Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün oynarken çok salak bir hata ile karşılaştım. The King's Tower bölümündeyim ordan oraya atlıyorum zıplıyordum ki hata yaptım ve yere düşerek öldüm. Daha sonra en son kaldığım yerden başlatacağına beni o bölümün başında bir yere yolladı. Neyse dedim çok uzak değilim en son kaldığım yere devam edeyim dedim ki bir baktım normalde yaratıkları öldürdükten sonra açılan kapı şimdi açılmıyor Çıkamıyorum iki tarafta kapalı.... Autosave olduğndan dolayı herhangi bir yerden de başlayamıyorum deli oldum yani... Varmı çözüm üretebilecek???
  • Nasıl desem bilemiyorum. Oyun katiyen kötü değil ve mevcut pek çok oyundan çok daha iyi ama next gen de arzuladığımız beklediğimiz prince asla değil. Kim ne derse desin aceleye gelmiş. Bir oyunu iyi oyun yapan pek çok etmen vardır. Grafik bir sekilde sağlanabilir ama atmosferi sağlamak o büyülü mistik havayı en güzel muziklerle ve ortamlarla oyuncuya sunmak çok büyük caba gerektirir. Ps2m hala dürüyor ve ara sıra açıp warrior within i oynuyorum ve içimden geçiriyorum su oyunu bir remake yapsalar. Oyun motoruna oynanbirligine dövüş kombo sistemine Sadık kalarak o mükemmel muzikleriyle ve next gen in nimetlerinden sonuna kadar yararlanarak çünkü anliyorumki o oyunun yanına bile yaklasabilecek bir oyun daha çıkmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz oyunlara bayılırım hafta sonunu iple çekiyorum oyunu oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerok

Arkadaşlar bugün oynarken çok salak bir hata ile karşılaştım. The King's Tower bölümündeyim ordan oraya atlıyorum zıplıyordum ki hata yaptım ve yere düşerek öldüm. Daha sonra en son kaldığım yerden başlatacağına beni o bölümün başında bir yere yolladı. Neyse dedim çok uzak değilim en son kaldığım yere devam edeyim dedim ki bir baktım normalde yaratıkları öldürdükten sonra açılan kapı şimdi açılmıyor Çıkamıyorum iki tarafta kapalı.... Autosave olduğndan dolayı herhangi bir yerden de başlayamıyorum deli oldum yani... Varmı çözüm üretebilecek???
    bendede oldu sakallıya kapıyı actım...aşagı indim...duvardan yürüdüm en sona geldigimde orayi bembayaz göryordu..dön baba dön ara ara bulamadım..demirden bi kapı var seyrek demirli burdan nasıl geççez diye düsün dur atla sıpla yok bide sürekli takla attırımca o balkonda kapıyı geçti.. balkondan sarktı ama gidiş o rası degilmiş öldü düsüncede...
    en son yeni profil açtim onunla zaten oyunun bası idi..simdi geldigim takıldıgı yerde yol varmis orjinaline youtubeden baktimhttp://www.youtube.com/watch?v=17IkxXACw6k&feature=channel ..
    dövüş sistemi hantal ww deki gibi bagımsız degil...bence en iyi aksiyon o oyunda idi.bazı dövüs sahnelerinde acred havasi aliyorsunuz grafikleri codmw ile kıyaslarsanız olmaz tabi
    türünde tarzında ayarında baonette brutal legend darksiders ile kıyasladınmıdı 10 basar...dmc i katmıyom ayrı tutuyom capcoma kafa tutmak sıkar biraz.....

oynanır

• Oyunu keyifle oynadım bitirdim, hoplama zıplama olayı hele son bölümde iyice coşuyor. Suyu dondur, suların arasından atla yine dondur bırak falandı filandı süper olmuş oyun. Varsın düşmanlar tek kılıç darbesiynen ölsün oyunun olayı zaten hoplama zıplama aksiyonları. Pirens artık benim gözümde Kıraldır candır cigerdir.
  • oyunun cok büyük bir eksisi var kamera acıları cok berbat
    geri kalanıyla sıkı bir prince of persia hayranı olarak cok hosuma gitti
    eski serideki havayı yakalamıslar ama o masal tadındaki 4. oyunda hosuma gitmisti benim
  • PoP fanı olarak bu oyunu da her türlü hayvanlar gibi oynarım.

Ama önce kafamı bir SSF4'ten kaldırmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?

Tesekkurler Dante hocam..
    YOk LED degil normal LCD.

Oha TV deki renklerin ve gölgelerin gerçekliğine bak. Umarım oyunla alakalıdır, oyunu oynadığım zaman bende olmazsa vallahi camdan atlarım...

• Oyuna kötü diyenlerin hangi amaçla kötü dediklerini anlamakta zorluk çekiyorum herhalde bi 10dk oynayıp bıraktılar birkaç tane walkthrouth vidyosu izledim ilerki bölümlerden salyalarım akmaya başladı digerlerini bilmem ama combolar benim çok hoşuma gitti zarif göründü gözüme,bulmacalar zaten pop oyunlarının vazgeçilmezidir ve bu oyunda ordan oraya hoplayıp zıplarken zorlanmamız bir eksi degil artıdır bütün pop oyunlarında(4. oyun hariç) bu böyledir bir yere tırmanmaya başladıgınızda birden çok garip bişey olur hızlı düşünmeniz gerekir yoksa ölürsünüz recall özelligide o işe yarar zaten o yüzden bu bulmacaları sevmeyenler zaten pop oynamasın gow,dmc oynasınlar .Oyunda gözüme tek kötü gelen bir enda etrafımızda 20 tane düşman belirmesi oldu o kadar düşman varki prince'in o zarif hareketlerini göremiyoruz.

Son olarak oyun bana göre 4.oyundaki rezillikten sonra süper olmuş bulmacalar bana inanılmaz sands of time hatırlattı tamam warrior within gibi efsane olmaz ama hikayesi gibi onunlar sot arasında bi yerde durabilir 4 gözle bekliyorum pc ye gelmesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 20 Mayıs 2010; 9:56:00 >

• sands of time filmi yarın vizyona giriyo yarın gidicek varmı ben cumartesi gidiyom xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 20 Mayıs 2010; 10:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

PoP fanı olarak bu oyunu da her türlü hayvanlar gibi oynarım.

Aynı şekilde

Hatta PS2 de sırayla PoP 1-2-3 yapmayıda düşünmüyor değilim
  • Ha şöyle yahu az bir silkelenip kendinize gelin bakın oynayınca hak verdiniz oyuna beğendiniz...

Birde şunu söyleyeyim SoT ve WW arasında geçiyor diye oyunda Dagger olması imkansız zaten hatırlarsanız birinci oyunun sonunda Dagger'i bırakıyorduk.İkinci oyundada Dagger yoktu,göğsümüzün ortasında madalyon vardı zamanı onunla'da kontrol edebiliyorduk..

Bu oyunda ise WW'ine gelmeden Prince'in neler yaptığını göreceğiz ve burda zamanı o göğüsümüzde madalyon ile kontrol ediyoruz hatırlarsanız SoT'da o madalyon Farah'ın boynunda idi ve onu yanlış hatırlamıyorsam biz almıştık..Sanırım bu oyunda bir şekilde o madalyon kırılmış ve bizde onu birleştirmek için kardeşimizin yanına gidiyoruz ve olaylar başlıyor...Ve bu oyunun sonunda WW'e nasıl geldiğimiz anlaşıacak Prince'in nasıl karanlık bir hal aldığı ve Dahaka'nın nasıl ortaya çıktığı gibi...

Ve ikinci oyunda aslında bu oyun oluyor.Yani;

Prince of Persia:The Sands of Time
    Prince of Persia:The Forgotten Sands
    Prince of Persia:Warrior Within
    Prince of Persia:The Two Thrones

Böylece SoT hikayesi tamamlanıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

PoP fanı olarak bu oyunu da her türlü hayvanlar gibi oynarım.

Aynı şekilde

Hatta PS2 de sırayla PoP 1-2-3 yapmayıda düşünmüyor değilim

Güzel fikir vakit olsa ben de yaparım ama şu sıralar vakit yok. Şimdi bunu oynayıp yaz dönemi 4 oyunu baştan oynamam gerekecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

sands of time filmi yarın vizyona giriyo yarın gidicek varmı ben cumartesi gidiyom xD

Gitmezmiyiz ya her türlü yarın çıksın gidip izlicem akşam
  • oyun ilerledikçe dahada güzelleşiyor 10 numara oyun olmuş benim gözümde tek eksiği dövüş sistemi,şunu akıl edememişlermi anlamadım ki insan şuna düzgün bir dövüş sistemi yapsa tamamdır iş bitmiş zaten
  • dedikleri gibi dövüş sistemi pek iyi degil...ya ölüceksin ya öldüreceksin...bekleyip o güzel hareketleri yapamıyorsun ww de her istedigin gibi öldürüyordun...tuzaklardan cok kolay kurtulunuyor..dahaka nın kacarkenki adrenalini vermeye calısmıslarsada eksik kalmıs..upgradeli toplayamıyorsun istegin gibi belli yerlede kendi istegine göre veriyor... elektrk sacan yerden 20 ser 20ser mob cıkaran 2 3 bos vardı onları bilerek öldürmedim fazla mob kesipde exp artırmak icin ama dedigim gibi kendi belirli yerlerde nasıl olcagina kendi karar veriyor..birde ww deki gibi tuzaklardan sıyırılınca upgrade vermesi yok ulu ortada +expupgradesi...
    arabic ve hardrock müzik eksikligi de göze çarpanlardan az cok tınılar mevcut ama yogun degil.
    bunca eksiye ragmen ben 10 üzerinden 8 verirdim...
    birdahaki oyunda dövüs sistemini el atacaklardır eminim...
    cünkü bu oyun fan sitemi üzerine yapıldı bunu biliyorum eksikleri anca giderip bir sentez yapmaya çalışmışlar
    son 2 oyunda dibe vuran pop yine yavas yavas çıkışa geçmiş...

• Oyun bence bulmaca olsun atlama , ziplama olsun dovus sistemi ve SIKICILIGI haricinde 10 numara olmus..
    Tek eksigi dovuslerin cok SIKICI gecmesi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?

Tesekkurler Dante hocam..
    YOk LED degil normal LCD.

Hadi ya çok ince görünüyor LED TV gibi.

• Filmi izledim.. meeh güzeldi sanki..

Bu arada 4. oyunu sevmeyen herkesi bi odaya topla Sebastiyan, zorla Hande Yener dinlet onlara!!
  • arkadaşlar filmini kesin izleyin çok güzeldi izlerken gemma artenton a bir kere daha aşık oldum...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.