+3 görev kalkanımı ? (defansta var hp de) +7 ss mi ?(hp aşırı çok defans az) +7 dol mu ? (hp yok defans çok + dd var)
hangini önerirsiniz ?
görev kalkanı warriorlara karşı çok iyi ama dd olmaması büyük dezavantaj.
ss güzel bonuslarına rağman defans olarak çok yetersiz.
dol güzel ama sadece roguelere karşı anti weapon defansı var.
ben dol diyorum. çünkü warriorlardan biyere kadar kendini kurtarırsın görünmez olma ve çok hızlı koşma gibi imkanları yok dd çok önemli.
görev kalkanı zaten cepte keklik ve çok güzel tek dezavantjı dd olmaması. Bide dread shield var ona da bi bak güzel kalkandır
ss nin rezistansları güzel fakat defans bakımından yeterli degil bence :( +7 dol ve 70 kalkanı bulundurursun inventory de karşina gelen gidene göre takıp cikarirsın kalkanları mesela :)
dread shield hakkında pek bilgim yok +7siyle karşılaştıralım diğer 3 kalkanı..
en ideali hangisi 70lvl priest için ?
görev kalkanı bence
Name of shield bence en aşağı +6-+7 olmalı ki iş görebilsin. SS ewil vb. partyler için uygun ama verdiği hp ne kadar yüksek olsa da defensı az, anti defensı ise olmadığından pk için pek ideal değil. DOL ise güzel defense veriyor ancak DD ve Arrow defensetan başka anti defense vermemesi CZ için o kadar da yarar sağlamaz. DS (Dread Shield) ise +6-+7 gibi de çok iyi iş yapıcağını düşünüyorum.Yüksek anti defense, yüksek defense vb. özellikleri ile pk için en ideal kalkanlardan biridir bence.
sadece exp için: paramun ewil gibi yaratıklarda ss takarım---dk titan ds cw gibi yerlerde görev kalkanı takarım..sanırım en ideali budur..
pk için daha erken onu salla
ex için int priestin ahım şahım bi kalkana ihtiyacı yok da pk da önemli tabi. Kalkandan warrior itemlerine defans alman önemli çünkü her warrior itemine 25 defans almaya kalksan kaç parça giysi giymen gerek ama assas için sadece tek parça giyside halledebiliyosun bu yüzden giysiden dd kalkandan da warrior itemlerine defans alman lazım. dread +7 +8 alamazsan görev kalkanıyla idare et.
dreat sheldn +3 den 265 def war sanırn yanılmıosam mukembel bır kalkan +5 70 questı yada o derm tabı bıde Cs war :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme