Şimdi Ara

Pril gold 70'li 💥 iki paket 83 lira (140 tablet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar denedim veriyor sepete 2 adet ekleyin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben migrosun tabletini kullanıyorum 50 li 18 tl cam gibi çıkıyor fairy platinum kullanıyordum verdiğim paraya acıdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, faydalandık.

• Bardaklar nasıl? Bizim hanım ön yıkama yapmadan kullanıyor makineyi her zaman. Fairy platinum, plus hangisi olsa memnun. Başka hiçbir marka bu kadar iyi yıkamıyor diye iddia ediyor. Açıkçası ben abarttığını düşünüp daha önceden kampanyalı pril vs bazı markaları almıştım. Bunlarda bardakları yıkama sonrası bana tek tek gösterdiğinde inandım.
    En son bimdeki tabletin plus olanı vardı mesela iyi fiyata aldığımız, bardakları ikinci defa yıkamak zorunda kaldık. Pril de aynı şekildeydi.
    Makinenin markasına göre değişeceğini sanmıyorum tabletin yıkama performansının.
    Annem ve kayınvalidemler hep durulayıp öyle kaldırıyor makineye ve ucuz tabletler de işe yarıyor demelerine göre. Harcanan su ve zamanı hesaplarsak daha pahallıya geliyor o ayrı mevzu.
    Bu arada eşim evde hiçbir zaman limon kabuklarını çöpe atmaz. Mutlaka makinanın üst çekmecesine koyar. Bulaşıklar yıkanmadan beklerken bile makina her zaman mis gibi kokuyor. Sudaki kreci engellediğini ve kısmen de olsa dezenfeksiyon yaptığını tahmin ediyorum.
    Parlatıcı hiç kullanmıyoruz. Makina Profilo BM6481MG modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 11 Temmuz 2020; 10:14:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hypericum kullanıcısına yanıt
    bir senedir bu pril goldu kullanıyoruz. şöyle söyleyim ne su akıtırız ne bardak çalkalarız masadan kalktığı gibi direk makineye koyarız. ekonomik 50 derece programında yıkayamadığı bir şey yok henüz. bardağı sudan geçir falan filan zaman kaybı. at içine yıkasın makine.
  • Sıkı fairyci olarak faydalandım. Teşekkürler.

• Haber verene teşekkürler. Bende gece siparişi geçtim

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Fairy belasından kurtulmak istiyordum. İnşallah memnun kalırız.

• Bu kampayada diğer bir 2. Yüzde elli indirimli urundan faydalanıyoruz galiba değil mi?

• Bir de bunu deneyelim
    Bardakları olduğu gibi koyuyorum ve gayet pırıl pırıl oluyor. Dediğim gibi daha önce pril jel de kullandım art arda 3 - 4 defa yıkayınca bardaklar sapsarı oluyordu sonrakinde fairy koyuyordum cam gibi yapıyordu tekrar.
    Durulanıp koyulduktan sonra çok iş kalmıyor zaten deterjana, o yüzden kötü deterjanlar bile kahraman olabiliyor Limon güzel yöntem, temizlenmeme problemi yaşayanların da bulaşıkların üzerine sirke gezdirdigini duymuştum işe yarayabilir
    Fairy için de şunu söylemek istiyorum; pahalı falan ama A'dan Z'ye tüm makinelerde düzgün çalışan ve herkesin memnun kaldığı bir ilaç varsa o da Fairy'dir. Kimseden duymadım temizlemiyor, kokuyor, sarartıyor dendiğini. Pril'e siz bardaklarda sıkıntı oluyor dediniz mesela başkalarından da temizlemediğine dair havadis almıştım, Finish de erimiyor şikayeti duydum pek fazla.. İçlerinde bir tek fairy günahsız gibi.

• Pril gold denediklerimizin en iyisi tavsiye edebiliriz
    Hocam ben parlatıcı ve tuz kullanıyorum. Bardaklarda oldukça iyi. Eko programda 50 derecede çalıştırıyorum. Bu arada ben de hep durulayarak atıyorum bulaşıkları. Öyle pek su harcamıyorum musluğun başlığını değiştirdim fıskiye gibi atıyor çok hızlıca sudan geçirip makineye diziyorum. Dizerken harcadığım su iki litreyi geçmez yani.

• MarketYO sayesinde 240 lı fairy, 100 TL ye aldım.
    Bu yıl ki ihtiyacım bitti

• Faydalandık. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Bu markayı kullanan var mı önerir misiniz? Pril gold 70'li 💥 iki paket 83 lira (140 tablet)

• spidey99 kullanıcısına yanıt
    Düşük fiyatlı ürünü %50 indirimli alırsınız . Dikkat edin

• Bizimkiler de gram sevemedi. 70 li almıştım istemeye istemeye kullanıyorlar. Bundan önce fairy platinum kullanjyorduk. Şu rengarenk yeni çıkanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba27

MarketYO sayesinde 240 lı fairy, 100 TL ye aldım.
    Bu yıl ki ihtiyacım bitti
    Platin mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.