Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun kesinlikle öncekinden güzel olmuş. Platform oyunu yok zaten piyasada bu aralar, zevk veriyor oyun. Tek oturuşta oyunu 10 saat civarı bir sürede bitirdim. Çok şey beklemeden oynarsınız oyundan zevk alırsınız.

Vorb:
    sağdaki çarkı en sola getireceksin burada. Kolları kullan ve yolu aç sonra da çarkı sola doğru götür ve soldaki sabit çarkın dişlileri arasındaki tahtayı çıkar,böylece mekanizma harekete geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitkursun -- 18 Mayıs 2010; 15:11:50 >
  • Oyunu yaklasik 1.5 / 2 saat oynadim..
    Oyun diger onceki seriler uzerine ozellikle BOSSlar anlaminda bisey katamamis..
    Dusmanlarla savasmak nerdeyse iskence insanin kapatasi geliyor. Ornek GOW da da cerezlik dusman geliyordu ama yaklasik 13 saatlik Titan mod da oynadigim sure icerisinde bir kez bile SIKILMAMISTIM ama bunda oyle degil 40 tane dusman birden geliyor sanki dusman degil ekin , bugday biciyoz o denli ruhsuz bir savas sistemi var yani..
    Kontroller bazen can sIKICI olabiliyor dogru hamleyi yaptiginiz da bile olebiliyor, dusebiliyorsunuz..
    Grafik olmasi bekledigim gibi cikti yani IYI.
    Prince hareketleri , animasyonlar eskisinde oldugu gibi, Ne eksik ne fazla. IYI.
    SU kullanimi gayet hos olmus (COK SIK KULLANMASAK BIRDE YERINDE KULLANSAKDI) ben cok eglendim ve sevdim gercekten iyi bir bulus.
    Teknik detay olarak ise frame dusmesi yada Tearing e rastlamadim cok ama cok stabil.
    Aksama bir kac ss eklemeye calisacagim..

SORU SU : OYNANIR MI ?
    CEVAP : SORULUR MU ... ben bir prince hayrani degilim ama aksiyon macera oyunu olarak su an beni gayet eglendirip oyaliyor.. ONyargidan kurtulup bir sans verin kesinlikle pisman olmayacaksiniz.

• @Kasatka

İzlenimler için teşekkürler. SS leri bekliyorum.

Prince serisini büyük keyif alarak oynamış biri olarak bu oyunuda oynamak için sabırsızlanıyorum
  • Evet oynayanlar bi kaç ss çok iyi olur.
  •  Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)
    Buyurun arkadaslar..

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

• Grafikler iyiymiş sağol resimler için
  • ulan ne tv imiş be kasatka kardeşim cam mubarek cam,cilop gibi görüntü maşallahallah bizede nasip eder inşallah böyle bir canavarı
  • Oyun baya da uzun arkadaşlar ben bitirmek amacıyla oturdum karşısına xbox'ın saat 9 gibi.Kalktığımda sabah ezanı okunuyodu hala bitmedi.Ama ben çok beğendim oyunu atmosfer falan aynı ilk 3 seri gibi.Element ve su dondurma olayı çok iyi.Upgrade olayıda çok güzel tabi Whirlwind'i en sonuna kadar upgrade edince inanılmaz güzel bi özellik oluyor çok beğendim.Şu madalyon olayınada fazla takmışsınız.Olay madalyonu birleştirmek değil aslında asıl olay malik'in madalyonun güçlerinden vazgeçememesi.Yani öyle klasik saçma madalyonun yarısı hikayelerinden değil yani merak etmeyin.Benim oyunda gördüğüm tek eksi dövüş sisteminin hafiften yavaşlamış olması.Ama abartılacak kadar da yavaş değil güzel yine.

En son Malik anormal bi yaratığa dönüştü sonra karşıya atladı devasa bi orduyu hallettik.Oralarda ben sudan atlarken artık baya zorlanmaya başladım ya süre yetmiyor.Neyse işte en son oralardayken sabah ezanı okunuyodu ben de kapattım yattım

• @Kasatka sen o plazmaya bir nazar boncuğu taksanaHer gördükçe iç geçiyorum.6 ay önce LG'nin LCD monitör almıştım 27 " 800 TL'ye yoksa bu plazmayı alırdım.
  • Sendomi hocam tesekkurler..
    Kaanair hocam Plazma degil yalniz LCD ..

Allah insallah size daha guzellerini en kisa zamanda nasip etsin..
  • Kasatka güle güle kullan tv dehşet bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 19 Mayıs 2010; 15:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Kasatka güle güle kullan tv dehşet bişey

Allah insallah sizin gonlunuzdekini de size nasip etsin hocam.. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Kasatka güle güle kullan tv dehşet bişey

Allah insallah sizin gonlunuzdekini de size nasip etsin hocam.. Tesekkurler

Sen sagol umarım uzun zaman sorunsuz kullanırsın
  • Oyunun ilk notları belli oldu beklenildiği gibi orta seviye notlar aldı:

IGN - 8
    GameSpot - 7.5
    Game Informer - 8
  • Oyun güzel diyoruz dinleyen yok. :)

Türünde oynanacak nadir oyunlardan birisi bu oyun.
  • 3 gündür oynuyorum oyunun neresindeyim bilmiyorum ama çok hoşuma gitti keşke boss sayısı daha fazla olsaydı bulmaca olayı pop serisinin vazgecilmezlerindendir şikayet edenler varda onlar olmazsa olmazı ordan oraya zıplama olayını biraz daha zorlaştırmışlar ama güzel olmuş çok hırs yapıyo insan atlamayı beceremedimi konu madalyon olayını biraz daha aşıyor bakalım nasılmış bitirince yazarım buraya düşüncelerimi ayrıca hep iskeletleri dövmüyoruz degişik yaratıklarda çıkıyor ilerledikçe
  • quote:

Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mayıs 2010; 18:55:01 >

• oyun nekadar iyide olsa prince'in eski popülerliği gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?

Tesekkurler Dante hocam..
    YOk LED degil normal LCD.

• Tv değilde duvar baya güzelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.