Şimdi Ara

Prime Gaming (Amazon Luna) Ocak 2026 oyunları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Prime Gaming (Amazon Luna) Ocak 2026 oyunları açıklandı
    Amazon'un Prime üyelerine aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Ocak ayı listesi açıklandı. Prime Gaming yerine artık Amazon Luna platformuna entegre olan kütüphaneye bu ay 10 farklı ücretsiz oyun ve bazı oyun içi hediyeler ekleniyor. İşte Prime Gaming Ocak 2026 hediyeleri.

Amazon Prime Gaming Ocak 2026 oyunları

Prime Gaming'in Ocak 2026 oyunlarına baktığımızda, listenin yepyeni oyunlarla güncellendiğini görüyoruz. Buna göre listede, Sid Meier’s Civilization VI, Reflections of Life: Dark Architect Collector's Edition, Brigador: Up-Armored Deluxe​​​​​​​, D&D Stronghold: Kingdom Simulator, DeathKeep ve Technotopia dahil olmak üzere 10 farklı oyun yer alıyor. Listede yer alan diğer tüm oyunlara ve tarihlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları açıklandı!

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 69,90 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

• Sid Meier’s Civilization VI [Epic Games Store]

• Reflections of Life: Dark Architect Collector's Edition (Amazon Games App)

• Brigador: Up-Armored Deluxe (15 Ocak, GOG)

• Gunslugs: Rogue Tactics (15 Ocak, GOG)

• DeathKeep (15 Ocak, GOG)

• Harold Halibut (22 Ocak, GOG)

• D&D Stronghold: Kingdom Simulator (22 Ocak, GOG)

• Al-Qadim: The Genie's Curse (29 Ocak, GOG)

• Technotopia (29 Ocak, Amazon Games App)

• ELDERBORN (29 Ocak, GOG)

Kaynak:https://www.amazongamestudios.com/en-in/news/articles/luna-january-2026#ags-MediaPopup

• Amazonun canı sagolsun. Bu fiyata alışverişlerde verdiği ekstra indirim, günü birlik teslimat, ücretsiz kargo ve prime video da izleme keyfi vermesi yetiyor artıyor bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • İyice işin suyunu çıkardı bunlarda canı falan sağ olmasın kardeş. 70 lirayı ''Kısmetse olur'' izlemek için vermiyorum ben senede 2 kere zam yapıyorsun madem adam gibi oyun vereceksin Red Dead Redemption 2 beklemiyorum da ama bunlar ne abi ya? iyice artık Alay eder oldu Amazon Prime video desen zaten Hiç bir şey yok izlenecek Bomboş ıssız bir yere dönüştü Adam akıllı içerik bile eklenmiyor Alışveriş yapana yarar sadece şu hali Amazon son 6-7 aydır fazlasıyla saçmalamaya başladı Reddit'e baktım dün oyunlar için ne demişler diye bayağı fazlasıyla şikayet etmişler. Luna mıdır nedir her neyse Türkiye'ye zaten getirmiyorlar? eee ne anladım ben bu işten niye para vereyim yani gidişatını hiç beğenmiyorum Amazon'un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 10 Ocak 2026; 16:16:20 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bende alışveriş pek yapmıyorum.Oyun konusunda Epic Games bedavaya Amazon Lunadan daha iyi oyunlar veriyor. Beni en çok ilgilendiren oyunları. Prime Video felan pek kullandığım yok. Oyun fiyatları aşırı pahalı oldu Epic games + Amazondan sürekli oynamasamda oyunları topluyorum.
    Amazon Prime cachback veren uygulamalarıda kapattılar. En son Sipay dan cachback alıyordum ondan önce Uption vardı oda Amazon cachback kampanyasını bitirdi.
    Fiyatın artmasına lafım yok ama fiyat arttıkça kalitede artmıyor. Bari kaliteyi arttır.

RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.