Şimdi Ara

prince of persia serisi bitti mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• pop 6 er yada geç gelecektir. Hatta e3 2012 fuarında tanıtılacağına dair söylentiler bile vardı
  • Yeni nesilde mutlaka gelecektir.
  • Bence The Sands of Time hikayesi kesinlikle bitti. The Sands of Time filmi nedeniyle alelacele çıkarılan The Forgotten Sands'in de aslında The Sands of Time hikayesiyle hiçbir ilgisi yoktu.
    Bundan sonra yeni Prince of Persia gelirse belki Prince of Persia 2008'in devamı niteliğinde bir oyun gelebilir.
  • Sands of Time üçlemesi bitti. O tarafa devam niteliğinde bir şey yapalarsa sadece parasal kaygılarla yaparlar, iyi bir şey çıkması mümkün bile değil.
    Forgotten Sands ise tamamen aynı dönem filmi çıktığı için yapılmış para kazanma amaçlı bir yapımdı. Geleceği olmaz, kendisi de bir şeye benzemiyordu zaten.
    PoP 2008 ise yine muhtemelen bir üçleme yapılmak amacıyla çıkmıştı ama istediği ilgiyi görmeyince askıda kaldı, konsollara ya da el konsollarına bildiğim kadarıyla ek paket mi DLC mi ne çıktı ardından. Ama üstüne hiç haber gelmedi. Şu an bir PoP çıkarsa en yüksek ihtimal bunun devamı niteliğinde olur. Hikayesi bayağı iyiydi aslında, şahsen çıkmasını isterim samimi bir yapımın.
  • çıkacağını sanmıyorum, çıksada yeni nesilde, son kalan pop kırıntılarından para kırmak için çıkarılan boş bir yapım olur.
  • Forgotten Sands o kadar kötü bir yapım değildi ancak POP serisi için beklenenin altındaydı. The Sands of Time serisini devam ettirirlerse bende parasal nedenlerden dolayı olacağını düşünüyorum. Bence Ubisoft, Sands of Time serisine bir sünger çekip, farklı bir tarzda, farklı bir sunuşla ve tabiki yeni nesil grafiklerle kaliteli yeni bir seri oluşturmalı. Aslında bu şuanda çok zor gözükebilir ama Sands of Time serisiyle bunu başarmıştı. Eski oyuncular bilir POP serisi daha eski konsollara dayanır. Önceki oyunların Sands of Time ile pekte bir ilgisi yoktu. Bence Ubisoft bunu tekrar başarabilir ama POP 2008 gibi (kaliteli bir oyundu ancak) seriye yakışmayan ve POP atmosferinden uzak bir oyun yapmamaları gerek. Zaten bunun dışında yapılacak tüm POP hamleleri başarılı olamayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internette bi sitede resim görmüştüm ubisoft 2013'te bayağı oyun çıkarıyordu orda prince of persia vardı sanırsam ama emin değilim
  • POP'u mezarında rahat bıraksınlar, ugraşmasınlar artık. Seri Warrior Within'den beri cepten yiyor zaten. Kimse de bundan sora POP'dan kayda deger birşey beklemesin bence
  • bitti diye biliyorum.sanırım LEVEL da okumuştum
  • WW HD Remake'i gelsin ama bitmesin öyle
  • Bitmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi dahaka nın olduğu oyundu

prince of persia serisi bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

hiçbir yeni haber yok?

Hocam er yada geç çıkacakta arkadaşın dediği gibi dahaka nın olduğu yani Warrior withing en iyisi idi çıksa bile böyle güzel olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!Serious!! -- 6 Aralık 2012; 3:11:51 >
  • Bitmedi fakat ubisoft assassin's creed serisinden parayı bulduğu için pop'a önem vermiyor artık.
  • assassin's creed ilgi bitmedikce yakışıklı princemizi unutalım arkadaşlar
  • assasins in hepsini oynadım ve son 4-5 tanesini bitirdim ama bir prince of persia değil bence, kötü değil çok güzel tabiki assassins ama içeriği oynanışı atmosferi her neyse POP bambaşka ve harika bir oyun.hepsini defalarca bitirdim...

IGN'e konuşan Ubisoft Montreal CEO'su Yannis Mallat, "Ekipler arasındaki marka yönetimi oldukça zahmetli bir iş. Bunu yaparken ekiplerin iyice odaklanması gerekiyor. Sanırım geçen bu süreden sonra açıklamanın bir zararı olmaz. Ubisoft olarak Prince of Persia serisiyle ilgili her türlü üretimi durdurmuş bulunuyoruz. Ancak eklemekte fayda var, daha önce de yaptığımız bu tip açıklamalardan sonra rafa kaldırılmış seriler birden bire ortaya çıkmıştı." açıklamasını yaptı. Yani Mallat'ın açıklamalarına göre firmanın uzun bir dönemi kapsayan planları arasında Prince of Persia'ya yeni bir oyun çıkarma fikri yer almıyor.

yine de umarım çıkar yenisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmynak -- 29 Mayıs 2015; 15:05:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.