< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pril excellence bulaşık tableti 2 al 1 öde

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni formül denemesi yapmamışlarsa eski deneyimim(1 sene önce) :
24 saat geçmiş kalan bulaşıkları(makinenin tam dolması için bekleniyor) güzel yıkamıyor. Fairy Plus sorunsuz temizliyor.
-
Bunlarin 4u 1 arada olanı da var. Bu 5i bir arada. İnşallah iyi çıkar 200 tane aldım çünkü:D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Finish Ultimate 105 kapsülü 350 TL'ye almasaydım deneyebilirdim...
-
-
Sparx'ın bir şey yıkadığını sanmıyorum açıkçası. Benim deneyimim pek olumlu değil.
-
finish fairy pril boykot
-
geçen HB 50 lisini (5i birarada) 196 tl ye verdi 19 tl de puan vardı 177 tl ye aldım
bence çok almaya gerek yok. henüz denemedim tabletlerim daha var. ben de ilk deneyimleyeceğim bunu
-
Bizim eve de fairy platinumdan başka birşey girmezdi. Bunu denedik çok beğendi hiçbir şey beğenmeyen validem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
artık sparx ya da bingo. başkasına lüzum yok. her ikisi de daha yeni olmasına rağmen gayet başarılı. desteklenirse daha da iyi olacaklardır.
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X