŞACAK

SONRA PRINCE OF PESIA 3D ÇIKTI.
    OYUN İLK DEFA CD DE İDİ VE 2 CD İDİ.
    OK FALAN ATIYORDUN HASTASIYDIM OYUNUN 2 HAFTADA BİTTİ.

SONRA ADAMLAR BOYUTU AŞTI SANDS OF TIME.
    ALLAHIM 1 HAFTADA OYUN BİTER Mİ ONA BUNA HANÇER SAPLA JAFFAR'I ÖLDÜR.OYUN BİTTİ KAFAMDA HALA HAYALİNİ KURUYORDUMKİ...

LAN OĞLUM WARRIOR WITHIN ÇIKMIŞ DEDİLER.
    AĞLAYARAK SEVİNÇTEN UÇARAK MUTLULUKTAN OYUNU ALDIM.
    ZORLANDIM AMA BİTİRDİM 1 AYDA.

ŞİMDİ TWO THRONES'İ BEKLİYOM HADİ HAYIRLISI

BE STRONG
    BE SMART
    BE CLEVER
    BE THE PRINCE

• quote:

aga en buyuk fanlardan biri derken artık bu oyun bnm hayatımın bi parçası telefonumda deskopta bunun resmi sora mp3 playerda sdc bunun muzikleri var ayrıca oyunlarınıda sands of time 2 kere WW 3 kere bitirdim.ben sadece en buyuk fanlarından biriyim diyorum ama en iyi oynayanlarından biriyim demiyorum ama şöyle bişi diyeblrm oyunları bitirirken kimseden yardım almadım.takıldıgım yer oldu ama yardım almadım.yani fazlada kasmaya gerek yok.ayrıca bi aarkds orjin oyun al demiş eger turkce altyzı bile olsaydı yemin ederim paraya hiç kıymazdım gider alırdım ama bence bi oyunu arşivliceksen ana dilinde olması lazım yani ingilizceyi emuledende çekiyom orjinle bi farkı kalmıyo ama turkce olsaydı daha farklı olurdu.neyse arkadaslar umarım dedigimi anlamıssınızdır.bu arada xblade@ koydugun resimler için çok tşkr hele o kötu prensin oldugu resme bayıldım ve masaustu yaptım

KARDEŞ AYNEN KATILIYORUM SANA PRINCE ULAAAAAANNNNNNNN

ŞU KÖTÜ PRINCE NASIL BİR DALLAMA ACABA?

• Bir oyun demeyin işte kardeşleri buluşturuyor. Teşekkürler Prens...
  • quote:

miillet aranızda prince of persianın nasıl bugune geldigini ögrenmek isteyen varsa bu videou mutlaka izlesinler muhtesem yapmıs adamlarhttp://ftp.ubi.com/emea/pop3/videos/POPT2T_retrospective_trailer.zip

alemin kralı prens

çok güzel bir videoydu. İzlerken birşeye karar verdim. Sanırım mekan bakımından SOT daha iyiydi.

• Oyun mükemmel olmuş.XBOX versiyonunu oynuyorum birkaç saattir.Acayip sardı....
  • Arkadaşlar hakikaten insanı kendine bağlıyor oyun.XBOX'ta grafikler de fena sayılmaz.Yani dün gece yarım saat bakmıştım.Normalde 3-4 gün sonra anca oynarım bir daha oyunu.Ama gittim bugün 2-3 saat oynadım oldukça güzel.Hele bazı yerlerde özel bir güç geliyor elimize zincir falan etrafı darma duman ediyoruz.Yine oyun çoka tlamalı zıplamalı.İşte bulmacalı.Bulmacalar zor dğeila am fazla.Yani 9/10 veririm bu oyuna rahat rahat.....
  • Sands Of Time'dan kaç yıl geçti de sen bu hale geldin
    Harbiden hikayede kaç yıl geçti bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather

Sands Of Time'dan kaç yıl geçti de sen bu hale geldin
    Harbiden hikayede kaç yıl geçti bilen varmı?

6 sene olması lazım.
  • hayır 7 sene geçmiş sora işte WW deki olaylar olmus
  • Anlatırken biraz seviye düşmüş valla bu yazdıklarınla pek ciddiye alınmazsın söyliyeyim yani : ))

Ayrıca SOT'un sonunda ölmüyor ki Farah. Farah'ın odasında dedyle kapıştıktan sonra prens kızı taciz ediyordu diya hatırlıyorum. Yanlış mı?

Üst konu olma meselesi ise, olsunda nereye kadar olsun. Bir devamlılığı yok ki oyunun. Multisi filan yok. Bitti mi biter. Biraz hikaye mikaye geyiğinden sonra daha anılmaz
  • 6-7 yıl içinde bu hale geldi demek...
    Warrior'da Kailena (Monica Belluci) vaadı,Thrones'ta Farah rüzgarı esep geçecek heral...

• bu akşam oynarım herhalde birazdan arkadaştan gidip alıcam oynayanlar yazmıyor ss koymuyor ben oynamayı bırakıp yorumlarım inşallah ss manyağı ederim burayı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.