Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu oyun için şöle diycem eski prince of persia tadını asla vermiyor eski derken Sands of Time, Warrior Within ve Two Thrones bunların tadını vermiyor
    canavarlar gitgide dandikleşiyor, dövüş sistemi naylon. ne olduysa prince of persia two thrones dan sonra dandikleşti allahtan 4. oyundan daha iyi bu oyun ama şunu demek gerekiyor bu oyunun yapımcıları eski oyn tadında birşey yapsınlar artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note

    Bende şurada takıldım.

     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

    Önümüzdeki kolu çeviriyoruz sağ taraftaki o şey uygun pozisyona geliyor zaten ordan diğer tarafa geçiyoruz.Oradada 1 kol var ama onu çevirince soldaki yuvarlak dönüyor ama karşıya geçmeye yetmiyor.


    uygun pozsiyona geliyor fakat hızlı hareket etmezsen tekrar eski haline dönüyor...




  • An itibariyle oyun bitti. Sonlara doğru zor ve zevkliydi. Şu en sonda
    melikin canavar halini yenme şeklimizi DMC4ün sonuna benzettim
    .

    Güzeldi bence oyun.
  • Yine 2004 ten beri her Prince of Persia oyununda yaptığım gibi bu oyunuda 1 oturuşta yarıladım. Tam 3,5 saat oynadım. YouTube da baktım 42 partlık walktrough'un 23.partındayım.

    Çok detaylı yorum yapmayacağım ama...

    Dövüş sistemi iğrenç ötesi. Kalkanlılara arkadan vursak bile zarar görmüyorlar. Comboların geçişi ve sürekliliği yetersiz. Ayrıca blok yok. Ayrıca ayrıca yumrukla işi bitirme gerçekten saçmalığın daniskası. Bide utanmadan en başta reklam yapmışlar TAG combat system gibisinden.

    Grafikler harika ötesi. Güçler oyuna renk ve zevk katmış. Upgradeler insana daha çok öldürme isteği sağlıyor. Oyun sıkmıyor. Kardeşimiz tip olarak bize en ufak şekilde benzemiyor Bide her oyunda şu Prensi değiştirmeseler süper olacak ama. Önceki oyundaki sırf akrobasiye bağlı kalma ve az dövüş ayrıca sürekli blue orbları toplayıp ilerleyebilirsin tarzından uzaklaşmak harika geldi.

    Gelen upgrade puanları bi yere kadar. 5 dakika içinde 70 tane düşman bile öldürsen çoğundan puan gelmiyor.

    Bence çok iyi olmuş. Oyunun ilk yarım saatinde 7 puan düşünmüştüm ama şimdi 8 veriyorum. 1 puan dövüş siteminden. Çeyrek puan Prensin her oyunda değişmesinden + çeyrek puan upgrade puanlarından ve yarım puanda sırf filmin kaymağını yemek için yapılmış bir oyun olduğundan kırıyorum.

    Benim eyollamam bu kadar. Hadi hayırlı işler.

    Bu arada 1 ay önce söylemiştim benim tv de böyle göstermezse camdan atlarım diye. Gösterdi ! Sizin TV lere özel değilmiş o ışıklandırmalar ve grafikler.

    He son olarak bence AC 2 nin gece grafikleri vasat. Gündüz grafiklerindede insan itici gelen şeyler var. POP un grafikleri daha iyi olmuş.




  • @awesome
    Bencede oyunun en kötü yanı kan olmaması ve comboların yetersizliği
  • POP serisine kanın yakışacağını sanmıyorum. GOW dan veya GEOW dan bahsetseydik. Bu iki oyundada kan olmasaydı tamam ama POP ta kan olmaması bence daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome

    POP serisine kanın yakışacağını sanmıyorum. GOW dan veya GEOW dan bahsetseydik. Bu iki oyundada kan olmasaydı tamam ama POP ta kan olmaması bence daha iyi.

    Yok hocam olur mu öyle ya , sonuçta kılıç kullanıyorsun.Vuruyorsun yaratıklara sanki metele vuruyoruz.İskeletlerde yine sarı şey filan gideri var ama kansız olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome

    POP serisine kanın yakışacağını sanmıyorum. GOW dan veya GEOW dan bahsetseydik. Bu iki oyundada kan olmasaydı tamam ama POP ta kan olmaması bence daha iyi.

    Tam aksine Pop serisine kan çok yakışıyor. Warrior Withinde'de o iskeletlerin kafasını kılıcımızı batırdığımızda, kellelerini uçurduğumuzda yada çift kılıçla doğradığımızda çıkan kan efektleri çok güzeldi.
  • oyunda takılma yaşadım.buton gibi yerin üzerine gelmeme rağmen kapı açılmıyor.
    [simage]http://img716.imageshack.us/i/princeofpersia201006271.png/ [/simage]
    isteyene video'lu şekilde atabilirim
  • bendede aynı kapa açılmıyor. devam edemiyoruz
  • PC problemi ile ilgili olan o soruyu konsol bölümüne sorman bir işe yaramaz ama.

    PC bölümündeki oyunun konusuna bak ben yazdım neden orada o sorunun olduğunu. kopya kullandığın için oluyor o. şu an çıkan grubun sürümü sorunlu. update edilmiş sürümünün gelmesi gerek. senin hatan değil o yani.
  • Oyun piyasa çıktı hala alamdım izmit oyunu bulamadım 20 gun geçti korsan hala izmitte yok buya böyle ya
  • Bi Bölümde Takılı Kaldım : ( Fragmanı şu şekil üst tarafta 3 adam el ele tutuşuyolara sonra beni görüyolara ondan sonra adam yollamaya başlıyolar onları öldürüp iki tane tuş war onlara basıyom tutunacak iniyo aşaya ve ondan zıplayıp üst tarafa çıkıyom ve o 3 adamıda öldürüyom ve orda bi kapı war o kapı nasıl açılacak bilen biri cevap yazsın :(((
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SdKfz

    oyunda takılma yaşadım.buton gibi yerin üzerine gelmeme rağmen kapı açılmıyor.
    [simage]http://img716.imageshack.us/i/princeofpersia201006271.png/ [/simage]
    isteyene video'lu şekilde atabilirim

    aynı yerde bende kaldım ya sinir oldum geçilmio ne yapsam olmuo aşşağıya iniom çıkıom bişe yok önümüzdeki taşa bastığımızda kapının açılması lazım bi yamukluk var




  • Grafikler biraz problemli sanırsam, prince ve diğer düşman karakterler platformun üzerinde çok eğreti duruyor, alan derinliği yok gölgeler problemli. Eski oyunlar bile daha iyidi.

    http://img716.imageshack.us/f/princeofpersia201006271.png/

    mesela bu fotoda prince, zeminde sanki eğreti duruyor, sonrada yapıştırılmış gibi duruyor. Oyundaki bütün keyfi aldı götürdü benden.
  • Prince of Persia yı oynamayı çok severim hatta 5. sınıfta ingilizce dersinde hocama sordum bunun anlamı ne diye o kadar sardı ama artık ilgimi çekmiyor nedense kesin bişi olcak bana :D
  • An itibari ile yeni bitirdim. Bence yine leziz bi oyun yapmış ubisoft.
  • Arkadaşlar bende oyunun bir bölümünde kaldım büyük bir boss öldürdüm sonra en arkada sarı renkte olan cubuğa zıplayınca diğer resimdeki kapı acılmıstı ve bende geçmiştim ama orada öldüm sonra beni
     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)
    bu resimdeki gibi kapı kapalı bir şekilde odanın içine attı ne yaparsam yapayım kapı acılmıyor tekrar o sarı cubuğa defalarca atlasamda olmuyor. oyunu en basından tekrar oynadım ama nafile yine olmadı bilen bir arkadaş warsa yardımcı olursa cok sevinirim.
     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klisi -- 29 Haziran 2010; 4:48:21 >




  • esc ye bas lower diffuculty yap, bende de takılmıştı böyle yapınca açıldı fakat upgrade yüzünden geri döndüm o kapının olduğu yere şimdi yine açılmıyor.

    farklı çözüm bulursanız yazın, ve de kapı açılınca geri dönmeyin :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: command_4

    Grafikler biraz problemli sanırsam, prince ve diğer düşman karakterler platformun üzerinde çok eğreti duruyor, alan derinliği yok gölgeler problemli. Eski oyunlar bile daha iyidi.

    http://img716.imageshack.us/f/princeofpersia201006271.png/

    mesela bu fotoda prince, zeminde sanki eğreti duruyor, sonrada yapıştırılmış gibi duruyor. Oyundaki bütün keyfi aldı götürdü benden.


    Düşük sisteme ayarlanmış o resimde oyun belli,grafikler böyle değil oynayıp bitirdim xbox 360'da.




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.