mouse sağ tıklayıp duvardan yürüyerek karşıya gececeksin
Çok sağol arkadaşım 2 saatten beri uğraşıyordum ya
istediğin zaman sorabilirsin yardım ederiz elimizden geldiğince
arkadasım sana pm attım mrk etme nightfoxx@ bu arada ben vezire geldim ama oynamıyorum biraz beklicem bitirmek istemiyorum yaa
la bir tarafımıza güvendik seçtik hardı abi bu ne ya klavye bozuldu serefsizim ilk zorlandığım dev oldu 100 den fazla denedim taki arkadaşın l harfini bulana kadar sağolsun ya kafayı yemek üzereydim hiç bir life upgrade di almadım sonra kadının teki çıktı boss olaraktan neyseki o kolay özellikle dönüşüm sağlanana kadar zor ama kara prens haklıyo karıyı rahatlıkla abi imanım gevrildi 3 gündür oyundayım şu sand tanklarda olmasa sürekli r ile gidiyorum ağır çekim tavsiyem sakın hardı seçmeyin adamlar ölmüyo a.q 5 comba yapıyorum 6 . da ancak özellikle bekçili bölümlerde bekçi sokuyo kılıcı yuvarlak ışınmıdır nedir bis sürü adam çıkıyo bi türlü sokmadan kesemedim adamı deli gibi kombo kullanıyorum klavyede e harfi silindi kendine güvenen yada oyunun bitmesini istemiyorum yavaştan alsın diyenlerde hard seçebilir bi yerde babasının heykeliyle iş yapıyoruz orası çok hoşuma gitti acaip i planlamışlar en iyi kombo ilkin blockla başlıyo mouse r + mouse left counter atak sonra e+e+mouse l+mouse l+mouse l daha sonra e+e+mouse l+mouse l +e+e ve en son towards man press space en iki click mouse left ortadan ikiye yarılıyo bende bi adam ancak böle ölüyo şu zebanilerde takıldım geçemiyorum can yarım arkadaşlar almış life ları full neredeyse bnm yarım adam koyduğu gibi yarısı gidiyo böle oyunu bitiremicem galiba
yaw beyler geçilcek gibi değil ya tek kılıcım bir sand tankım dolu karşımda öküz gibi iki veziri azam var dediğim gibi hiç bir ekstra lifeda almadım baltalıyı saplatıyorum baltalıya dalarken diğeri beni kesiyo tek kılıç komboda yapamıyorumm kafayı yicem r ile durduramıyorumda bosstan önce save in olmaması kötü yaa atlı bölümde harcadım r leri neyse dönüp baştan yapacaz artıkın de gene alabileceğimi düşünmüyoreum
ya ben diğer oyunları çok rahat oynadım bunu pek beceremedim normalde oynuyoz bide lower cityde köpekler var kumları çalan onları nasıl kesiyoz bi taktik istiyorum sizden psikopata bağlıyolar adamı zaten kumun orda 7 adam kesmek yetiyor ...lower citye kadar health upgrade varmı ben bi tane aldım oda canım yarıydı canı fulledi arttırmadı barı :(
quote:
Orjinalden alıntı: RaderrR1993
madem bitirdiniz soru niye wezir kailenayı öldurüyo bide güç gelişimlerinin yerlerinerd bu oyun sands of timenin başımı nerden devam ediyoz eyvallah akidaşlarr
hadin bi cvp pls
zaman içinde kayboluyoz durum bundan ibaret
arkadaslar devden sonra cıkan kadını nasıl öldürecem bilen bir yardım ederse sevinirim ne mause ne klavye kaldı kara prens olana kadar tama kadının tüm healtinide bitiriyom ama yine birset olmuyo gecemedim gitti
bşy sorcam bu vezir geçiyoya biyerden farah gösteriyo devden sora bilmemne temple orda farah ben içeri giriyom diyo ondan sonra ne yapçaz
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayozgat19
quote:
Orjinalden alıntı: [REgADu]
bu oyunu en kısa zamanda alırım warior wıthın'i bitirdim
mrb dostum hangi sonla bitirebildin ikisiyledemi
daha yeni aldım prince of persia the two thronesi POPWW yi bitirdim
quote:
quote:
madem bitirdiniz soru niye wezir kailenayı öldurüyo bide güç gelişimlerinin yerlerinerd bu oyun sands of timenin başımı nerden devam ediyoz eyvallah akidaşlarr
hadin bi cvp pls
birinci soruyu bilmiyorum ama ikinci soru hayır sand of timenin devamı değil çünkü sand of timenin sonunda o yaşlı adamı öldürüp adam ağaçlara tutunarak gidiyor ama warior wıthınde ise gemide başlıyo
arenadan sonra dark'a dönüştüm pirince'ye geri dönüştüm farah'ı gördüm sora parmağığla aaaaaa dedi döndük baktık vezir biyerden geçiyo kapı kapandı sonra bi yeri daha gösterdi oraya gidiyoz sonrada bi şeyvar ona kılıcı saplayıp indiriyoz ve kapıyı açıyoz farah içeri giriyo weeee ne yapçağımı bilmiyom ss yi yarın koyarım öeh destan yazdık bea
abi çok karışık anlatmışsın ss olsa hemen söyliyim sana ama anlamadım valla nerde kaldığını
quote:
Orjinalden alıntı: darkindark
arkadaslar devden sonra cıkan kadını nasıl öldürecem bilen bir yardım ederse sevinirim ne mause ne klavye kaldı kara prens olana kadar tama kadının tüm healtinide bitiriyom ama yine birset olmuyo gecemedim gitti
ya okadına ilk başta vuruyosun bayağ bir sonra sen dark prence oluyorsun karı bunu görünce kaçıyor deli gibi ve sende peşinde etraftaki yerlerde tur atmaya başlican her kadının yanına geldiğinde zamanı yavaşlat vede giriş kadına en sonunda son nefesini vericek kolay bölüm aslında
birde çıkan yaratıkları öldürüp darkprensi iyleştirmeyi unutma
nihayet bitti.ama bende bittim yaw bayaa zorlandım diyebilirim ama değdi doğrusu. bide şu videoları izledim yawww koptum. şu film çekimiymiş gibi yaptıkları varya gülmekten ikiye bölündüm.o karizmatik prensi o durumlarda görmek süper bi komedi.
alın buda benden olsun
Life Upgrade 1 [After you've returned back to the Prince for the first time and made your way back up into the Palace, after you exit the area with those sewer creatures and the circles of light on the floor and head through the doorway]
Head left through the curtains and wall run on the right wall then jump to the platform around the corner, from there walk onto the plank and jump from beam to beam. Once you're back onto solid ground make a right turn and walk onto the next plank and jump foreward to yet another plank, from there walk onto the plank perpendicular to the one you're on and jump to the glowing golden fountain, drink from it and it will take you to the Life Upgrade Area.
Life Upgrade 2 [Right before the first boss fight]
Once you open those doorways, you'll see one near you open and one a bit further away open, go into the one FURTHER way from you. Drop to a hang from the edge and drop down to the ledges making to the lowest ledge, from there jump off to the metal steps and make your way down. Follow the hallway and wall run up the fences and take a drink from the glowing fountain.
Life Upgrade 3 [After you see the Vizier in this well area, and he flies upwards]
Once past that flag wall-run on the left wall and jump off it to the next curtain, follow the passageway down and drink from the golden fountain.
Life Upgrade 4 [After you defeat that Earth Brute demi-boss by controlling him and running him through the doors, climb up the ladder to the save fountain]
From the fountain look to the right and roll through the small opening in the wall, follow the path through and drink from the golden fountain.
Life Upgrade 5 [When you're reactivating the elevator to make your way upwards, on the area with the two enemies and a turnstyle]
From the turnstyle, hang out on the railing, you will see dagger plates on the wall, jump out to them and jump up to the third one. From there jump out to the wall and rebound up until you land on the switch, once you do, let yourself drop down a bit and quickly stab your dagger into the plate. Use the Eye of the Storm and get back onto the platform and go through the now open door, the one FURTHEST away from the turnstyle. Head on through and follow the corridor and drink from the fountain.
Life Upgrade 6 [When you're outside, up higher, after the second time you had to use the elevators and move up the whicker basket. Before heading back inside near the top, the platform right BEFORE the balcony leadind in]
You'll be able to switch to landscape view and it will show you a doorway BENEATH you. Jump to the balcony in front of you and stay at a hang, drop down to the planks below you, then jump to the plank across from you and head into the next doorway, follow the area through and drink from the next fountain.
o allahın emri zaten abi dark prince herturlu iyileşiyo ama oyunu cidden mukemmel yapmışlar yaa benim diger oyunlara verdigim gibi 100 uzerinden 200 verdim(e en buyuk fanlardan biri olmak kolay degil )oyun bence kusursuz BENCE
kusurları var bence en baştanda söledim gibi grafikler daha sağlam olabilirdi kassaydı braz yani