Şimdi Ara

PRINCE OF PERSIA 2008' İN SONUNDA NE OLUYO ŞİMDİ BEN ANLAMADIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar noldu şimdi ben ağacı kestim ruhunu aldım kızı dirilttim. sora kızı aldı kucağına herşey yine
    karanlık olmaya başladı ve ekran karardı bitti. noldu şimdi yani napmış olduk ben 1 haftadır bu oyunu oynuyorum ve nasıl bittiğini anlamadım. bomboş bitti resmen. ne mutlu oldular ne mutsuz oldular yani aldın kızı kucağına gidiyon eyw da eee yani noldu şimdi

• oyunun hangi serisinden bahsediyorsun ? :D

• Kız kötülüğü durdurmak için kendini feda ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Baya oldu oynayalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

oyunun hangi serisinden bahsediyorsun ? :D
    PRINCE OF PERSIA 2008' İN SONUNDA NE OLUYO ŞİMDİ BEN ANLAMADIM ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Kız kötülüğü durdurmak için kendini feda ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Baya oldu oynayalı.
    Aynen sora biz agaci kesip ruhu alip kizi tekrar canlandıriyoruz. Sonra da kizi kucagina alip götürürken son boss tekrar peşimizden geliyo ve karanlik icinde yok olup giderken oyun bitiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tutmayınca devamındaki olay konsollara kısa bir dlc olarak çıktı. PC'de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Oyun tutmayınca devamındaki olay konsollara kısa bir dlc olarak çıktı. PC'de yok.
    hakkatten dlcsi varmış baktım şimdi ona da onun da sonu iğrenç bitiyor kız prensi terkediyo basıp gidiyo adam arkasında elika diye bağırıyo orda bitiyo yav böle yıkık iğrenç bi son olabilir mi . oyunun masalsı bir atmosferi olduğu için oyun boyunca duygusal bir yakınlaşma bekledim kız terketti gitti nankör köpek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız milleti işte... Ferrari'si yok eşeği var diye terk etmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.