Şimdi Ara

Pril excellence bulaşık tableti 2 al 1 öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hep fairy kullanırdım bunu ilk kez deneyeceğim ama fiyat uygun geldi bana baya. 2 al 1 öde ile 4 tanesi 830 lira yapıyor. Tanesi 4,15 yapıyor. Ekstra hb kuponu varsa onla da birleşir. Ayrıca ödemeyi vodafone pay ile yaptım ordan da 166 tl geldi. Böylece tanesi 3,32 tl ye geldi. Vodafone müşterisi iseniz 500 tl alışverişe 10 gb veriyor ayrıca.
    https://www.hepsiburada.com/pril-excellence-premium-5i-bir-arada-50-kapsul-p-HBCV00008I1P9L?ftid=7pbmgggr1ktl2bhm&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni formül denemesi yapmamışlarsa eski deneyimim(1 sene önce) :

24 saat geçmiş kalan bulaşıkları(makinenin tam dolması için bekleniyor) güzel yıkamıyor. Fairy Plus sorunsuz temizliyor.

• Juansen kullanıcısına yanıt
    Bunlarin 4u 1 arada olanı da var. Bu 5i bir arada. İnşallah iyi çıkar 200 tane aldım çünkü:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Finish Ultimate 105 kapsülü 350 TL'ye almasaydım deneyebilirdim...

• Bim de asperox ürünü sparx var. 1 alana 1 bedava. Memnunum. Güzel yıkıyor. Yerli ve milli. Fairy boykot hem, yahudiyi zengin ettiğimiz yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 30 Temmuz 2025; 2:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sparx'ın bir şey yıkadığını sanmıyorum açıkçası. Benim deneyimim pek olumlu değil.

• finish fairy pril boykot

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen HB 50 lisini (5i birarada) 196 tl ye verdi 19 tl de puan vardı 177 tl ye aldım

bence çok almaya gerek yok. henüz denemedim tabletlerim daha var. ben de ilk deneyimleyeceğim bunu

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Bizim eve de fairy platinumdan başka birşey girmezdi. Bunu denedik çok beğendi hiçbir şey beğenmeyen validem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık sparx ya da bingo. başkasına lüzum yok. her ikisi de daha yeni olmasına rağmen gayet başarılı. desteklenirse daha da iyi olacaklardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.